Povezane vesti

Gori automobil kod velikog tržnog centra u Beogradu: Vatra guta vozilo, kulja crni dim VIDEO

Gori automobil kod velikog tržnog centra u Beogradu: Vatra guta vozilo, kulja crni dim VIDEO

Nova 19.10.2024
: U blizini tržnog centra "Big" na Karaburmi, zapalio se automobil. Kako se može videti na snimku portala Nova.rs, vatra je u potpunosti zahvatila automobil. U MUP-u su za Novu potvrdili da je požar prijavljen u 14.58. Takođe, navode da je vozilo u… »
Veliki požar kod tržnog centra u Beogradu: Vatra guta vozilo, plamen i crni dim na sve strane! Vatrogasne ekipe na terenu…

Veliki požar kod tržnog centra u Beogradu: Vatra guta vozilo, plamen i crni dim na sve strane! Vatrogasne ekipe na terenu…

Kurir 19.10.2024
U blizini tržnog centra "Big" na Karaburmi, zapalio se automobil. Kako se vidi sa snimka podeljenog na stranici moj_beo_grad_ na Instagramu, ceo automobil je progutao požar. Na lice mesta stižu i vatrogasci. Uzrok požara za sada nije poznat, kao i da… »
Buktinja na Karaburmi: Automobil počeo da gori iznutra, za par minuta nestao u plamenu

Buktinja na Karaburmi: Automobil počeo da gori iznutra, za par minuta nestao u plamenu

Telegraf 19.10.2024
Preporučujemo. Na Karaburmi u blizini tržnog centra došlo je do paljevine automobila. Ogromna buktinja progutala je vozilo velikom brzinom, a ogroman dima pokrio je ovaj deo grada. Nije poznato kako je došlo do požara na automobilu, a ono što se… »
Požar kod tržnog centra u Beogradu! Gradom se širi gust crni dim

Požar kod tržnog centra u Beogradu! Gradom se širi gust crni dim

Mondo 19.10.2024
Požar je izbio kod tržnog centra na Karaburmi. U blizini tržnog centra "Big" na Karaburmi, zapalio se automobil. Kako se vidi na snimku objavljenom na instagram stranici "moj_beo_grad_" vatra je progutala čitav automobil, a gust dim se širi iznad… »
Vatra guta vozilo na Karaburmi: Plamen i dim kuljaju na sve strane, objavljen dramatičan snimak (video)

Vatra guta vozilo na Karaburmi: Plamen i dim kuljaju na sve strane, objavljen dramatičan snimak (video)

Blic 19.10.2024
Danas se na Karaburmi zapalio automobil. Vatra je doslovno gutala vozilo. Kako se može videti na snimku objavljenom na Instagram stranici Moj_Beograd, plamen i crni gust dim izbijali su na sve strane. Za sada nije poznato kako je došlo do požara. Na… »
Izgorelo vozilo na Karaburmi: Plamen i dim na sve strane, dramatični snimci VIDEO

Izgorelo vozilo na Karaburmi: Plamen i dim na sve strane, dramatični snimci VIDEO

B92 19.10.2024
Danas se na Karaburmi zapalio automobil. Vatra je velikom brzinom progutala vozilo. Kako se može videti na snimku objavljenom na Instagram stranici Moj_Beograd, plamen i crni gust dim izbijali su na sve strane.… »
Veliki požar kod tržnog centra u Beogradu: Vatrogasne ekipe na terenu (video)

Veliki požar kod tržnog centra u Beogradu: Vatrogasne ekipe na terenu (video)

Večernje novosti 19.10.2024
U BLIZNI tržnog centra "Big" na Karaburmi, zapalio se automobil. Foto: Printscreen Kako se vidi sa snimka podeljenog na stranici moj_beo_grad_ na Instagramu, ceo automobil je progutao požar. Na lice mesta stižu i vatrogasci. Uzrok požara za sada nije… »
Gori automobil kod tržnog centra u Beogradu: Vatra ga celog progutala

Gori automobil kod tržnog centra u Beogradu: Vatra ga celog progutala

Telegraf 19.10.2024
U blizini tržnog centra na Karaburmi došlo je do požara kada se jedno vozilo zapalilo. Automobil, parkiran u ulici pored tržnog centra, progutala je vatra. Na lice mesta pozvani su vatrogasci. Kako se vidi sa snimka podeljenog na stranici… »

Vesti dana »