Povezane vesti
Viktoru (13) se drugovi u školi smeju zbog noge: Kažu mu da je kupi na kiosku, na fizičkom mu slomili ruku
Telegraf 18.10.2024
Preporučujemo. Viktor (13) iz Niša se svakodnevno suočava sa velikim izazovima zbog smanjenog lučenja hormona rasta i iščašenja kolena koje mu otežava kretanje. Živi sa dve sestre i ocem u stanu od 30 kvadrata, od čega 5 otpada na terasu. Stan je na… »
Tata iz Niša na plećima nosi troje dece: Žive u 30 kvadrata, pogođeni su bolešću, lek za dušu su im životinje
Telegraf 18.10.2024
Preporučujemo. "Vuče se na gelender, penje se polako… Kada se umori, onda je uzmem u ruke i nosim. Mi živimo na petom spratu u zgradi bez lifta, a Andreja (16) zbog bolesti teško hoda, pa su muke da joj obezbedim normalan život svakodnevne", započeo je… »
"U školi me zadirkuju, kažu kupi novu nogu na kiosku" Viktor (13) je svakodnevno na mukama, a otac Goran brine i o bolesnoj…
Kurir 18.10.2024
Vuče se na gelender, penje se polako… Kada se umori, onda je uzmem u ruke i nosim. Mi živimo na petom spratu u zgradi bez lifta, a Andreja (16) zbog bolesti teško hoda, pa su muke da joj obezbedim normalan život svakodnevne - započeo je svoju priču Goran… »
Vesti dana »

Pojačan saobraćaj i visoke temperature u Srbiji tokom vikenda
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 30 povezanih

Jovanovićima iz Cerovca uručene suprasne nazimice rase Moravka: Počela podela pomoći gazdinstvima oštećenim u požarima
InfoKG pre 1 satjoš 16 povezanih

RAT U UKRAJINI – Zelenski povodom sastanka Trampa i Putina: "Ukrajinci neće dati svoju zemlju okupatorima"
Euronews pre 32 minutajoš 96 povezanih

Srbija sa Jokićem, Grčka bez Janisa – "orlovi" se na Kipru spremaju za Evrobasket (RTS 1, 19.30)
RTS pre 2 satajoš 16 povezanih