Povezane vesti
„Imamo imena, svedoke, dokaze, samo nemamo onoga koji će to da procesuira“: Novica Antić o pismu koje je poslao Zagorki Dolovac…
Nova 18.10.2024
: Bivši predsednik Vojnog sindikata Srbije Novica Antić, koji je uhapšen 27. februara i u pritvoru proveo 173 dana zbog navodne pronevere sindikalnog novca, kazao je da do danas nije podignuta optužnica, jer "nema krivičnog dela"."Ono za šta smo mi (on i… »
Novica Antić: Na mene samo još nisu pucali, a nisam počinio krivično delo
N1 Info 18.10.2024
Bivši predsednik Vojnog sindikata Srbije Novica Antić, koji je uhapšen 27. februara i u pritvoru proveo 173 dana zbog navodne pronevere sindikalnog novca, kazao je da do danas nije podignuta optužnica, jer "nema krivičnog dela". „Ono za šta smo mi (on i… »
Novica Antić: Na mene samo još nisu pucali
Novi magazin 18.10.2024
Bivši predsednik Vojnog sindikata Srbije Novica Antić, koji je uhapšen 27. februara i u pritvoru proveo 173 dana zbog navodne pronevere sindikalnog novca, kazao je da do danas nije podignuta optužnica, jer "nema krivičnog dela". "Ono za šta smo mi (on i… »
Vesti dana »

RHMZ: Tropi se vraćaju na jugoistok Srbije, temperatura od 32 do 39stepeni
Jug press pre 2 satajoš 29 povezanih

Kritične sirovine osnov za zelenu i digitalnu tranziciju i razvoj industrije
Biznis.rs pre 6 satijoš 36 povezanih

Partizan protiv Škota nastavlja evropski put – mogu li crno-beli do nove velike pobede?
Nova pre 7 minutajoš 77 povezanih

"Milijarde dolara se slivaju u SAD": Više od 70 zemalja širom sveta plaća Trampove carine VIDEO
B92 pre 32 minutajoš 60 povezanih

Zemljotres jačine 5,9 pogodio Papuu Novu Gvineju – za sada bez izveštaja o šteti
Euronews pre 12 minutajoš 74 povezane