Povezane vesti
„Imamo imena, svedoke, dokaze, samo nemamo onoga koji će to da procesuira“: Novica Antić o pismu koje je poslao Zagorki Dolovac…
Nova 18.10.2024
: Bivši predsednik Vojnog sindikata Srbije Novica Antić, koji je uhapšen 27. februara i u pritvoru proveo 173 dana zbog navodne pronevere sindikalnog novca, kazao je da do danas nije podignuta optužnica, jer "nema krivičnog dela"."Ono za šta smo mi (on i… »
Novica Antić: Na mene samo još nisu pucali, a nisam počinio krivično delo
N1 Info 18.10.2024
Bivši predsednik Vojnog sindikata Srbije Novica Antić, koji je uhapšen 27. februara i u pritvoru proveo 173 dana zbog navodne pronevere sindikalnog novca, kazao je da do danas nije podignuta optužnica, jer "nema krivičnog dela". „Ono za šta smo mi (on i… »
Novica Antić: Na mene samo još nisu pucali
Novi magazin 18.10.2024
Bivši predsednik Vojnog sindikata Srbije Novica Antić, koji je uhapšen 27. februara i u pritvoru proveo 173 dana zbog navodne pronevere sindikalnog novca, kazao je da do danas nije podignuta optužnica, jer "nema krivičnog dela". "Ono za šta smo mi (on i… »
Vesti dana »
VIDEO Novo FIFA pravilo zbog kojeg su se Švajcarci hvatli za glavu: Trenutak koji je promenio sve
Nova pre 12 minutajoš 26 povezanih
Argentina ne da svetski trofej: "Gaučosi" u nestvarnoj utakmici pobedili hrabru Švajcarsku za polufinale Mundijala (foto/video)
Večernje novosti pre 1 satjoš 21 povezana
(Mape) Nebo iznad Srbije se otvara, pa kreće pakao! Prvo će nas slomiti nepogode, a od ovog datuma stiže toplotni talas zbog kojeg ćemo prokuvati!
Blic pre 18 minutajoš 7 povezanih
Na današnji dan: Umro Erazmo Roterdamski, rođeni Neruda i Modiljani
Radio 021 pre 33 minutajoš 4 povezane