Повезане вести
„Имам једно дете, али дај Боже да буде још“: Јелена Томашевић искрено о родитељству
Нова 19.10.2024
: Певачица Јелена Томашевић је открила да јој је данас удобност на првом месту, а онда је поменула и своју ћерку Нину. Јелена Томашевић је ћерку добила у браку са Иваном Босиљчићем, а прижељкује још деце. „Моја ћерка Нина, имам… »
Јелена Томашевић о васпитању ћерке: Границе се постављају кад је дете мало
Стори 19.10.2024
Јелена Томашевић и Ивана Босиљчић важе за један од најскладнијих парова на нашој јавној сцени. Њихова љубав је сваким даном све јача и јача, а учврстило ју је рођење ћерке Нине 2012. године. - Ниједна мама не може ћерки да… »
(Видео) "ћерка ми се поверава имамо леп однос": Јелена Томашевић искрено о наследници Нини и мужу Ивану Босиљчићу: "Умем да…
Блиц 18.10.2024
Јелена Томашевић, популарна певачица, дошла је на прославу поводом 35 година "Бебакидс" бренда. Јелена, позната по свом елегантном стилу, открила је да јој је данас удобност на првом месту, а онда је поменула и своју ћерку Нину… »
Вести дана »

Ровити Ђоковић није могао против Синера, Италијан у финалу Вимблдона против Алкараза
Данас пре 1 сатјош 2 повезане

Мајка и син повређени у удесу: Саобраћајна несрећа на ауто-путу: Хитно превезени у болницу
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

Грађани Новог Пазара: Срби нису геноцидан народ, већ осуђени ратни злочинци и њихови подржаваоци
Данас пре 4 сатијош 1 повезана

Вучић: Нећемо никад дати полицији зелено светло да оштрије реагује према демонстрантима
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана