Povezane vesti
Ubiću te kao što je moj rođak ubio Šejlu: Jeziv slučaj u Crnoj Gori, pretio vanbračnoj supruzi ubistvom - "Uvek te pratim"…
Kurir 18.10.2024
Osnovno državno tužilaštvo (ODT) u Podgorici odredilo je zadržavanje do 72 sata T. U. zbog sumnje da je pretio vanbračnoj supruzi da će je ubiti ako je vidi sa nekim drugim. Kako su kazali, osumnjičeni je devetog oktobra 2024. godine, oko 14 sati u… »
Crnogorac pretio bivšoj supruzi jezivim rečima: "Ubiću te kao što je moj rođak ubio Šejlu"
Telegraf 18.10.2024
Preporučujemo. Osnovno državno tužilaštvo (ODT) u Podgorici odredilo je zadržavanje do 72 sata T.U. zbog sumnje da je pretio vanbračnoj supruzi da će je ubiti ako je vidi sa nekim drugim. Kako su kazali, osumnjičeni je devetog oktobra 2024. godine, oko… »
Vesti dana »
Priveden Miša Bačulov, policajci sa fantomkama ga izveli iz kuće
Moj Novi Sad pre 20 minutajoš 41 povezana
Dijana Hrka za Nedeljnik o prekidu štrajka glađu: „Dobila sam pismo od dvoje dece i razmišljala šta pametno da uradim“
Nedeljnik pre 4 satijoš 48 povezanih
Generalni direktor NIS-a: Odobreni pregovori o promeni vlasništva, uskoro zahtev za novu licencu
Euronews pre 45 minutajoš 26 povezanih
Otkrivamo do kada će pljuštati: Pljuskovi sa grmljavinom očekuju ove delove Srbije, a evo gde će padati sneg
Telegraf pre 10 minutajoš 73 povezane