Povezane vesti
"Mirno spavaj lepotice": Milica Todorović se oprostila od hrabre Mine: "Jako smo se borili, znam da se sad smeješ"
Blic 18.10.2024
Srbija se oprašta od Mine Pošarac, mlade devojke čija je hrabra borba za ozdravljenje ujedinila naciju. Nakon teške borbe, vest o njenoj smrti duboko je potresla javnost, ali i njenu prijateljicu, pevačicu Milicu Todorović koja se oprostila dirljivom… »
''Jako smo se borile, znam da se sad smeješ'' Milica Todorović u suzama zbog njene smrti: ''Voli te Mica''
Kurir 18.10.2024
Za ozdravljenje Mine Pošarac se borila cela Srbija, a juče je preminula nakon lavovske borbe. Sa preminulom se Todorovićeva družila više godina, te je njena smrt potresla, što je pevačica i objavila na Instagramu. -Mirno spavaj lepotice moja. Jako smo se… »
"Ovo na slici je devojka puna života, a sada ležim nepomično i čekam": Objava preminule Mine (23) slama srca
Mondo 18.10.2024
Nakon duge borbe sa bolešću napustila nas je mlada devojka Mina Pošarac (23). Mina Pošarac (23) iz Rume, devojka za koju je narod skupljao novac za lečenje, preminula je nakon duge borbe sa teškom bolešću. Mina je bolovala od agresivnog tumora koji se u… »
Vesti dana »
Tramp zapretio carinama od 200 odsto na francuska vina da bi naterao Makrona da se pridruži Odboru za mir
Danas pre 5 minutajoš 38 povezanih
Đedović Handanović: Nis podneo zahtev OFAK za produženje licence za rad
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 31 povezana
Vučić: Lajen u Davosu istakla želju EU za nezavisnost, očekuje se odgovor Trampa
RTK pre 1 satjoš 24 povezane
Automobil udario devojčicu u Mirijevu, prevezena u kliniku u Tiršovoj
N1 Info pre 1 satjoš 25 povezanih