Povezane vesti
"Najbliža tenkovska bitka koju sam ikad video": Ukrajinci potpuno razorili vozilo sa 15 metara udaljenosti, Rusi u sekundi…
Kurir 19.10.2024
U sukobu u Kursku ove nedelje, dva ukrajinska tenka iz neposredne su blizine – samo petnaestak metara – raznela su rusko oklopno vozilo koje im se približavalo, piše Forbs. Tenkovi 17. tenkovske brigade ukrajinske vojske (T-64 ili T-72) dva puta su… »
Ukrajinska vojska demolirala rusko vozilo, nikad bliži snimak: Razneli tenk sa 15 metara udaljenosti
Telegraf 19.10.2024
Preporučujemo. U sukobu u Kursku ove nedelje dva ukrajinska tenka iz neposredne su blizini, na samo petnaestak metara, raznela rusko oklopno vozilo koje im se približavalo. Tenkovi 17. tenkovske brigade ukrajinske vojske (T-64 ili T-72) dvaput su… »
„Ovo je najbliža tenkovska bitka koju sam ikada video!“ Ukrajinski tenkovi uništili rusko vozilo s 15 metara udaljenosti…
Nova 19.10.2024
: U sukonu u Kursku ove nedelje, dva ukrajinska tenka iz neposredne su blizine – samo petnaestak metara – raznela su rusko oklopno vozilo koje im se približavalo, piše Forbs. Tenkovi 17. tenkovske brigade ukrajinske vojske (T-64 ili T-72) dva puta… »
Ruski oklopnjak se "zaleteo" na ukrajinske tenkove: Prevario ih je dim, a onda su ih razneli VIDEO
B92 19.10.2024
U sukobu u Kursku ove nedelje, dva ukrajinska tenka digla su u vazduh rusko oklopno vozilo koje im se približavalo na samo petnaestak metara, piše Forbs. Tenkovi 17. tenkovske brigade ukrajinske vojske (T-64 ili T-72) su dva puta pogodili rusko vozilo i… »
Vesti dana »
Razoran zemljotres pogodio aziju: Više od 50 mrtvih i 62 povređenih, vatrogasci tragaju za telima pod ruševinama (video)
Blic pre 1 satjoš 52 povezane
Papa Franja čestitao Božić vernicima koji slave po julijanskom kalendaru: "Neka Isus svima donese mir i vedrinu"
Euronews pre 3 satajoš 50 povezanih
Jovan Memedović se oprostio od Milorada Milinkovića: Voditelj ne može da sakrije tugu nakon njegove iznenadne smrti
Mondo pre 5 satijoš 93 povezane
„Rekoh ti svratiću na Božić, ali me je terao đavo da dođem večeras“: Prijatelji se opraštaju od ugostitelja iz Jagodine, njegovog ubicu otkrio jedan detalj
Nova pre 3 satajoš 45 povezanih
Ako vidite ovog muškarca, odmah zovite policiju: Inđija na nogama, sumnja se da je učestvovao u ubistvu na Badnje veče (foto)
Kurir pre 1 satjoš 48 povezanih