Povezane vesti
"Žao mi je što nisam mogla da te spasim": Oglasila se sestra Lijama Pejna nakon tragedije, reči bratu kidaju dušu
Mondo 19.10.2024
Sestra pevača koji je preminuo nakon pada sa balkona hotela u Argentini, uputila poslednji pozdrav bratu na društvenim mrežam. Sestra Liama Pejna Rut Gibins, oglasila se prvi put nakon strašne tragedije i emotivnim rečima se oprostila od brata. "Ne… »
Oglasila se sestra Lijama Pejna: "Žao mi je što nisam mogla da te spasim" FOTO
B92 19.10.2024
Sestra pokojnog Lijama Pejna, Rut Pejn, javno se oprostila od njega, a osim podsećanja na zajedničke uspomene, objavila je i porodične fotografije i otkrila da u telefonu čuva važne beleške. "Ne verujem da se ovo događa. Mnogo puta sam javno s ponosom… »
"Žao mi je što nisam mogla da te spasim": Zbog prvih reči sestre Liama Pejna nakon tragedije, plače čitav svet
Telegraf 19.10.2024
Preporučujemo. Sestra Liama Pejna oglasila se prvi put nakon strašne tragedije i emotivnim rečima se oprostila od brata. Rut Gibins se oglasila na društvenim mrežama, a zbog njenih reči plače čitav svet: - Ne verujem da se ovo dešava. Mnogo puta sam… »
"Zaustavite se, molim vas" Oglasila se žena s kojom poginuli pevač ima dete: Njene reči kidaju dušu (foto)
Kurir 19.10.2024
Bivša partnerka Lijama Pejna, pevačica Šeril Kol, s kojom ima sina, oglasila se prvi put nakon njegove smrti. "Dok pokušavam da dođem sebi nakon ovog potresnog događaja i borim se sa svojom tugom u ovo neopisivo bolno vreme, htela bih da vas sve lepo… »
Vesti dana »
RIK do sada proglasio 13 izbornih lista, jedna povučena: Rok za podnošenje 4. oktobar
Telegraf pre 15 minutajoš 23 povezane
"Opasnost u narednih sat vremena!" Upravo se oglasio RHMZ: Na snazi upozorenje, veliki oprez u ovim delovima zemlje
Blic pre 2 satajoš 23 povezane
Ana Brnabić vršiteljka dužnosti predsednice Srbije, od Vučića buket cveća za rođendan
BBC News pre 50 minutajoš 58 povezanih
Počelo puštanje 5.000 tona evrodizela iz državnih rezervi da bi se održala stabilnost tržišta
Glas Zaječara pre 55 minutajoš 16 povezanih