Povezane vesti
Teška nesreća na Konjarniku: Trkali se motorima, pa se zakucali u auto: Prolaznici odmah pritrčali u pomoć (foto)
Blic 20.10.2024
Težak udes automobila i dva motocikla dogodio se danas na Konjarniku. Kako Moj_Beograd navodi, stanje učesnika nesreće trenutno nije poznato, ali prizor na licu mesta je jeziv. Motocikl je vidno oštećen, a njegovi delovi rasuti su svuda po putu. Prema… »
Teška nesreća na Konjarniku: Trkali se motorima, pa se zakucali u auto: Prolaznici odmah pritrčali u pomoć (foto)
Blic 20.10.2024
Težak udes automobila i dva motocikla dogodio se danas na Konjarniku. Kako Moj_Beograd navodi, stanje učesnika nesreće trenutno nije poznato, ali prizor na licu mesta je jeziv. Motocikl je vidno oštećen, a njegovi delovi rasuti su svuda po putu. Prema… »
Užasna saobraćajna nesreća na Konjarniku! Motori se trkali velikom brzinom, pa se zakucali u automobil (Foto)
Mondo 20.10.2024
Prema nezvaničnim saznanjima, motori su se trkali velikom brzinom, da bi na kraju udarili u automobil koji je u tom momentu skretao. Težak udes automobila i dva motocikla dogodio se danas na Konjarniku. Kako "Moj_Beograd" navodi, stanje učesnika nesreće… »
Stravičan udes na Konjarniku! Trkali se motorima, pa nastao haos - Jezive scene na putu (foto)
Kurir 20.10.2024
Težak sudar automobila i dva motocikla dogodio se danas na Konjarniku. Kako Moj_Beograd navodi, stanje učesnika nesreće trenutno nije poznato, ali prizor na licu mesta je jeziv. Motocikl je vidno oštećen, a njegovi delovi rasuti su svuda po putu. Prema… »
Sudar automobila i motocikla na Konjarniku (FOTO)
Euronews 20.10.2024
Na Konjarniku se danas desio težak udes automobila i motocikla. Kako se navodi na Internet profilu Moj Beograd, stanje učesnika nesreće trenutno nije poznato. Na fotografiji se vidi oboren motocikl koji je oštećen. View this post on Instagram A post… »
Vesti dana »

Ovo je žena koja je poginula u bogatiću! Šetala sa sinom (3) kada je na njih naleteo vozač: Poznato stanje mališana koji je prevezen za Beograd (foto)
Kurir pre 2 minutajoš 4 povezane

Poznati lanac pekara nakon 74 godine odlazi pod stečaj Zapali u finansijsku krizu, a ovo je razlog
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana

"Ljudi su vrištali, prizor je bio jeziv!" Šestoro povređeno u teškoj saobraćajnoj nesreći u Kragujevcu: Prizor sa lica mesta ledi krv u žilama (foto)
Kurir pre 1 satjoš 3 povezane

Obrt u slučaju teškog ubistva u Zemunu: Oglasio se MUP: Mladić (24) nasmrt pretukao muškarca čvrstim predmetom
Blic pre 3 satajoš 1 povezana