Повезане вести

Лутовац: Кандидоваћу се поново за председника ДС

Лутовац: Кандидоваћу се поново за председника ДС

Блиц 19.10.2024
Председник Демократске странке (ДС) Зоран Лутовац каже да није уморан од политичке борбе, да жели да заврши започети посао, и да ће се поново кандидовати за лидера те партије. Каже и да нема ништа против тога да се и други… »
Лутовац: Поново ћу се кандидовати за председника Демократске странке

Лутовац: Поново ћу се кандидовати за председника Демократске странке

Курир 19.10.2024
Председник Демократске странке (ДС) Зоран Лутовац изјавио је да ће се поново кандидовати за лидера те партије. Лутовац је рекао да није уморан од политичке борбе и да жели да заврши започети посао. Он је у интервјуу за дневни… »
ИНТЕРВЈУ Зоран Лутовац: Нисам уморан, кандидоваћу се поново за председника ДС, да завршим започети посао

ИНТЕРВЈУ Зоран Лутовац: Нисам уморан, кандидоваћу се поново за председника ДС, да завршим започети посао

Данас 19.10.2024
„Драго ми је да бринете за моје здравље. Нисам уморан. Нисам ишао на одмор од како сам изабран за председника Демократске странке и не осећам никакав умор због тога. За мене је одмор када обилазим Србију уздуж и попреко… »
Лутовац: Нисам уморан, кандидоваћу се поново за председника ДС

Нови магазин 19.10.2024
Председник Демократске странке (ДС) Зоран Лутовац казао је да није уморан од политичке борбе, да жели да заврши започети посао и да ће се зато поново кандидовати за лидера те партије. Он је у интервјуу за дневни лист Данас казао… »
Лутовац: Нисам уморан од политичке борбе, кандидоваћу се поново за председника ДС

Лутовац: Нисам уморан од политичке борбе, кандидоваћу се поново за председника ДС

Радио 021 19.10.2024
Председник Демократске странке (ДС) Зоран Лутовац казао је данас да није уморан од политичке борбе, да жели да заврши започети посао и да ће се зато поново кандидовати за лидера те партије. Он је у интервјуу за Данас рекао да… »

Н1 Инфо 19.10.2024
Председник Демократске странке (ДС) Зоран Лутовац казао је да није уморан од политичке борбе, да жели да заврши започети посао и да ће се зато поново кандидовати за лидера те партије. Он је у интервјуу за дневни лист Данас казао… »

Вести дана »