Povezane vesti
Komemoracijama u Grošnici, Ilićevu i Maršiću obeležena Tri oktobra u Kragujevcu
Glas Šumadije 19.10.2024
Veoma je važno da negujemo kulturu sećanja i pamtimo današnji datum kada je u suludoj odmazdi ubijeno preko 400 ljudi i spaljeno tri sela, rekao je gradonačelnik Nikola Dašić na komemoraciji u Grošnici odakle je 19. oktobra 1941. godine počelo… »
Tri oktobra u Kragujevcu – sećanje ne bledi
RTK 19.10.2024
Komemorativnim skupovima kraj spomen-obeležja streljanim građanima u naseljima Ilićevo, Maršić i Grošnica, u Kragujevcu je održana tradicionalna manifestacija „Tri oktobra“, u znak sećanja na nevine žrtve koje su streljane 19. oktobra 1941… »
Komemoracijama u Grošnici, Ilićevu i Maršiću obeležena Tri oktobra
InfoKG 19.10.2024
Polaganjem venaca kraj spomenika u Ilićevu, Maršiću i Grošnici obeležena su Tri oktobra, manifestacija kojom Kragujevčani čuvaju sećanje na nevino stradale žitelje ova tri sela, koje je nemačka vojska streljala 19. oktobra 1941. godine. Veoma je… »
Vesti dana »
Ministar Dačić: Država je jača od svih izazova, bezbednosna situacija stabilna! Ovde je otimanje oko policijskog štita vrhunac političke borbe
Kurir pre 12 minutajoš 25 povezanih
Opozicija blokirala PU u Novom Sadu: „Policija najagresivnija do sada, sve vreme nas šutiraju“
Pravda pre 36 minutajoš 16 povezanih
"Da sam bio predsednik Partizana, a ti Dule trener, da li bismo uzeli el?" Čović najavio kad će posetiti crno-bele
Mondo pre 8 satijoš 12 povezanih
Trener Milana nakon zvezde: „Nisam ljut, ja sam tužan!“ (video)
Hot sport pre 42 minutajoš 12 povezanih