Povezane vesti
"Hteli su da se biju": Stranci urinirali pred decom na Zemunskom keju, a onda nastala neviđena drama
Telegraf 19.10.2024
Preporučujemo. Jedan Beograđanin svedočio je incidentu u kome je navodno jedan strani državljanin urinirao pred decom na Zemunskom keju koja su se igrala u obližnjem parku. Muškarac je istakao da je reagovao, ali da su muškarci, za koje tvrdi da su… »
Kinezi urinirali pred decom, pa napali grupu Beograđana! Haos na Zemunskom keju: "Morao sam da reagujem, hteli su da nas…
Blic 19.10.2024
Prava drama odigrala se na Zemunskom keju kada su kineski državljani navodno napali nekoliko Beograđana. Kako je rekao jedan očevidac, državljani Kine su prethodno urinirali pred decom. - Pre dva sata sam prisustvovao incidentu na Zemunskom keju kada je… »
Kinezi urinirali pred decom, pa napali grupu Beograđana! Haos na Zemunskom keju: "Morao sam da reagujem, hteli su da nas…
Blic 19.10.2024
Prava drama odigrala se na Zemunskom keju kada su kineski državljani navodno napali nekoliko Beograđana. Kako je rekao jedan očevidac, državljani Kine su prethodno urinirali pred decom. - Pre dva sata sam prisustvovao incidentu na Zemunskom keju kada je… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za ponedeljak, 11. avgust: Sunčano, a na jugu i istoku veoma toplo
Beta pre 6 satijoš 8 povezanih

Bosanac ozbiljno namučio alkaraza! Španac posle velike borbe srušio Džumhura, sledi okršaj sa Srbinom!
Kurir pre 1 minutjoš 11 povezanih

Uživo sastaće se Putin i Zelenski? Generalni sekretar NATO: Kijev treba de fakto da prizna teritorije pod kontrolom Rusije
Alo pre 7 minutajoš 6 povezanih

Vučić o crtanju trobojki po zgradama u Novom Sadu: Protiv su oni koji mrze srpsku zastavu
Radio 021 pre 2 minutajoš 1 povezana