Povezane vesti
"Nisam podarila sina čoveku kojeg sam volela, zatrudnela sam sa drugim" Dramatičan ljubavni život Biljane Sečivanović
Kurir 19.10.2024
Biljana Sečivanović (48) u javni svet uplovila je putem takmičenja "Zvezde Granda". Izgradila je uspešnu karijeru, ali njen život nije bio poput bajke sve do pre nekoliko godina. Biljana je u srećnom je braku sa suprugom Aleksandrom Nedićem već 4 godine… »
"Nisam podarila sina čoveku kog sam volela, a onda sam zatrudnela sa drugim": Srpska pevačica (48) imala je dramatičan…
Blic 19.10.2024
Pevačica Biljana Sečivanović (48) u javni svet uplovila je putem takmičenja "Zvezde Granda". Izgradila je uspešnu karijeru, ali njen život nije bio poput bajke sve do pre nekoliko godina. Biljana je u srećnom je braku sa suprugom Aleksandrom Nedićem već… »
Vesti dana »

Putin i Tramp u petak oči u oči: Da li će susret na Aljasci zaista biti istorijski i šta može doneti?
Mondo pre 30 minutajoš 33 povezane

Jedan ratni veteran pušten, drugom određen kućni pritvor na predlog tužilaštva (VIDEO)
Danas pre 2 satajoš 18 povezanih

Srbija pomaže Crnoj Gori u gašenju požara: Poslat helikopter Kamov
N1 Info pre 25 minutajoš 59 povezanih

Toplotni talas u Srbiji: visoke temperature, upozorenja i rizik od požara do 17. avgusta
RTV Novi Pazar pre 2 satajoš 61 povezana