Povezane vesti
Zorica se oglasila nakon pomirenja zvezdana i ane a: na pomen Anđelinog imena imala samo jednu reakciju
Blic 18.10.2024
Zorica Marković prokomentarisala je svoj sukob sa koleginicom Gocom Lazarević, a zatim i stare i nove učesnike "Zadruge". - Ja sam sad u građevini, dosta sam ja pevala i napunila dvoranu, sama, nisu mi drugi punili. - Ne mogu više Goci da dajem na… »
Zorica Marković se oglasila nakon pomirenja zvezdana i ane ćurčić! Evo i kako je reagovala na pomen Anđelinog imena
Kurir 18.10.2024
Zorica Marković progovorila je o mnogobrojnim aktuelnim temama estrade. Naime ona je na početku progovorila o medijskom ratu sa svojom koleginicom Gocom Lazarević, a potom se osvrnula i na rijaliti ''Elita 8''. Šta se dešava na poslovnom planu, ima… »
Vesti dana »
Vučević: Građani ne treba da brinu, imamo rezerve za tri meseca da sve funkcioniše nesmetano
RTS pre 17 minutajoš 91 povezana
Studenti Univerziteta umetnosti: RTS ne prenosi informacije građanima, VJT da poštuje zakon
N1 Info pre 59 minutajoš 68 povezanih
Ministarka pravde: Neprimereni pritisci grupa studenata na rad javnog tužilaštva
Beta pre 47 minutajoš 19 povezanih
Dokumentacija pokazala da je na rekonstrukciji pruge od NS do Mađarske stradalo još tri radnika
Moj Novi Sad pre 11 satijoš 8 povezanih