Повезане вести
Лалатовић: Војводина мора да игра европске мечеве
Б92 18.10.2024
Тренер Војводине Ненад Лалатовић рекао је пред нови деби на клупи "лала" да његова екипа мора да поправи дефанзиву и да буде гладна успеха. Он је такође истакао да Новосађани морају да се пласирају у Европу. "Драго ми је што сам… »
''Морамо да будемо гладни, Војводина мора у Европу!'' Ненад Лалатовић пред нови деби на клупи ''лала''
Вечерње новости 18.10.2024
Тренер Војводине Ненад Лалатовић рекао је данас пред нови деби на клупи "лала" да његова екипа мора да поправи дефанзиву и да буде гладна и истакао је да Новосађани морају да се пласирају у Европу. Фото: Фк Војводина - Драго ми… »
Лалатовић: "Није ми јасно како је Јединство ту где јесте..."
Спортске.нет 18.10.2024
Тренер фудбалера Војводине Ненад Лалатовић спреман је за свој повратнички деби на клупи "старе даме“. Јединство са Уба ће бити први ривал Војводине са Ненадом Лалатовићем, који је по трећи пут преузео Војводину и верује у… »
Лалатовић: Јединство сјајно због играча и Немање Матића
Спорт клуб 18.10.2024
Ненад Лалатовић почеће трећи мандат као шеф стручног штаба Војводине у утакмици 12. кола Суперлиге Србије против Јединства на стадиону "Драган Џајић" у Убу. „Драго ми је што сам се вратио у своју кућу и своју Војводину. Кад сам… »
Вести дана »
Никола Јокић срушио рекорд Мајкла Џордана: Кад је дошао из Сомбора, нико није ово ни помислио
Мондо пре 24 минутајош 16 повезаних
Временска прогноза за 8. децембар: Ујутру магла, понегде киша росуља, поподне сунчани интервали
Бета пре 6 сатијош 5 повезаних