Повезане вести

Здравље: Шта је остеопороза, реуматска болест која нема симптоме

Јужне вести 20.10.2024
ББЦ Током последње деценије, Даница Бешевић из Ужица сломила је препонску кост и обе руке. Остеопороза, болест која нема симптоме, утврђена јој је тек после прелома. „Нисам имала никакве тегобе, али сам одједном почела да се… »

BBC News 20.10.2024
Пацијенти углавном ни не знају да имају остеопорозу све док не дође до прелома костију. Током последње деценије, Даница Бешевић из Ужица сломила је препонску кост и обе руке. Остеопороза, болест која нема симптоме, утврђена јој… »
Здравље: Шта је остеопороза, , реуматска болест која нема симптоме

Радио 021 20.10.2024
Пацијенти углавном ни не знају да имају остеопорозу све док не дође до прелома костију. ББЦ Током последње деценије, Даница Бешевић из Ужица сломила је препонску кост и обе руке. Остеопороза, болест која нема симптоме, утврђена… »

Данас 20.10.2024
Током последње деценије, Даница Бешевић из Ужица сломила је препонску кост и обе руке. Остеопороза, болест која нема симптоме, утврђена јој је тек после прелома. „Нисам имала никакве тегобе, али сам одједном почела да се ломим“… »

НИН 20.10.2024
Током последње деценије, Даница Бешевић из Ужица сломила је препонску кост и обе руке. Остеопороза, болест која нема симптоме, утврђена јој је тек после прелома. "Нисам имала никакве тегобе, али сам одједном почела да се ломим"… »

Вести дана »