Повезане вести

Иран тврди да је Хезболах одговоран за напад дроном на Нетањахуову резиденцију

Н1 Инфо 19.10.2024
Иранске власти саопштиле су вечерас да либански покрет Хезболах, који Техеран финансијски и војно подржава, стоји иза напада дроном који је циљао приватну резиденцију премијера у Израелу Бењамина Нетањахуа. „Ту акцију је извео… »

Политика 19.10.2024
Иранске власти саопштиле су вечерас да либански покрет Хезболах, који Техеран финансијски и војно подржава, стоји иза напада дроном који је циљао приватну резиденцију премијера у Израелу Бењамина Нетањахуа. „Ту акцију је извео… »
Хагари: Израел ће појачати борбу против Хезболаха због напада на Нетанијахуову кућу

Хагари: Израел ће појачати борбу против Хезболаха због напада на Нетанијахуову кућу

Политика 19.10.2024
ТЕЛ АВИВ – Потпарол израелске војске Данијел Хагари данас је упозорио да ће, због напада Хезболаха дроном на приватну резиденцију премијера Бењамина Нетанијахуа у Цезареји, Израел интензивирати борбу против Хезболаха. ''Одлучно… »
Нетањаху: Ирански агенти који су покушали да ме убију направили велику грешку

Нетањаху: Ирански агенти који су покушали да ме убију направили велику грешку

Вести онлине 19.10.2024
Ирански агенти који су покушали да убију мене и моју супругу су направили велику грешку, рекао је данас израелски премијер Бењамин Нетанијаху након што је његов дом у Цезареји нападнут дроном из Либана. Он је у саопштењу навео… »
Нетањаху после напада на резиденцију: Ништа ме неће одвратити, победићемо у рату (видео)

Нетањаху после напада на резиденцију: Ништа ме неће одвратити, победићемо у рату (видео)

Курир 19.10.2024
Премијер Израела Бењамин Нетањаху поручио је данас, након што је његов дом у Цезареји, на северу Израела, нападнут дроном из Либана, да га "ништа неће одвратити" и да ће Израел "победити у овом рату", пренео је Тајмс оф… »
Нетањаху оптужио савезнике Ирана да су покушали да га убију дроном

Нови магазин 19.10.2024
Израелски премијер Бењамин Нетањаху оптужио је данас "савезнике Ирана" да су "покушали" да убију њега и његову супругу пошто је беспилотна летелица гађала његову приватну резиденцију у централном делу Израела. Нетањаху је… »

Н1 Инфо 19.10.2024
Израелски премијер Бењамин Нетањаху оптужио је данас "савезнике Ирана" да су "покушали" да убију њега и његову супругу пошто је беспилотна летелица гађала његову приватну резиденцију у централном делу Израела. Нетањаху је… »
Нетанијаху: Ирански агенти који су покушали да ме убију направили велику грешку

Нетанијаху: Ирански агенти који су покушали да ме убију направили велику грешку

Политика 19.10.2024
ТЕЛ АВИВ – Ирански агенти који су покушали да убију мене и моју супругу су направили велику грешку, рекао је данас израелски премијер Бењамин Нетанијаху након што је његов дом у Цезареји нападнут дроном из Либана. Он је у… »
Огласио се Нетањаху: Ово им је велика грешка

Огласио се Нетањаху: Ово им је велика грешка

Б92 19.10.2024
"Ирански агенти који су покушали да убију мене и моју супругу су направили велику грешку," рекао је данас израелски премијер Бењамин Нетанијаху након што је његов дом у Цезареји нападнут дроном из Либана. ''Наставићемо да… »
Нетањаху након што му је нападнут дом дроном: "Ништа ме неће зауставити"

Нетањаху након што му је нападнут дом дроном: "Ништа ме неће зауставити"

Блиц 19.10.2024
Премијер Израела Бењамин Нетањаху поручио је данас, након што је његов дом у Цезареји, на северу Израела, нападнут дроном из Либана, да га "ништа неће одвратити" и да ће Израел "победити у овом рату", пренео је "Тајмс оф… »
Нетањаху након што му је гађана резиденција: Ништа ме неће зауставити, Израел ће победити

Нетањаху након што му је гађана резиденција: Ништа ме неће зауставити, Израел ће победити

Правда 19.10.2024
Израелски премијер је поручио да после убиства лидера хамаса Јахје Синвара, Израел наставља са борбом против других проиранских група. Премијер Израела Бењамин Нетњаху је након што је из Либана дроном гађана његова… »
Нетањаху након што му је гађан дом: Ништа ме неће зауставити

Телеграф 19.10.2024
Нетањаху након што му је гађан дом: Ништа ме неће зауставити. Премијер Израела Бењамин Нетањаху поручио је данас, након што је његов дом у Цезареји, на северу Израела, нападнут дроном из Либана, да га "ништа неће одвратити" и… »

Инсајдер 19.10.2024
Премијер Израела Бењамин Нетањаху поручио је данас, након што је његов дом у Цезареји, на северу Израела, нападнут дроном из Либана, да га "ништа неће одвратити" и да ће Израел "победити у овом рату", пренео је Тајмс оф… »

Политика 19.10.2024
ТЕЛ АВИВ – Премијер Израела Бењамин Нетањаху поручио је данас, након што је његов дом у Цезареји, на северу Израела, нападнут дроном из Либана, да га "ништа неће одвратити" и да ће Израел "победити у овом рату", пренео је… »

Вести дана »