Povezane vesti

Lavrov: SAD će smatrati Rusiju neprijateljem bez obzira na ishod američkih izbora

Lavrov: SAD će smatrati Rusiju neprijateljem bez obzira na ishod američkih izbora

Politika 19.10.2024
MOSKVA – Sjedinjene Države će Rusiju doživljavati kao protivnika, ako ne i kao neprijatelja, bez obzira na rezultate američkih predsedničkih izbora, izjavio je danas ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. „Bez obzira na ishod izbora, mi… »
Lavrov: Sad će smatrati Rusiju neprijateljem bez obzira na ishod američkih izbora

Lavrov: Sad će smatrati Rusiju neprijateljem bez obzira na ishod američkih izbora

IndeksOnline 19.10.2024
MOSKVA – Sjedinjene Države će Rusiju doživljavati kao protivnika, ako ne i kao neprijatelja, bez obzira na rezultate američkih predsedničkih izbora, izjavio je danas ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. “Bez obzira na ishod izbora, mi… »

Al Jazeera 19.10.2024
Bez obzira na ishod izbora, mi ćemo za Sjedinjene Američke Države ostati ako ne neprijatelj, onda svakako protivnik – u svakom slučaju konkurent”, rekao je ministar vanjskih poslova Rusije. Sjedinjene Američke Države će Rusiju doživljavati kao… »

RTV 19.10.2024
MOSKVA - Sjedinjene Države će Rusiju doživljavati kao protivnika, ako ne i kao neprijatelja, bez obzira na rezultate američkih predsedničkih izbora, izjavio je danas ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. "Bez obzira na ishod izbora, mi ćemo… »

Vesti online 19.10.2024
Sjedinjene Države će Rusiju doživljavati kao protivnika, ako ne i kao neprijatelja, bez obzira na rezultate američkih predsedničkih izbora, izjavio je danas ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. – Bez obzira na ishod izbora, mi ćemo za… »
Lavrov: Rusija je za Ameriku neprijatelj bez obzira na to ko će biti predsednik SAD

Lavrov: Rusija je za Ameriku neprijatelj bez obzira na to ko će biti predsednik SAD

Pravda 19.10.2024
Nezavisno od toga kakvi će biti rezultati predstojećih američkih predsedničkih izbora, Rusija će za SAD i dalje biti ako ne neprijatelj, onda makar protivnik, u najboljem slučaju konkurent, izjavio je šef ruske diplomatije Sergej Lavrov u intervjuu… »
Dilema je "rešena": Ko god da pobedi na američkim izborima biće - neprijatelj

Dilema je "rešena": Ko god da pobedi na američkim izborima biće - neprijatelj

B92 19.10.2024
Sjedinjene Države će Rusiju doživljavati kao protivnika, ako ne i kao neprijatelja, bez obzira na rezultate američkih predsedničkih izbora, izjavio je danas ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. "Bez obzira na ishod izbora, mi ćemo za… »
Lavrov: Bez obzira na ishod izbora, Rusija će SAD doživljavati kao protivnika

Lavrov: Bez obzira na ishod izbora, Rusija će SAD doživljavati kao protivnika

Euronews 19.10.2024
Sjedinjene Države će Rusiju doživljavati kao protivnika, ako ne i kao neprijatelja, bez obzira na rezultate američkih predsedničkih izbora, izjavio je danas ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. "Bez obzira na ishod izbora, mi ćemo za… »

Vesti dana »