Povezane vesti
"Hteli su da se biju": Stranci urinirali pred decom na Zemunskom keju, a onda nastala neviđena drama
Telegraf 19.10.2024
Preporučujemo. Jedan Beograđanin svedočio je incidentu u kome je navodno jedan strani državljanin urinirao pred decom na Zemunskom keju koja su se igrala u obližnjem parku. Muškarac je istakao da je reagovao, ali da su muškarci, za koje tvrdi da su… »
Kinezi urinirali pred decom, pa napali grupu Beograđana! Haos na Zemunskom keju: "Morao sam da reagujem, hteli su da nas…
Blic 19.10.2024
Prava drama odigrala se na Zemunskom keju kada su kineski državljani navodno napali nekoliko Beograđana. Kako je rekao jedan očevidac, državljani Kine su prethodno urinirali pred decom. - Pre dva sata sam prisustvovao incidentu na Zemunskom keju kada… »
Kinezi urinirali pred decom, pa napali grupu Beograđana! Haos na Zemunskom keju: "Morao sam da reagujem, hteli su da nas…
Blic 19.10.2024
Prava drama odigrala se na Zemunskom keju kada su kineski državljani navodno napali nekoliko Beograđana. Kako je rekao jedan očevidac, državljani Kine su prethodno urinirali pred decom. - Pre dva sata sam prisustvovao incidentu na Zemunskom keju kada… »
Vesti dana »
Protest advokata ispred RTS: „Borba građana mora da se završi oslobađanjem javnog servisa“
Nova pre 2 satajoš 16 povezanih
Međunarodni krivični sud pozvao države članice da se suprotstave Trampovim sankcijama
Beta pre 2 satajoš 34 povezane
Završena blokada Pupinovog mosta, u Nišu protestna šetnja, širom Srbije odata pošta žrtvama tragedije u Novom Sadu (UŽIVO)
Novi magazin pre 14 minutajoš 50 povezanih