Povezane vesti
"Moja prokleta deca nikako da posete umiruću majku!" Nova objava Vedrane Rudan izazvala lavinu: "Brzožderući rak hara mojim…
Blic 18.10.2024
Književnica Vedrana Rudan nedavno je nedavno objavila tekst koji je izazvao veliku pažnju u javnosti, a u kom je navela da je sin retko posećuje u najtežim danima tokom borbe sa kancerom. Vedrana Rudan je sada na svojoj stranici "Rudan.info"objavila… »
"Bolje biti okružen Srbima nego sopstvenom decom": Vedrana Rudan ponovo udarila na sina i ćerku
Mondo 18.10.2024
Vedrana Rudan se u novoj kolumni ponovo dotakla svoje dece, te otkrilo šta se dogodilo nakon kolumne u kojoj ih je kritikovala. Hrvatska književnica Vedrana Rudan, nedavno je otkrila detalje borbe sa rakom, ali se dotakla i odnosa sa decom. "Nedavno sam… »
Vedrana Rudan otkrila šta joj je rekao bratanac: "Bolje da sam okružen Srbima, nego sopstvenom decom" FOTO
B92 18.10.2024
Književnica Vedrana Rudan nedavno je napisala da je sin, za četiri meseca njene bolesti, nijednom nije posetio i da su zgroženi takvim ponašanjem, brojni prijatelji razbaštinili svoju decu. Vedrana, koja je ustalasala javnost u regionu (opet) priznanjem… »
Vesti dana »
Ti si naš kralj! Nikola Topić posle borbe sa rakom debitovao za NBA šampiona (video)
Večernje novosti pre 45 minutajoš 10 povezanih
Kiša i sneg, RHMZ se oglasio: Temperatura pada na nulu, evo šta nas sve čeka za vikend
Dnevnik pre 5 minutajoš 7 povezanih
Dekan Pravnog u Nišu protiv "politizovane" debate na fakultetu, a do skoro - aktivno bio u politici
N1 Info pre 10 minutajoš 3 povezane
Južnokorejska obaveštajna agencija otkriva: Evo ko bi mogao da nasledi severnokorejskog velikog vođu Kim Džong Una
Kurir pre 6 satijoš 1 povezana