Povezane vesti
Zorica se oglasila nakon pomirenja zvezdana i ane a: na pomen Anđelinog imena imala samo jednu reakciju
Blic 18.10.2024
Zorica Marković prokomentarisala je svoj sukob sa koleginicom Gocom Lazarević, a zatim i stare i nove učesnike "Zadruge". - Ja sam sad u građevini, dosta sam ja pevala i napunila dvoranu, sama, nisu mi drugi punili. - Ne mogu više Goci da dajem na… »
Zorica Marković se oglasila nakon pomirenja zvezdana i ane ćurčić! Evo i kako je reagovala na pomen Anđelinog imena
Kurir 18.10.2024
Zorica Marković progovorila je o mnogobrojnim aktuelnim temama estrade. Naime ona je na početku progovorila o medijskom ratu sa svojom koleginicom Gocom Lazarević, a potom se osvrnula i na rijaliti ''Elita 8''. Šta se dešava na poslovnom planu, ima li… »
Vesti dana »

Deseti dan blokada: Određen mesečni pritvor za sedmoro uhapšenih u Užicu
BBC News pre 8 minutajoš 34 povezane

Požari u Srbiji i na Kosovu: stanje, intervencije i posledice sa fokusom na Toplički okrug
Naslovi.ai pre 54 minutajoš 38 povezanih

Zahlađenje do vikenda, pa opet tropski dani: Oglasio se Nedeljko Todorović i otkrio šta nas čeka do kraja jula
Mondo pre 2 satajoš 32 povezane

Peskov: Putin nije razgovarao sa Trampom u periodu kada taj nije bio predsednika SAD
Sputnik pre 43 minutajoš 26 povezanih