Повезане вести

Играчи Будућности послали поруку навијачима: „Сви у Морачу“!

Играчи Будућности послали поруку навијачима: „Сви у Морачу“!

Спорт клуб 19.10.2024
Кошаркаши Будућности у јако добром расположењу и силно мотивисани чекају окршај са Црвеном звездом у петом колу АБА лиге. Велики дерби регионалног такмичења на програму је 21. октобра са почетком у 19 часова. Будућност није… »
Тренер Будућности: "Сви очекују да ће Звезда бити уморна, али ја мислим супротно"

Тренер Будућности: "Сви очекују да ће Звезда бити уморна, али ја мислим супротно"

Спортске.нет 19.10.2024
Пето коло кошаркашке АдмиралБет АБА лиге обележиће дерби између Будућности и Црвене звезде, који се у понедељак од 19 сати игра у Подгорици. Будућност ће у овај дуел ући са максималних 4-0, док је Звезда, за разлику од Евролиге… »
Тренер Будућности очекује спремну звезду: „Прошли пут нису добро прошли овде, па ће доћи мотивисани“!

Тренер Будућности очекује спремну звезду: „Прошли пут нису добро прошли овде, па ће доћи мотивисани“!

Хот спорт 19.10.2024
Тренер подгоричана говорио за медије пред дерби кола! Кошаркаши Будућности, у оквиру петог кола АБА лиге дочекују Црвену звезду у понедељак од 19 часова, у хали Морача и покушаће да дођу до нове победе како би и даље били… »
''Сви очекују да ће Звезда бити уморна, али...'' Жакељ пред меч Будућности са београдским црвено-белима у АБА лиги

''Сви очекују да ће Звезда бити уморна, али...'' Жакељ пред меч Будућности са београдским црвено-белима у АБА лиги

Вечерње новости 19.10.2024
Тренер Будућности, Андреј Жакељ, најавио је меч петог кола АБА лиге у ком ће Будућност дочекати Црвену звезду. ФОТО: КК Будућност/Филип Рогановић/АБА лига - У Подгорици се увек очекују дербији. За нас је утакмица са Звездом… »
Жакељ: "Сви очекују да ће Звезда бити уморна"

Жакељ: "Сви очекују да ће Звезда бити уморна"

Б92 19.10.2024
Тренер Будућности Андреј Жакељ најавио ј дерби меч петог кола АБА лиге у којем ће тим из Подгорице дочекати Црвену звезду. Будућност у овај меч улази са максималним учинком у АБА лиги после четири кола, док Црвена звезда је на… »

Вести дана »