Повезане вести

Додик: „Довиђења и пријатно” одговор на понуду за одређена решења за БиХ

Додик: „Довиђења и пријатно” одговор на понуду за одређена решења за БиХ

Политика 19.10.2024
БАЊАЛУКА – Председник Републике Срске Милорад Додик изјавио је данас да је са „довиђења и пријатно” одговорио онима који су му нудили да прихвати одређена решења за БиХ и да зато може да очекује позитиван исход процеса против… »
Додик: Довиђења и пријатно - одговор на понуду за одређена решења за БиХ; На самиту БРИКС састаћу се са Путином

Додик: Довиђења и пријатно - одговор на понуду за одређена решења за БиХ; На самиту БРИКС састаћу се са Путином

РТВ 19.10.2024
БАЊАЛУКА - Председник Републике Срске Милорад Додик изјавио је данас да је са "довиђења и пријатно" одговорио онима који су му нудили да прихвати одређена решења за БиХ и да зато може да очекује позитиван исход процеса против… »
Додик никад јаснији: Довиђења и пријатно

Додик никад јаснији: Довиђења и пријатно

Вечерње новости 19.10.2024
ПРЕДСЕДНИК Републике Српске Милорад Додик изјавио је данас да је са "довиђења и пријатно" одговорио онима који су му нудили да прихвати одређена решења за БиХ и да зато може да очекује позитиван исход процеса против њега… »
„Довиђења и пријатно“: Додиков одговор на понуду за ослобађајуц́у пресуду

„Довиђења и пријатно“: Додиков одговор на понуду за ослобађајуц́у пресуду

Спутник 19.10.2024
Председник Републике Срске Милорад Додик изјавио је да је са „довиђења и пријатно“ одговорио онима који су му нудили да прихвати одређена решења за БиХ и да онда може да очекује позитиван исход процеса који се против њега води… »
Додик: Са "довиђења и пријатно" сам одговорио онима који су ми нудили да прихвати одређена решења за БиХ

Додик: Са "довиђења и пријатно" сам одговорио онима који су ми нудили да прихвати одређена решења за БиХ

Еуроневс 19.10.2024
Председник Републике Срске Милорад Додик изјавио је данас да је са "довиђења и пријатно" одговорио онима који су му нудили да прихвати одређена решења за БиХ и да зато може да очекује позитиван исход процеса против њега. Додик… »

Вести дана »