Povezane vesti
Građanin na blokadama: Ja sam član SNS-a i neću dozvoliti da se stanovnici Jadra rasele (VIDEO)
Danas 19.10.2024
Jednočasovne blokade u Gornjim Nedeljicama i Preljini održane su danas, a bilo je i pristalica Srpske napredne stranke (SNS) – jedan od njih govorio je i za N1. Ovaj građanin naveo je da jeste član stranke i da je došao na protest jer neće… »
„Ja sam član SNS-a i neću dozvoliti da se građani Jadra rasele“ VIDEO
Nova 19.10.2024
: Jednočasovne blokade u Gornjim Nedeljicama i Preljini održane su danas, a bilo je i pristalica Srpske napredne Stranke (SNS) - jedan od njih govorio je i za N1. Ovaj građanin naveo je da jeste član stranke i da je došao na protest jer neće… »
Građanin: Ja sam član SNS-a i neću dozvoliti da se građani Jadra rasele
N1 Info 19.10.2024
Jednočasovne blokade u Gornjim Nedeljicama i Preljini održane su danas, a bilo je i pristalica Srpske napredne stranke (SNS) - jedan od njih govorio je i za N1. Ovaj građanin naveo je da jeste član stranke i da je došao na protest jer neće dozvoliti… »
Vesti dana »
Studenti beogradskih fakulteta stigli u Petrovaradin, biciklisti ušli u Novi Sad
RTS pre 3 minutajoš 18 povezanih
Uhapšen u Velikom Gradištu zbog podmićivanja policajca: Hteo da "pogura" registraciju automobila
Radio 021 pre 2 satajoš 39 povezanih
Europol otrkrio tajnu vezu novosadskog SNS-a sa kriminalnim klanovima i nasilnim huliganskim grupama
Luftika pre 9 satijoš 7 povezanih
Studenti beogradskih fakulteta nastavljaju šetnju do Novog Sada, noć proveli u Inđiji
Euronews pre 8 satijoš 37 povezanih