Povezane vesti
Požar u centru Beograda: Širi se dim, vatrogasne ekipe na terenu - blokirana ulica (foto)
Kurir 19.10.2024
U Lamartinovoj ulici na Vračaru danas je izbio požar. Kako piše Instagram stranica "Moj Beograd", ova ulica je blokirana za saobraćaj. Na slici sa lica mesta može se videti da su na terenu dve vatrogasne ekipe, kao i dim koji se širi. Za sada nije… »
Požar na Vračaru: Lamartinova ulica blokirana, vatrogasci na terenu (foto)
Blic 19.10.2024
Požar na Vračaru u Lamartinovoj ulici izbio je ovog popodneva. Kako javlja Moj_Beograd, ova ulica je blokirana za saobraćaj. Na slici sa lica mesta može se videti da su na terenu dve vatrogasne ekipe, kao i dim koji se širi. Za sada nije poznato šta… »
Požar na Vračaru; Blokirana cela ulica FOTO
B92 19.10.2024
Izbio je požar na Vračaru u Lamartinovoj ulici. Kako prenosi Instagram stranica Moj_Beograd, ova ulica je blokirana za saobraćaj. Na slici sa lica mesta može se videti da su na terenu dve vatrogasne ekipe, kao i dim koji se širi. Za sada nije poznat… »
Vesti dana »

Dan žalosti danas u Srbiji zbog tragedije u Kočanima: Ovo su pravila ponašanja, a kazne su paprene
Blic pre 59 minutajoš 26 povezanih

Novi Sad - studenti u blokadi pokušali noćas da blokiraju Skupštinu grada, policija ih sprečila
RTS pre 29 minutajoš 14 povezanih

uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Najveći izraelski napad na Gazu od početka primirja - poginulo 308 ljudi
Euronews pre 59 minutajoš 11 povezanih

Novosadski studenti blokirali Skupštinu grada, Žandarmerija razbila blokadu: Sednica zakazana za danas
Blic pre 29 minutajoš 6 povezanih

Nastavlja se sednica parlamenta, očekuje se konstatovanje ostavke premijera Vučevića
Beta pre 1 satjoš 7 povezanih