Povezane vesti
Si Đinping: Kina spremna da sa Severnom Korejom širi mir u regionu i svetu
Politika 20.10.2024
PEKING- Predsednik Kine Si Đinping poručio je severnokorejskom lideru Kim Džong Unu da je Kina spremna da zajedno sa Severnom Korejom doprinese zaštiti mira u regionu i svetu. "Spreman sam da dam veći doprinos razvoju tradicionalnih odnosa prijateljstva… »
N1 Info 20.10.2024
Predsednik Kine Si Đinping poručio je severnokorejskom lideru Kim Džong Unu da je Kina spremna da zajedno sa Severnom Korejom doprinese zaštiti mira u regionu i svetu. „Spreman sam da dam veći doprinos razvoju tradicionalnih odnosa prijateljstva i… »
Euronews 20.10.2024
Predsednik Kine Si Đinping poručio je severnokorejskom lideru Kim Džong Unu da je Kina spremna da zajedno sa Severnom Korejom doprinese zaštiti mira u regionu i svetu. "Spreman sam da dam veći doprinos razvoju tradicionalnih odnosa prijateljstva i… »
Vesti online 20.10.2024
Predsednik Kine Si Đinping poručio je severnokorejskom lideru Kim Džong Unu da je Kina spremna da zajedno sa Severnom Korejom doprinese zaštiti mira u regionu i svetu. – Spreman sam da dam veći doprinos razvoju tradicionalnih odnosa prijateljstva i… »
Kina pružila podršku Severnoj Koreji: Spremni smo da zajedno širimo mir po svetu
B92 20.10.2024
Predsednik Kine Si Đinping poručio je severnokorejskom lideru Kim Džong Unu da je Kina spremna da zajedno sa Severnom Korejom doprinese zaštiti mira u regionu i svetu. "Spreman sam da dam veći doprinos razvoju tradicionalnih odnosa prijateljstva i… »
Vesti dana »

Upozorenje na toplotni talas i veliki požar u Kladovu uz visoke temperature u Srbiji
Naslovi.ai pre 1 satjoš 29 povezanih

Stelantisovoj fabrici u Kragujevcu potrebno još 800 radnika za rad u trećoj smeni: Da li će doći iz Maroka i Nepala?
Danas pre 16 minutajoš 16 povezanih

(Foto, video) srpski helikopter uveliko u akciji: Prvi snimci gašenja požara u Crnoj Gori
Blic pre 20 minutajoš 75 povezanih

SAD i Kina produžile trgovinsko primirje i odložile carine na 90 dana
Naslovi.ai pre 41 minutajoš 24 povezane