Povezane vesti

Pevačica Granda poslala Sašino kršteno ime u manastir: Molim se za njega

Pevačica Granda poslala Sašino kršteno ime u manastir: Molim se za njega

Story 18.10.2024
Ako je verovati predviđanjima proročice Baba Vange, trenutna bolest Saše Popovića biće još jedna uspešno preskočena prepreka dugoogdišnjeg direktora „Granda”. Niko ne zna s kakvim problemima se tačno Popović nosi, ali svi, počev od kolega… »
Lekari su uradili svoje, a sad se za zdravlje Saše Popovića mole igumani po manastirima

Lekari su uradili svoje, a sad se za zdravlje Saše Popovića mole igumani po manastirima

Svet & Skandal 18.10.2024
Jovana Tipšin o Saši Popoviću i njegovom zdravstvenom stanju Već neko vreme se spekuliše o zdravstvenom stanju Saše Popovića. Mnoge ličnosti oglasile su se ovim povodom, što je učinila i Jovana Tipšin koja je otkrila da li se čula sa… »
"Poslala sam Sašino kršteno ime manastirima": Naša pevačica iskreno o Popoviću: "Čula sam se sa Suzanom"

"Poslala sam Sašino kršteno ime manastirima": Naša pevačica iskreno o Popoviću: "Čula sam se sa Suzanom"

Blic 17.10.2024
Jovana Tipšin, popularna pevačica, otkrila je da se čula sa kreativnim direktorom "Grand" produkcije, koji je trenutno na odmoru zbog zdravstvenih problema. Jovana je za domaće medije rekla kako je razgovarala sa Sašinom suprugom Suzanom, te da joj… »

Vesti dana »