Povezane vesti
Si Đinping: Kina spremna da sa Severnom Korejom širi mir u regionu i svetu
Politika 20.10.2024
PEKING- Predsednik Kine Si Đinping poručio je severnokorejskom lideru Kim Džong Unu da je Kina spremna da zajedno sa Severnom Korejom doprinese zaštiti mira u regionu i svetu. "Spreman sam da dam veći doprinos razvoju tradicionalnih odnosa prijateljstva… »
N1 Info 20.10.2024
Predsednik Kine Si Đinping poručio je severnokorejskom lideru Kim Džong Unu da je Kina spremna da zajedno sa Severnom Korejom doprinese zaštiti mira u regionu i svetu. „Spreman sam da dam veći doprinos razvoju tradicionalnih odnosa prijateljstva i… »
Euronews 20.10.2024
Predsednik Kine Si Đinping poručio je severnokorejskom lideru Kim Džong Unu da je Kina spremna da zajedno sa Severnom Korejom doprinese zaštiti mira u regionu i svetu. "Spreman sam da dam veći doprinos razvoju tradicionalnih odnosa prijateljstva i… »
Vesti online 20.10.2024
Predsednik Kine Si Đinping poručio je severnokorejskom lideru Kim Džong Unu da je Kina spremna da zajedno sa Severnom Korejom doprinese zaštiti mira u regionu i svetu. – Spreman sam da dam veći doprinos razvoju tradicionalnih odnosa prijateljstva i… »
Kina pružila podršku Severnoj Koreji: Spremni smo da zajedno širimo mir po svetu
B92 20.10.2024
Predsednik Kine Si Đinping poručio je severnokorejskom lideru Kim Džong Unu da je Kina spremna da zajedno sa Severnom Korejom doprinese zaštiti mira u regionu i svetu. "Spreman sam da dam veći doprinos razvoju tradicionalnih odnosa prijateljstva i… »
Vesti dana »

Prognoza vremena u Srbiji: narandžasti meteoalarm za četvrtak zbog nepogoda sa gradom i olujnim vetrom
Naslovi.ai pre 1 satjoš 59 povezanih

Pojavio se sninak hapšenja osumnjičenog za ranjavanje Čarlija Kirka, policija istražuje motive napada
Euronews pre 13 minutajoš 35 povezanih

Protesti u Nepalu doveli do ostavke premijera i političke krize
Naslovi.ai pre 39 minutajoš 54 povezane

Rastu tenzije u školi u Mirijevu: Novom direktoru iz SNS stigle instrukcije da dovede policiju u školu i zabrani ulazak odraslima
Nova pre 38 minutajoš 32 povezane

Tramp: Šta je to s Rusijom kad dronovima narušava vazdušni prostor Poljske
Beta pre 49 minutajoš 30 povezanih