Повезане вести

"Бежи, ти си глуп, ја ћу да завршим све!" Отац Данке Илић у уживо обраћању открио нове детаље о нестанку ћерке: "Нисам за…

"Бежи, ти си глуп, ја ћу да завршим све!" Отац Данке Илић у уживо обраћању открио нове детаље о нестанку ћерке: "Нисам за…

Курир 18.10.2024
Милош Илић, отац мале Данке Илић из Бора, која је према оптужници Вишег јавног тужилаштва из Зајечара убијена 26. марта, огласио се у лајву на Тикток профилу "Државни", након што је првим обраћањем са супругом привукао је велику… »
"Инспектор ми је рекао ко је кључ свега": Отац Данке Илић на ТикТоку изнео нове шок-детаље

"Инспектор ми је рекао ко је кључ свега": Отац Данке Илић на ТикТоку изнео нове шок-детаље

Мондо 18.10.2024
Отац девојчице Данке Илић одговарао је на ТикТоку на питања, а између осталог је открио шта му је инспектор из Бора рекао. Милош Илић, отац мале Данке Илић из Бора, која је према оптужници Вишег јавног тужилаштва из Зајечара… »
"Бежи, ти си глуп!" Отац Данке Илић уживо открио све о нестанку ћерке: Инспектор ми је рекао...

"Бежи, ти си глуп!" Отац Данке Илић уживо открио све о нестанку ћерке: Инспектор ми је рекао...

Телеграф 18.10.2024
Препоручујемо. Шта је остало као теорија завера, шта истина да у причи да је у Иванином телефону 400 порука избрисано и наводима да је Ивана претраживала на Гуглу прелазе граница између Србије и Румуније. О свим детаљима истраге… »
Отац мале Данке први пут о вештачењу Иваниног телефона: Тврдили да је претраживала граничне прелазе, ево шта је рекао

Отац мале Данке први пут о вештачењу Иваниног телефона: Тврдили да је претраживала граничне прелазе, ево шта је рекао

Мондо 18.10.2024
Отац Данке Илић ставио је тачку на још једну теорију завере о случају који је потресао читав регион. Милош Илић, отац Данке Илић из Бора, поново се огласио се у лајву на Тикток профилу "Државни", а разговор је водила Сањабг73… »
"Ти си глуп, ја ћу да завршим све"; Отац Данке Илић открио нове детаље: Један инспректор ми је рекао...

"Ти си глуп, ја ћу да завршим све"; Отац Данке Илић открио нове детаље: Један инспректор ми је рекао...

Б92 18.10.2024
Милош Илић, отац мале Данке Илић из Бора, која је према оптужници Вишег јавног тужилаштва из Зајечара убијена 26. марта, огласио се у лајву на Тикток профилу "Државни", након што је првим обраћањем са супругом привукао је велику… »

Вести дана »