Povezane vesti
Iran tvrdi da je Hezbolah odgovoran za napad dronom na Netanjahuovu rezidenciju
N1 Info 19.10.2024
Iranske vlasti saopštile su večeras da libanski pokret Hezbolah, koji Teheran finansijski i vojno podržava, stoji iza napada dronom koji je ciljao privatnu rezidenciju premijera u Izraelu Benjamina Netanjahua. „Tu akciju je izveo libanski… »
Iran tvrdi da je Hezbolah odgovoran za napad dronom na Netanjahuovu rezidenciju
Politika 19.10.2024
Iranske vlasti saopštile su večeras da libanski pokret Hezbolah, koji Teheran finansijski i vojno podržava, stoji iza napada dronom koji je ciljao privatnu rezidenciju premijera u Izraelu Benjamina Netanjahua. „Tu akciju je izveo libanski… »
Hagari: Izrael će pojačati borbu protiv Hezbolaha zbog napada na Netanijahuovu kuću
Politika 19.10.2024
TEL AVIV – Potparol izraelske vojske Danijel Hagari danas je upozorio da će, zbog napada Hezbolaha dronom na privatnu rezidenciju premijera Benjamina Netanijahua u Cezareji, Izrael intenzivirati borbu protiv Hezbolaha. ''Odlučno se borimo protiv… »
Netanjahu: Iranski agenti koji su pokušali da me ubiju napravili veliku grešku
Vesti online 19.10.2024
Iranski agenti koji su pokušali da ubiju mene i moju suprugu su napravili veliku grešku, rekao je danas izraelski premijer Benjamin Netanijahu nakon što je njegov dom u Cezareji napadnut dronom iz Libana. On je u saopštenju naveo da ga napad neće… »
Netanjahu posle napada na rezidenciju: Ništa me neće odvratiti, pobedićemo u ratu (video)
Kurir 19.10.2024
Premijer Izraela Benjamin Netanjahu poručio je danas, nakon što je njegov dom u Cezareji, na severu Izraela, napadnut dronom iz Libana, da ga "ništa neće odvratiti" i da će Izrael "pobediti u ovom ratu", preneo je Tajms of Izrael. „Znate, pre dva… »
Netanjahu optužio saveznike Irana da su pokušali da ga ubiju dronom
N1 Info 19.10.2024
Izraelski premijer Benjamin Netanjahu optužio je danas "saveznike Irana" da su "pokušali" da ubiju njega i njegovu suprugu pošto je bespilotna letelica gađala njegovu privatnu rezidenciju u centralnom delu Izraela. Netanjahu je dodao da će odgovorni… »
Netanjahu optužio saveznike Irana da su pokušali da ga ubiju dronom
Novi magazin 19.10.2024
Izraelski premijer Benjamin Netanjahu optužio je danas "saveznike Irana" da su "pokušali" da ubiju njega i njegovu suprugu pošto je bespilotna letelica gađala njegovu privatnu rezidenciju u centralnom delu Izraela. Netanjahu je dodao da će odgovorni… »
Netanijahu: Iranski agenti koji su pokušali da me ubiju napravili veliku grešku
Politika 19.10.2024
TEL AVIV – Iranski agenti koji su pokušali da ubiju mene i moju suprugu su napravili veliku grešku, rekao je danas izraelski premijer Benjamin Netanijahu nakon što je njegov dom u Cezareji napadnut dronom iz Libana. On je u saopštenju naveo da ga… »
Oglasio se Netanjahu: Ovo im je velika greška
B92 19.10.2024
"Iranski agenti koji su pokušali da ubiju mene i moju suprugu su napravili veliku grešku," rekao je danas izraelski premijer Benjamin Netanijahu nakon što je njegov dom u Cezareji napadnut dronom iz Libana. ''Nastavićemo da eliminišemo vaše… »
Netanjahu nakon što mu je napadnut dom dronom: "Ništa me neće zaustaviti"
Blic 19.10.2024
Premijer Izraela Benjamin Netanjahu poručio je danas, nakon što je njegov dom u Cezareji, na severu Izraela, napadnut dronom iz Libana, da ga "ništa neće odvratiti" i da će Izrael "pobediti u ovom ratu", preneo je "Tajms of Izrael". - Znate, pre dva… »
Netanjahu nakon što mu je gađana rezidencija: Ništa me neće zaustaviti, Izrael će pobediti
Pravda 19.10.2024
Izraelski premijer je poručio da posle ubistva lidera hamasa Jahje Sinvara, Izrael nastavlja sa borbom protiv drugih proiranskih grupa. Premijer Izraela Benjamin Netnjahu je nakon što je iz Libana dronom gađana njegova rezidencija u Cezareji, na severu… »
Netanjahu nakon što mu je gađan dom: Ništa me neće zaustaviti
Telegraf 19.10.2024
Netanjahu nakon što mu je gađan dom: Ništa me neće zaustaviti. Premijer Izraela Benjamin Netanjahu poručio je danas, nakon što je njegov dom u Cezareji, na severu Izraela, napadnut dronom iz Libana, da ga "ništa neće odvratiti" i da će Izrael… »
Insajder 19.10.2024
Premijer Izraela Benjamin Netanjahu poručio je danas, nakon što je njegov dom u Cezareji, na severu Izraela, napadnut dronom iz Libana, da ga "ništa neće odvratiti" i da će Izrael "pobediti u ovom ratu", preneo je Tajms of Izrael. 'Znate, pre dva… »
Politika 19.10.2024
TEL AVIV – Premijer Izraela Benjamin Netanjahu poručio je danas, nakon što je njegov dom u Cezareji, na severu Izraela, napadnut dronom iz Libana, da ga "ništa neće odvratiti" i da će Izrael "pobediti u ovom ratu", preneo je Tajms of Izrael… »
Vesti dana »
Estrada se sjatila kod Brene i bobe: Pevačica povela ćerku, Pejović i supruga došli odvojeno, a ovu lepoticu niko nije očekivao - Živojinovići gala slave Aranđelovdan (video)
Blic pre 5 satijoš 6 povezanih
Amerika "buši" Međunarodni krivični sud: Sad neće izvršiti naloge za hapšenje Netanijahua i Galanta
Kurir pre 1 satjoš 6 povezanih
Pismo Trampu Teksas nudi zemlju na američko-meksičkoj granici za mesto potencijalnih masovnih deportacija
Kurir pre 1 satjoš 2 povezane