Povezane vesti
„Imamo imena, svedoke, dokaze, samo nemamo onoga koji će to da procesuira“: Novica Antić o pismu koje je poslao Zagorki…
Nova 18.10.2024
: Bivši predsednik Vojnog sindikata Srbije Novica Antić, koji je uhapšen 27. februara i u pritvoru proveo 173 dana zbog navodne pronevere sindikalnog novca, kazao je da do danas nije podignuta optužnica, jer "nema krivičnog dela"."Ono za šta smo mi… »
Novica Antić: Na mene samo još nisu pucali, a nisam počinio krivično delo
N1 Info 18.10.2024
Bivši predsednik Vojnog sindikata Srbije Novica Antić, koji je uhapšen 27. februara i u pritvoru proveo 173 dana zbog navodne pronevere sindikalnog novca, kazao je da do danas nije podignuta optužnica, jer "nema krivičnog dela". „Ono za šta smo mi… »
Novica Antić: Na mene samo još nisu pucali
Novi magazin 18.10.2024
Bivši predsednik Vojnog sindikata Srbije Novica Antić, koji je uhapšen 27. februara i u pritvoru proveo 173 dana zbog navodne pronevere sindikalnog novca, kazao je da do danas nije podignuta optužnica, jer "nema krivičnog dela". "Ono za šta smo mi… »
Vesti dana »
Opozicija tražila glasanje o nepovjerenju Vladi Srbije zbog nesreće u Novom Sadu
Al Jazeera pre 33 minutajoš 96 povezanih
Pogledajte trenutak pada aviona u Litvaniji! Kamera snimila sve, eksplozija je noć pretvorila u dan: I dalje se nagađa o uzroku (video)
Kurir pre 1 satjoš 26 povezanih
Uživo zakazana presuda urošu blažiću i njegovom ocu! Evo kada će biti izrečena kazna masovnom ubici
Kurir pre 4 minutajoš 22 povezane
Ilija Kostić pred tužiocem opisao kako su ga tukli u policijskoj stanici: „Rekao mi je da ustanem, pa me je kolenom udario u testise“
Danas pre 1 satjoš 18 povezanih
Rumunija: Tvrdi desničar i liderka desnog centra u drugom krugu predsedničkih izbora
Glas Amerike pre 2 satajoš 19 povezanih