Повезане вести

"Најближа тенковска битка коју сам икад видео": Украјинци потпуно разорили возило са 15 метара удаљености, Руси у секунди…

"Најближа тенковска битка коју сам икад видео": Украјинци потпуно разорили возило са 15 метара удаљености, Руси у секунди…

Курир 19.10.2024
У сукобу у Курску ове недеље, два украјинска тенка из непосредне су близине – само петнаестак метара – разнела су руско оклопно возило које им се приближавало, пише Форбс. Тенкови 17. тенковске бригаде украјинске војске (Т-64… »
Украјинска војска демолирала руско возило, никад ближи снимак: Разнели тенк са 15 метара удаљености

Украјинска војска демолирала руско возило, никад ближи снимак: Разнели тенк са 15 метара удаљености

Телеграф 19.10.2024
Препоручујемо. У сукобу у Курску ове недеље два украјинска тенка из непосредне су близини, на само петнаестак метара, разнела руско оклопно возило које им се приближавало. Тенкови 17. тенковске бригаде украјинске војске (Т-64… »
„Ово је најближа тенковска битка коју сам икада видео!“ Украјински тенкови уништили руско возило с 15 метара удаљености ВИДЕО…

„Ово је најближа тенковска битка коју сам икада видео!“ Украјински тенкови уништили руско возило с 15 метара удаљености ВИДЕО…

Нова 19.10.2024
: У сукону у Курску ове недеље, два украјинска тенка из непосредне су близине – само петнаестак метара – разнела су руско оклопно возило које им се приближавало, пише Форбс. Тенкови 17. тенковске бригаде украјинске војске (Т-64… »
Руски оклопњак се "залетео" на украјинске тенкове: Преварио их је дим, а онда су их разнели ВИДЕО

Руски оклопњак се "залетео" на украјинске тенкове: Преварио их је дим, а онда су их разнели ВИДЕО

Б92 19.10.2024
У сукобу у Курску ове недеље, два украјинска тенка дигла су у ваздух руско оклопно возило које им се приближавало на само петнаестак метара, пише Форбс. Тенкови 17. тенковске бригаде украјинске војске (Т-64 или Т-72) су два пута… »

Вести дана »