Povezane vesti
Teška nesreća na Konjarniku: Trkali se motorima, pa se zakucali u auto: Prolaznici odmah pritrčali u pomoć (foto)
Blic 20.10.2024
Težak udes automobila i dva motocikla dogodio se danas na Konjarniku. Kako Moj_Beograd navodi, stanje učesnika nesreće trenutno nije poznato, ali prizor na licu mesta je jeziv. Motocikl je vidno oštećen, a njegovi delovi rasuti su svuda po putu. Prema… »
Teška nesreća na Konjarniku: Trkali se motorima, pa se zakucali u auto: Prolaznici odmah pritrčali u pomoć (foto)
Blic 20.10.2024
Težak udes automobila i dva motocikla dogodio se danas na Konjarniku. Kako Moj_Beograd navodi, stanje učesnika nesreće trenutno nije poznato, ali prizor na licu mesta je jeziv. Motocikl je vidno oštećen, a njegovi delovi rasuti su svuda po putu. Prema… »
Užasna saobraćajna nesreća na Konjarniku! Motori se trkali velikom brzinom, pa se zakucali u automobil (Foto)
Mondo 20.10.2024
Prema nezvaničnim saznanjima, motori su se trkali velikom brzinom, da bi na kraju udarili u automobil koji je u tom momentu skretao. Težak udes automobila i dva motocikla dogodio se danas na Konjarniku. Kako "Moj_Beograd" navodi, stanje učesnika nesreće… »
Stravičan udes na Konjarniku! Trkali se motorima, pa nastao haos - Jezive scene na putu (foto)
Kurir 20.10.2024
Težak sudar automobila i dva motocikla dogodio se danas na Konjarniku. Kako Moj_Beograd navodi, stanje učesnika nesreće trenutno nije poznato, ali prizor na licu mesta je jeziv. Motocikl je vidno oštećen, a njegovi delovi rasuti su svuda po putu. Prema… »
Sudar automobila i motocikla na Konjarniku (FOTO)
Euronews 20.10.2024
Na Konjarniku se danas desio težak udes automobila i motocikla. Kako se navodi na Internet profilu Moj Beograd, stanje učesnika nesreće trenutno nije poznato. Na fotografiji se vidi oboren motocikl koji je oštećen. View this post on Instagram A post… »
Vesti dana »

Vučić: Izbori će biti raspisani pre krajnjeg ustavnog i zakonskog roka
Morava info pre 2 satajoš 31 povezana

Profesor Pravnog fakulteta o presudi Dodiku: Više nego jasno da je reč o odluci političke prirode
Euronews pre 17 minutajoš 34 povezane

Presuda Igoru Popoviću: 3.000 evra i dve godine zabrane ulaska na Kosovo
Vreme pre 7 minutajoš 25 povezanih

Netanyahu obezbedio odobrenje - Izrael spreman da upadne u Gazu
Bloomberg Adria pre 4 satijoš 41 povezana

Novi toplotni talas u Srbiji sa vrhuncem 16. avgusta i temperaturama do 40 stepeni
Naslovi.ai pre 3 satajoš 50 povezanih