Povezane vesti

Tramp: Kina me neće provocirati jer me njihov predsednik "poštuje i zna da sam lud"

Tramp: Kina me neće provocirati jer me njihov predsednik "poštuje i zna da sam lud"

Euronews 19.10.2024
Bivši predsednik SAD Donald Tramp danas je izjavio da se Kina neće usuditi da ga provocira jer predsednik Si Đinping zna da je republikanski kandidat ''lud''. U razgovoru sa uredništvom Volstrit džornala, Tramp je rekao da će, ako bude izabran za… »
Tramp opet briljira: Si Đinping zna da sam lud, Kina se neće usuditi da me provocira,

Tramp opet briljira: Si Đinping zna da sam lud, Kina se neće usuditi da me provocira,

Kurir 19.10.2024
Bivši američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da se Kina neće usuditi da ga provocira ako pobedi na izborima, jer predsednik Si Đinping zna da je on "lud". U razgovoru sa uredništvom Volstrit džornala, Tramp je rekao da će, ako bude… »
Tramp: Kina me neće provocirati jer Si zna da sam lud

RTV 19.10.2024
VAŠINGTON - Bivši predsednik SAD Donald Tramp danas je izjavio da se Kina neće usuditi da ga provocira jer predsednik Si Đinping zna da je republikanski kandidat ''lud''. U razgovoru sa uredništvom Volstrit džornala, Tramp je rekao da ce, ako bude… »

Politika 19.10.2024
VAŠINGTON – Bivši predsednik SAD Donald Tramp danas je izjavio da se Kina neće usuditi da ga provocira jer predsednik Si Đinping zna da je republikanski kandidat ''lud''. U razgovoru sa uredništvom Volstrit džornala, Tramp je rekao da će, ako… »

Vesti online 19.10.2024
Bivši predsednik SAD Donald Tramp danas je izjavio da se Kina neće usuditi da ga provocira jer predsednik Si Đinping zna da je republikanski kandidat ”lud”. U razgovoru sa uredništvom Volstrit džornala, Tramp je rekao da će, ako bude izabran za… »
Brutalna poruka: Kina me neće provocirati, Si zna da sam lud

Brutalna poruka: Kina me neće provocirati, Si zna da sam lud

B92 19.10.2024
Bivši predsednik SAD Donald Tramp danas je izjavio da se Kina neće usuditi da ga provocira jer predsednik Si Đinping zna da je republikanski kandidat "lud". U razgovoru sa uredništvom Volstrit džornala, Tramp je rekao da će, ako bude izabran za… »
Tramp rekao Putinu: "Vladimire, imamo odlične odnose. Ako kreneš, udariću te jako"

Tramp rekao Putinu: "Vladimire, imamo odlične odnose. Ako kreneš, udariću te jako"

B92 19.10.2024
Donald Tramp, kandidat za predsednika SAD, govorio je o ratu u Ukrajini, ponovivši svoju tvrdnju da do tog rata ne bi ni došlo da je on na vlasti. "Rekao sam Putinu: 'Vladimire, imamo odlične odnose... Vladimire, ako kreneš na Ukrajinu, udariću te… »
"Vladimire, imamo odlične odnose... Vladimire, ako kreneš na Ukrajinu - udariću te": Tramp govorio o ratu, pa poslao poruku…

"Vladimire, imamo odlične odnose... Vladimire, ako kreneš na Ukrajinu - udariću te": Tramp govorio o ratu, pa poslao poruku…

Kurir 19.10.2024
Donald Tramp, kandidat za predsednika SAD, govorio je o ratu u Ukrajini, ponovivši svoju tvrdnju da do tog rata ne bi ni došlo da je on na vlasti. "Rekao sam Putinu: 'Vladimire, imamo odlične odnose... Vladimire, ako kreneš na Ukrajinu, udariću te… »
Tramp zapretio Kini: Ukoliko "uđe na Tajvan" sledi oštra kazna

Tramp zapretio Kini: Ukoliko "uđe na Tajvan" sledi oštra kazna

Telegraf 19.10.2024
Preporučujemo. Republikanski predsednički kandidat SAD Donald Tramp izjavio je danas da će Kini uvesti dodatne carine ukoliko odluči da "uđe na Tajvan". "Rekao bih: ako odete na Tajvan, žao mi je što ovo radim, ali platićete porez, od 150 do 200… »
Tramp najavio dodatne carine Kini ukoliko "uđe na Tajvan"

Tramp najavio dodatne carine Kini ukoliko "uđe na Tajvan"

Euronews 19.10.2024
Republikanski predsednički kandidat SAD Donald Tramp izjavio je danas da će Kini uvesti dodatne carine ukoliko odluči da "uđe na Tajvan". "Rekao bih: ako odete na Tajvan, žao mi je što ovo radim, ali platićete porez, od 150 do 200 odsto", rekao je… »
Tramp najavio dodatne carine Kini ukoliko „uđe na Tajvan”

Tramp najavio dodatne carine Kini ukoliko „uđe na Tajvan”

Politika 19.10.2024
VAŠINGTON - Republikanski predsednički kandidat SAD Donald Tramp izjavio je danas da će Kini uvesti dodatne carine ukoliko odluči da "uđe na Tajvan". "Rekao bih: ako odete na Tajvan, žao mi je što ovo radim, ali platićete porez, od 150 do 200… »

Vesti dana »