Povezane vesti
Žao mi je onih što žele da se povučem, još će da me gledaju: Novak Đoković otkrio da će igrati sve dok je favorit za osvajanje…
Danas 19.10.2024
Srpski teniser Novak Đoković izjavio je da ima dva velika motiva zbog kojih nastavlja da igra – osvajanje grend slem turnira i korišćenje tenisa kao platforme za građenje svog nasleđa. U intervjuu za argentinski “La nasion”, koji prenosi b92.sport, on je… »
Novakovi hejteri na mukama: Srpski teniser im poslao snažnu poruku!
Hot sport 19.10.2024
Ne razmišlja o penziji! Srpski teniser Novak Đoković u maju mesecu naredne godine puni 38 godine i nema nameru da sledi svoje ljute rivale, Federera koji se povukao 2022 i Nadala koji je objavio da se povlači krajem ove godine. On je u velikom intervjuu… »
Novak: "Žao mi je onih što žele da se povučem, još će da me gledaju!"
B92 19.10.2024
Novak Đoković i ne pomišlja da podvuče crtu ispod sjajne karijere. Za razliku od večitih rivala, Rodžera Federera koji se povukao 2022, i Rafaela Nadala, koji će to učiniti u novembru, Novak još uvek igra za najveće titule. U velikom intervjuu za… »
Vesti dana »
Da li danas pada Vlada Đura Macuta? Tri moguća scenarija današnje sednice Skupštine Srbije
Nova pre 32 minutajoš 10 povezanih
Danas promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, temperatura do 23 stepena.
Glas Zapadne Srbije pre 2 minutajoš 11 povezanih
U Višem sudu u Beogradu nastavlja se suđenje ministru Selakoviću u slučaju Generalštab
N1 Info pre 12 minutajoš 4 povezane
Vučić nastavlja konsultacije: Najavljeni predstavnici Narodne stranke
Euronews pre 22 minutajoš 3 povezane