Povezane vesti
Si Đinping: Kina spremna da sa Severnom Korejom širi mir u regionu i svetu
Politika 20.10.2024
PEKING- Predsednik Kine Si Đinping poručio je severnokorejskom lideru Kim Džong Unu da je Kina spremna da zajedno sa Severnom Korejom doprinese zaštiti mira u regionu i svetu. "Spreman sam da dam veći doprinos razvoju tradicionalnih odnosa prijateljstva… »
N1 Info 20.10.2024
Predsednik Kine Si Đinping poručio je severnokorejskom lideru Kim Džong Unu da je Kina spremna da zajedno sa Severnom Korejom doprinese zaštiti mira u regionu i svetu. „Spreman sam da dam veći doprinos razvoju tradicionalnih odnosa prijateljstva i… »
Euronews 20.10.2024
Predsednik Kine Si Đinping poručio je severnokorejskom lideru Kim Džong Unu da je Kina spremna da zajedno sa Severnom Korejom doprinese zaštiti mira u regionu i svetu. "Spreman sam da dam veći doprinos razvoju tradicionalnih odnosa prijateljstva i… »
Vesti online 20.10.2024
Predsednik Kine Si Đinping poručio je severnokorejskom lideru Kim Džong Unu da je Kina spremna da zajedno sa Severnom Korejom doprinese zaštiti mira u regionu i svetu. – Spreman sam da dam veći doprinos razvoju tradicionalnih odnosa prijateljstva i… »
Kina pružila podršku Severnoj Koreji: Spremni smo da zajedno širimo mir po svetu
B92 20.10.2024
Predsednik Kine Si Đinping poručio je severnokorejskom lideru Kim Džong Unu da je Kina spremna da zajedno sa Severnom Korejom doprinese zaštiti mira u regionu i svetu. "Spreman sam da dam veći doprinos razvoju tradicionalnih odnosa prijateljstva i… »
Vesti dana »

BLOG Razbijeni prozori na prostorijama SNS-a na Paliluli: Žandarmerija pojurila okupljene, pojavili se i naprednjaci
N1 Info pre 19 minutajoš 55 povezanih

Sastanak Trampa, Zelenskog i evropskih lidera: najava telefonskog razgovora sa Putinom i diplomatski detalji
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 104 povezane

Aleksić pisao međunarodnoj zajednici, traži da ne žmure na kršenje ljudskih prava u Srbiji
Pravda pre 4 satijoš 34 povezane

uživo Napeto u Beogradu: Demonstranti kamenicama gađali prostorije SNS u Cvijićevoj, reagovala Žandarmerija
NIN pre 19 minutajoš 47 povezanih

Šok u sinsnatiju: Karlos Alkaraz je šampion, Janik Siner predao nakon 23 minuta igre! Nenad lalatović nakon ostavke: „Najmanje je moja krivica“
Hot sport pre 39 minutajoš 25 povezanih