Povezane vesti
"Bog mi je sve vratio" Tamara Grujić iskreno progovorila o borbi za potomstvo: Planirala sam veštačku oplodnju, a onda...
Kurir 18.10.2024
Voditeljka Tamara Grujić (47) godinama se borila za potomstvo, a najveća želja joj se ispunila kada je u 42. godini postala majka. Tamara je dobila ćerku Lenu, a jednom prilikom otvoreno je govorila o svojoj borbi. - Mislim da je sve ovo što smo… »
Voditeljka se godinama borila za potomstvo: Tamara Grujić postala majka u 42. godini, planirala vantelesnu oplodnju pa se…
Blic 18.10.2024
Voditeljka Tamara Grujić (47) godinama se borila za potomstvo, a najveća želja joj se ispunila kada je u 42. godini postala majka. Tamara je dobila ćerku Lenu, a jednom prilikom otvoreno je govorila o svojoj borbi. - Mislim da je sve ovo što smo… »
Vesti dana »

BLOG: Studenti blokirali depo GSP-a, blokirana raskrsnica u Novom Sadu
N1 Info pre 11 minutajoš 42 povezane

Aerodrom Hitrou zatvoren – više od 1.000 letova otkazano nakon što je veliki požar izazvao nestanak struje
Biznis.rs pre 36 minutajoš 22 povezane

Rokas Giedraitis ovakvu utakmicu za Zvezdu u Evroligi nije odigrao skoro godinu dana
Telegraf pre 42 minutajoš 17 povezanih

Piksi odgovorio Arnautoviću u austrijskom tunelu: Vidimo se u Beogradu
Nova pre 42 minutajoš 15 povezanih

Uživo iz Ukrajine! Ratni izveštač za Kurir: Najsuroviji napad do sada pogodio Odesu - Ukrajina potezom očajnika srlja u još veći izazov
Kurir pre 18 minutajoš 13 povezanih