Povezane vesti
Sukob Bjelogrlića i Antonijevića dobija epilog: Ko je prvi počeo, ko montirao snimke
N1 Info 18.10.2024
Presuda u slučaju u kojem se glumcu i reditelju Draganu Bjelogrliću sudi za napad na reditelja Predraga Antonijevića biće, posle pune tri godine, doneta narednog petka. U završnim rečima tužilac i advokat oštećenog zatražili su kaznu zatvora, a… »
Bjelogrlić na suđenju povodom tuče u Nišu: „Branio sam svoju čast na pogrešan način, pogrešio jesam, ali nasilnik nisam“…
Nova 18.10.2024
: "Posle tri godine i dva meseca medijske tiranije, u kojoj sam već prvog dana, od svih državnih medija, predstavnika vlasti pa i samog predsednika države, proglašen krivim, došao je trenutak da se o mojoj eventualnoj krivici izjasni, jedina merodavna… »
Bjelogrlić, tuča u “Ambasadoru” i završna reč na suđenju: “Fale dva minuta snimka”
Južne vesti 18.10.2024
Glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić izneo je završnu reč na suđenju povodom napada iz 2021. godine na reditelja Predraga Gagu Antonijevića u niškom hotelu Ambasador, prenosi N1. On je rekao da je od obične “kafanske tuče” isceniran spektakl koji je… »
Završne reči u suđenju Bjelogrliću: Advokati traže oslobađajuću presudu, tvrde da je manipulisano dokazima
Danas 18.10.2024
U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas je održano izricanje završnih reči u postupku koji se vodi protiv glumca i reditelja Dragana Bjelogrlića. On je optužen za nasilničko ponašanje prema reditelju Predragu Gagi Antonijeviću 23. avgusta 2021. godine u… »
„Krivim me proglasio i predsednik države“: Završna reč Dragana Bjelogrlića na suđenju za incident u niškom hotelu Ambasador…
Danas 18.10.2024
Posle tri godine i dva meseca medijske tiranije, u kojoj sam već prvog dana, od svih državnih medija, predstavnika vlasti pa i samog predsednika države, proglašen krivim, došao je trenutak da se o mojoj eventualnoj krivici izjasni, jedina merodavna… »
Bjelogrlić: Od obične „kafanske tuče“ – inscenirani spektakl, da se diskredituje moj društveni angažman
N1 Info 18.10.2024
Glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić, kome se sudi povodom napada na reditelja Predraga Gagu Antonijevića, izneo je završnu reč i naveo da je sve od obične "kafanske tuče" preraslo u inscenirani spektakl, koji je trebalo da diskredituje njega, njegovu… »
Vesti dana »

Direktor Beogradskih elektrana: Grejanje od oktobra skuplje za nešto više od šest odsto
Politika pre 1 satjoš 20 povezanih

Šta ovo bi na evrobasketu? Silna Turska razbila Grčku, za zlato igra sa Nemačkom!
Večernje novosti pre 15 minutajoš 33 povezane

Protest zborova Novog Sada ispred zgrade pravosudnih organa povodom saslušanja policajca
Novi magazin pre 5 satijoš 14 povezanih

Premijer Poljske o potezu NATO: Ruske provokacije neće biti tolerisane
Nedeljnik pre 1 satjoš 29 povezanih