Povezane vesti
"Zgrabio je za vrat u liftu, psovao i razbijao": Šta se dešavalo u hotelu pre tragične smrti Lijama Pejna?
Mondo 18.10.2024
Za stane medije oglasila se žena koja tvrdi da je jedna od poslednjih koja je videla pevača Lijama Pejna samo nekoliko minutra pre smrti i ispričala šta se navodno dešavalo u hotelu kobnog dana. Kada je u sredu uveče objavljena vest da je… »
Oglasila se devojka Lijama Pejna: "Pružite mi milost" FOTO
B92 18.10.2024
Prvi put nakon njegove smrti, oglasila se devojka Lijama Pejna. Kejt Kasidi posvetila mu je emotivnu objavu na svom Instagram profilu. "Hvala za sve nežne reči i ljubav. Potpuno sam izgubljena. Ništa u proteklih nekoliko dana nije izgledalo stvarno… »
"Anđele moj, ti si sve! Tražim i molim da mi date...": Lijamova devojka se oglasila 2 dana nakon njegove smrti
Mondo 18.10.2024
Dva dana nakon tragične smrti pevača Lijama Pejna na društvenim mrežama oglasila se njegova devojka Kejt Kasidi. Svet je zanemeo nakon vesti o tragičnoj smrti bivšeg člana grupe "One Direction", Lijama Pejna. Muzičar je pao sa trećeg sprata… »
"Voleću te do kraja života": Potresne reči devojke tragično nastradalog pevača kidaju dušu
Telegraf 18.10.2024
Preporučujemo. Devojka Liama Pejna, Kejt Kesidi oglasila se nakon njegove tragične smrti u Buenos Ajresu. Manekenka je na Instagramu rekla da je "mnogo izgubila" i da se "ništa u proteklih nekoliko dana nije osećalo stvarnim". - Hvala vam na svim… »
I u Srbiji se fanovi opraštaju od tragično stradalog pevača: U Beogradu okupljanje u čast Liama Pejna
Telegraf 18.10.2024
Preporučujemo. Prekjuče je javnost potresla vest da je mladi pevač Liam Pejn stradao nakon pada sa terase jednog hotela u Argentini gde je boravio mesec dana. Novi detalji o njegovoj smrti i novi dokazi neprestano se pojavljuju u javnost a njegove… »
"Bilo je lepo deliti ring s tobom": Čuveni rvač se na čudan način oprostio od preminulog pevača One Directiona
Telegraf 18.10.2024
Preporučujemo. Ceo svet je ostao u šoku, nakon što se pojavila vest da je pevač nekadašnje grupe "One Direction" Liam Pejn poginuo nakon što je pao sa terase trećeg sprata jednog hotela u Argentini. Od njega su se potom oprostile i brojne kolege… »
Vesti dana »
Određen pritvor trinaestoj osobi koja je uhapšena zbog pada nadstrešnice u Novom Sadu
NIN pre 3 satajoš 50 povezanih
Tokom noći ispisane poruke na prostorijama SNS-a u Novom Sadu: 15 ruža za 15 duša
Novi magazin pre 10 satijoš 14 povezanih
(VIDEO) Opozicija i aktivisti blokirali radove na Starom savskom mostu, ubuduće među „čuvarima“ i poslanici
N1 Info pre 2 satajoš 30 povezanih
Građanski pokret Bravo tvrdi: "Pretučen 74-godišnji aktivista u policijskoj stanici, jutros operisan u KC Vojvodine"
Insajder pre 9 minutajoš 11 povezanih