Povezane vesti
Građanin na blokadama: Ja sam član SNS-a i neću dozvoliti da se stanovnici Jadra rasele (VIDEO)
Danas 19.10.2024
Jednočasovne blokade u Gornjim Nedeljicama i Preljini održane su danas, a bilo je i pristalica Srpske napredne stranke (SNS) – jedan od njih govorio je i za N1. Ovaj građanin naveo je da jeste član stranke i da je došao na protest jer neće… »
„Ja sam član SNS-a i neću dozvoliti da se građani Jadra rasele“ VIDEO
Nova 19.10.2024
: Jednočasovne blokade u Gornjim Nedeljicama i Preljini održane su danas, a bilo je i pristalica Srpske napredne Stranke (SNS) - jedan od njih govorio je i za N1. Ovaj građanin naveo je da jeste član stranke i da je došao na protest jer neće… »
Građanin: Ja sam član SNS-a i neću dozvoliti da se građani Jadra rasele
N1 Info 19.10.2024
Jednočasovne blokade u Gornjim Nedeljicama i Preljini održane su danas, a bilo je i pristalica Srpske napredne stranke (SNS) - jedan od njih govorio je i za N1. Ovaj građanin naveo je da jeste član stranke i da je došao na protest jer neće dozvoliti… »
Vesti dana »

Beogradski marš u finišu - na Terazijama svečani doček studenata iz cele Srbije
RTS pre 29 minutajoš 11 povezanih

Pokušao da pogura traktore parkirane oko Pionirskog parka, iz mnogih curi gorivo
RTV pre 41 minutajoš 62 povezane

Patrijarh Porfirije uputio važnu poruku: Apelujem na institucije i učesnike skupa da sutrašnji dan prođe u miru
Kurir pre 29 minutajoš 55 povezanih

Slučaj novosadske železničke stanice pod lupom Evropskog javnog tužilaštva
BBC News pre 1 satjoš 35 povezanih