Повезане вести
Лалатовић пред Јединство: Увек идемо на победу, морамо да будемо гладни
Радио 021 18.10.2024
Фудбалери Војводине гостују у суботу екипи Јединства са Уба, у 12. колу Суперлиге Србије. Биће то и повратнички "деби" Ненада Лалатовић на клупи новосадског тима. Лалатовић каже да су анализирали Јединство, додајући да немају… »
Лалатовић: Морамо да поправимо дефанзиву и да будемо гладни, Војводина мора у Европу
РТВ 18.10.2024
НОВИ САД - Тренер Војводине Ненад Лалатовић рекао је данас пред нови деби на клупи "лала" да његова екипа мора да поправи дефанзиву и да буде гладна и истакао да Новосађани морају да се пласирају у Европу. "Драго ми је што сам… »
"Није ми јасно, како и зашто овај тим није Европи?"; Ненад Лалатовић отишао код председника клуба по одговор
Мондо 18.10.2024
Нови-стари тренер Војводине инсистира да тај клуб мора да игра евро-такмичења. Тренер Војводине Ненад Лалатовић спреман је за свој повратнички деби на клупи "Старе даме". Трећи мандат у клубу започеће дуелом против Јединства са… »
Лалатовић спреман за први меч на клупи Војводине: "Духом нисам одлазио, Воша мора у Европи да игра!"
Телеграф 18.10.2024
Препоручујемо. Фудбалери Војводине су на место тренера вратили добро познато име, а то је Ненад Лалатовић који је по трећи пут стигао у Нови Сад на место шефа струке. Његов деби је заказан за Уб и меч против Јединства, који је… »
Вести дана »
Ђедовић Хандановић: У Србији 51 место нема алтернативу за снабдевање горивом
Екапија пре 1 сатјош 44 повезане
Министарка Софронијевић за ТВ Прва: "Невероватан одзив грађана - више од 14.000 пријава" ВИДЕО
Б92 пре 20 минутајош 123 повезане
Одржан састанак Зеленског са европским лидерима о мировном плану за Украјину
Бета пре 50 минутајош 72 повезане
Повећана тражња за еврима у мењачницама, НБС уверава да нема разлога за панику
Блоомберг Адриа пре 3 сатајош 22 повезане