Повезане вести

"Увели су ме у учионицу пуну мртве деце, ја сам их идентификовала" Биле су речи разредне дечака убице из Рибникара, а због…

"Увели су ме у учионицу пуну мртве деце, ја сам их идентификовала" Биле су речи разредне дечака убице из Рибникара, а због…

Курир 18.10.2024
"Увели су ме у учионицу пуну мртве деце. После тога, лекари у санитету су ми дали ињекцију и лекове за смирење", биле су речи Драгане Томић, разредне одељења 7/2 у којем је 3. маја прошле године, малолетни убица пуцао у своје… »
Дуњић: Важно је да разредна одељења ВИИ/2 буде саслушана (ВИДЕО)

Дуњић: Важно је да разредна одељења ВИИ/2 буде саслушана (ВИДЕО)

Инсајдер 18.10.2024
Тешка сведочења у свакој парници коју су покренуле породице убијених, откривају детаље онога што се у школи догађало и пре, али и на дан до тада незамисливог злочина 3. маја 2023.године. 'Имала сам час са одељењем 7/4… »
САЗНАЈЕМО Готово вештачење дечака-убице из „Рибникара“, налази се очекују на суђењу 24. и 25. октобра

САЗНАЈЕМО Готово вештачење дечака-убице из „Рибникара“, налази се очекују на суђењу 24. и 25. октобра

Нова 18.10.2024
: Парнични поступак против родитеља дечака убице Миљане и Владимира Кецмановића, а по тужби породица жртава убијених у школи "Владислав Рибникар", заказан је за следећу недељу, а како Нова.рс сазнаје, очекује се да тада… »
Сведочила наставница физичког из "Рибникара": "Децу сам одвела и закључала у фискултурној сали"

Сведочила наставница физичког из "Рибникара": "Децу сам одвела и закључала у фискултурној сали"

НИН 18.10.2024
У Вишем суду у Београду данас је сведочењем наставнице физичког запослене у ОШ "Владислав Рибникар" Дивне Вукић, настављен парнични поступак против оца, мајке и дечака који је тада убио девет вршњака и чувара школе, а по тужби… »
После реченице "наставнице, видите како смо лепе" затекла је хорор: Болно сведочење наставнице из Рибникара о црном дану - у…

После реченице "наставнице, видите како смо лепе" затекла је хорор: Болно сведочење наставнице из Рибникара о црном дану - у…

Курир 18.10.2024
"На улазу у школу видела сам дежурне ученице које су тог јутра први пут биле дежурне. Сећам се да је Ана Божовић одмах дотрчала код мене у загрљај, прво ми је рекла: Наставнице, видите како смо лепе. После тога, угледала сам их… »
"Зашто није пружила помоћ деци, можда би неко од њих преживео" Траже саслушање разредне дечака убице из Рибникара: Била је…

"Зашто није пружила помоћ деци, можда би неко од њих преживео" Траже саслушање разредне дечака убице из Рибникара: Била је…

Курир 18.10.2024
"Врло је чудно да је пре уласка професора географије у учионицу 7/2 на отвореним вратима учионице било пет запослених у школи и нико није ушао да пружи помоћ настрадалој деци. Да ли би та нека деца преживела да је неко ушао… »
Суђење у случају „Рибникар“: Потресна сведочанства наставника и питања без одговора

Суђење у случају „Рибникар“: Потресна сведочанства наставника и питања без одговора

Време 18.10.2024
Наставница физичког Дивна Вукић сведочила је о трагичном догађају из маја прошле године, када су се чули пуцњи у школи. Описала је како су ученици прво мислили да су петарде, али су убрзо схватили да је ситуација далеко… »
"Знао сам да нешто није у реду чим се Драган није јављао": Шеф обезбеђења сведочио на суђењу за Рибникар

"Знао сам да нешто није у реду чим се Драган није јављао": Шеф обезбеђења сведочио на суђењу за Рибникар

Мондо 18.10.2024
Шеф обезбеђења у ОШ "Владислав Рибникар", Мирко Ребац, сведочио је у парничном поступку за убиство девојчице Андриане Дукић. У наставку парничног поступка против оца, мајке и дечака који је 3. маја 2023. у ОШ "Владислав… »
Наставница физичког сведочила о масакру у "Рибникару": Децу сам затворила у фискултурну салу и наредила да се јаве родитељима…

Наставница физичког сведочила о масакру у "Рибникару": Децу сам затворила у фискултурну салу и наредила да се јаве родитељима…

Инсајдер 18.10.2024
У Вишем суду у Београду данас је сведочењем наставнице физичког у Основној Школи "Владислав Рибникар" Дивне Вукић настављен парнични поступак против оца, мајке и дечака који је 3. маја прошле године убио десет особа, а по тужби… »
Нема одговора зашто је дечак починио масакр

Нема одговора зашто је дечак починио масакр

Политика 18.10.2024
Пред судским већем окончано саслушање починиоца. – Ни после његовог сведочења родитељи убијене деце не знају разлог злочина. Већина родитеља која је имала прилику да јуче пред судским већем Вишег суда у Београду поставља… »
"Знао сам да нешто није у реду чим ми драган није одговорио на позив": Шеф обезбеђења сведочио на суђењу за масакр у…

"Знао сам да нешто није у реду чим ми драган није одговорио на позив": Шеф обезбеђења сведочио на суђењу за масакр у…

Блиц 18.10.2024
У наставку парничног поступка против оца, мајке и дечака који је 3. маја 2023. у ОШ "Владислав Рибникар" убио девет вршњака и чувара школе Драгана Влаховића, а по тужби породице Дукић чија је ћерка Адриана убијена, данас је… »
Сведочила наставница физичког из „Рибникара“: Децу сам одвела и закључала у фискултурној сали

Сведочила наставница физичког из „Рибникара“: Децу сам одвела и закључала у фискултурној сали

Н1 Инфо 18.10.2024
У Вишем суду у Београду испитивањем сведока настављен је парнични поступак у случају "Рибникар", који је покренула породица Дукић против дечака, који је прошле године починио масовно убиство, његових родитеља, школе… »
„Видела сам да је Драган мртав, домар је урлао, теткица је немо стајала на улазу“: Наставница физичког из „Рибникара“…

„Видела сам да је Драган мртав, домар је урлао, теткица је немо стајала на улазу“: Наставница физичког из „Рибникара“…

Нова 18.10.2024
: У Вишем суду у Београду данас је сведочењем наставнице физичког запослене у Основној Школи "Владислав Рибникар" Дивне Вукић настављен парнични поступак против оца, мајке и дечака који је тада убио девет вршњака и чувара… »
Наставница физичког сведочила о масовном убиству у "Рибникару"

РТВ 18.10.2024
БЕОГРАД - У Вишем суду у Београду данас је сведочењем наставнице физичког запослене у Основној Школи "Владислав Рибникар" Дивне Вукић настављен парнични поступак против оца, мајке и дечака који је тада убио девет вршњака и… »
Наставница физичког сведочила о масовном убиству у „Рибникару"

Наставница физичког сведочила о масовном убиству у „Рибникару"

Политика 18.10.2024
У Вишем суду у Београду данас је сведочењем наставнице физичког запослене у Основној Школи "Владислав Рибникар" Дивне Вукић настављен парнични поступак против оца, мајке и дечака који је тада убио девет вршњака и чувара школе… »
"Лези: Доле!" Наставница физичког из "Рибникара" испричала како је изгледао сусрет са дечаком убицом

"Лези: Доле!" Наставница физичког из "Рибникара" испричала како је изгледао сусрет са дечаком убицом

Блиц 18.10.2024
На данашњем рочишту, по тужби коју је поднела породица убијене Адријане Дукић против Кецмановића, Основне школе "Владислав Рибникар" и Републике Србије, сведочила је наставница физичког Дивна Вукић која је рекла да није… »
Драматично на суђењу за "Рибникар": Тражено саслушање разредне која је била два пута на вратима учионице, адвокати тврде да…

Драматично на суђењу за "Рибникар": Тражено саслушање разредне која је била два пута на вратима учионице, адвокати тврде да…

Блиц 18.10.2024
Суђење дечаку који је починио масовно убиство у Основној школи "Владислав Рибникар", као и његовим родитељима Миљани и Владимиру Кецмановићу, који су такође тужени од стране породице убијене Адриане Дукић, одржано је данас у… »
Парнични поступак за Рибникар: Наставница физичког сведочила о масовном убиству

Парнични поступак за Рибникар: Наставница физичког сведочила о масовном убиству

Еуроневс 18.10.2024
У Вишем суду у Београду данас је сведочењем наставнице физичког запослене у Основној Школи "Владислав Рибникар" Дивне Вукић настављен парнични поступак против оца, мајке и дечака који је тада убио девет вршњака и чувара школе… »

РТС 18.10.2024
У Вишем суду у Београду сведочењем наставнице физичког запослене у Основној Школи "Владислав Рибникар" Дивне Вукић настављен је парнични поступак против оца, мајке и дечака који је тада убио девет вршњака и чувара школе, а по… »
Потресне речи наставнице: Једна убијена девојчица је седела у клупи за дежурне, две су лежале мртве

Потресне речи наставнице: Једна убијена девојчица је седела у клупи за дежурне, две су лежале мртве

Б92 18.10.2024
Сведочење наставнице из Рибникара: "Рекле су ми видите како смо лепе, загрлила сам их", након тога су убијене

Сведочење наставнице из Рибникара: "Рекле су ми видите како смо лепе, загрлила сам их", након тога су убијене

Мондо 18.10.2024
Наставница физичког у "Рибникару" је сведочила о масакру. У Вишем суду у Београду данас је сведочењем запослених у Огледној Основној школи "Владислав Рибникар" на Врачару настављен парнични поступак по тужби породице Дукић… »

Нови магазин 18.10.2024
У Вишем суду у Београду испитивањем сведока настављен је парнични поступак у случају "Рибникар", који је покренула породица Дукић против дечака, који је прошле године починио масовно убиство, његових родитеља, школе… »
"Два пута била на вратима и није ушла да помогне рањенима": Тражено саслушање разредне дечака из Рибникара

"Два пута била на вратима и није ушла да помогне рањенима": Тражено саслушање разредне дечака из Рибникара

Мондо 18.10.2024
Тражено је саслушање разредне дечака из "Рибникара". Данас је одржан парнични поступак против дечака који је пуцао у "Рибникару", његових родитеља, школе и Републике Србије, а једна од тема о којој се у судници разговарало је… »
Децу сам крила у сали: Наставница физичког из "Рибникара" сведочила у сузама, описала хорор

Децу сам крила у сали: Наставница физичког из "Рибникара" сведочила у сузама, описала хорор

Телеграф 18.10.2024
Препоручујемо. Парнични поступак против дечака који је пуцао у Основној школи "Владислав Рибникар", школе и Републике Србије, а по тужби породице убијене девојчице Адриане Дукић настављено је данас у Вишем суду у Београду… »
Тражено саслушање разредне дечака из "Рибникара"

Тражено саслушање разредне дечака из "Рибникара"

Б92 18.10.2024
Разредна одељења ВИИ2, у ком је малолетни К.К. почео да пуца на вршњаке, Драгана Томић, није се појавила на сведочењу у парничном поступку који се води против К.К, његових родитеља, школе "Владислав Рибникар” и Републике… »
Два пута била на вратима учионице, није помогла рањеној деци: Тражено саслушање разредне дечака из Рибникара

Два пута била на вратима учионице, није помогла рањеној деци: Тражено саслушање разредне дечака из Рибникара

Телеграф 18.10.2024
Парнични поступак против дечака који је пуцао у " Рибникару", његових родитеља Владимира и Миљане Кецмановић, школе и Републике Србије, а једна од тема о којој се у судници разговарало је то што је разредна одељења ВИИ2… »
Наставља се суђење Кецмановићима по тужби породице убијене Адриане: Ови људи до сада су говорили пред судом

Наставља се суђење Кецмановићима по тужби породице убијене Адриане: Ови људи до сада су говорили пред судом

Телеграф 18.10.2024
Препоручујемо. Суђење дечаку који је починио масовно убиство у Основној школи "Владислав Рибникар", као и његовим родитељима Миљани и Владимиру Кецмановићу, који су такође тужени од стране породице убијене Адриане Дукић… »

Вести дана »