Povezane vesti
"Tata, boli me srce" Otac tinejdžerke koja je umrla nakon vađenja zuba otkrio šta je prethodilo tragediji: "Čekala bi da me…
Kurir 19.10.2024
Šesnaestogodišnja tinejdžerka Džejla Drapić iz Sarajeva preminula je 11. oktobra nakon komplikacija nastalih usled stomatološke intervencije. Njen otac Muamer Drapić gostovao je u "Centralnom dnevniku" u Bosni Hercegovini gde je govorio o ovoj potresnoj… »
"Mama, tata, žiga me srce..." Otac preminule Džejle kroz suze o poslednjim trenucima tinejdžerke
Telegraf 19.10.2024
Preporučujemo. Šesnaestogodišnja Džejla Drapić iz Sarajeva preminula je 11. oktobra nakon komplikacija nastalih usled stomatološke intervencije. Njen otac Muamer gostovao je kod Senada Hadžifejzovića u "Centralnom dnevniku". - Desilo se da smo vodili… »
"Mama, tata, boli me srce": Otac tinejdžerke koja je preminula nakon intervencije na zubu otkrio strašne detalje
Mondo 19.10.2024
Oglasio se otac tinejdžerke koja je preminula nakon intervencije na zubu. Tinejdžerka Dž. D. (16) iz Sarajeva preminula je 11. oktobra nakon komplikacija nastalih usled stomatološke intervencije. Njen otac Muamer gostovao je u "Centralnom dnevniku" u… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za Srbiju 6. i 7. avgust 2025: promenljivo oblačno sa pljuskovima, gradom i toplotnim talasom
Naslovi.ai pre 25 minutajoš 30 povezanih

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom u Kruševcu
Naslovi.ai pre 2 satajoš 23 povezane

„Dule, treći put častiš“: Naprednjak koji je u novembru napao studente ispred FDU, sinoć u prvoj liniji odbrane prostorija SNS
Nova pre 2 satajoš 19 povezanih

Uživo Dodiku oduzet mandat! Evo kada zvanično prestaje da bude predsednik RS: On se oglasio psovkom
Blic pre 20 minutajoš 91 povezana