Povezane vesti

"Beži, ti si glup, ja ću da završim sve!" Otac Danke Ilić u uživo obraćanju otkrio nove detalje o nestanku ćerke: "Nisam za…

"Beži, ti si glup, ja ću da završim sve!" Otac Danke Ilić u uživo obraćanju otkrio nove detalje o nestanku ćerke: "Nisam za…

Kurir 18.10.2024
Miloš Ilić, otac male Danke Ilić iz Bora, koja je prema optužnici Višeg javnog tužilaštva iz Zaječara ubijena 26. marta, oglasio se u lajvu na Tiktok profilu "Državni", nakon što je prvim obraćanjem sa suprugom privukao je veliku pažnju javnosti… »
"Inspektor mi je rekao ko je ključ svega": Otac Danke Ilić na TikToku izneo nove šok-detalje

"Inspektor mi je rekao ko je ključ svega": Otac Danke Ilić na TikToku izneo nove šok-detalje

Mondo 18.10.2024
Otac devojčice Danke Ilić odgovarao je na TikToku na pitanja, a između ostalog je otkrio šta mu je inspektor iz Bora rekao. Miloš Ilić, otac male Danke Ilić iz Bora, koja je prema optužnici Višeg javnog tužilaštva iz Zaječara ubijena 26. marta, oglasio… »
"Beži, ti si glup!" Otac Danke Ilić uživo otkrio sve o nestanku ćerke: Inspektor mi je rekao...

"Beži, ti si glup!" Otac Danke Ilić uživo otkrio sve o nestanku ćerke: Inspektor mi je rekao...

Telegraf 18.10.2024
Preporučujemo. Šta je ostalo kao teorija zavera, šta istina da u priči da je u Ivaninom telefonu 400 poruka izbrisano i navodima da je Ivana pretraživala na Guglu prelaze granica između Srbije i Rumunije. O svim detaljima istrage oglasio se Miloš Ilić… »
Otac male Danke prvi put o veštačenju Ivaninog telefona: Tvrdili da je pretraživala granične prelaze, evo šta je rekao

Otac male Danke prvi put o veštačenju Ivaninog telefona: Tvrdili da je pretraživala granične prelaze, evo šta je rekao

Mondo 18.10.2024
Otac Danke Ilić stavio je tačku na još jednu teoriju zavere o slučaju koji je potresao čitav region. Miloš Ilić, otac Danke Ilić iz Bora, ponovo se oglasio se u lajvu na Tiktok profilu "Državni", a razgovor je vodila Sanjabg73. Prvo obraćanje na ovom… »
"Ti si glup, ja ću da završim sve"; Otac Danke Ilić otkrio nove detalje: Jedan insprektor mi je rekao...

"Ti si glup, ja ću da završim sve"; Otac Danke Ilić otkrio nove detalje: Jedan insprektor mi je rekao...

B92 18.10.2024
Miloš Ilić, otac male Danke Ilić iz Bora, koja je prema optužnici Višeg javnog tužilaštva iz Zaječara ubijena 26. marta, oglasio se u lajvu na Tiktok profilu "Državni", nakon što je prvim obraćanjem sa suprugom privukao je veliku pažnju javnosti… »

Vesti dana »