Повезане вести

Светислав Пешић званично потписао уговор, остаје селектор Србије до 2025. године

Светислав Пешић званично потписао уговор, остаје селектор Србије до 2025. године

Политика 20.10.2024
Светислав Пешић остаје селектор Србије, пошто је званично потписао уговор са Кошаркашким савезом Србије до 30. септембра 2025. године уз могућност продужења сарадње, саопштио је данас председник КСС Небојша Човић. Пешић (75) ће… »
Пешић потписао уговор, остаје селектор

Пешић потписао уговор, остаје селектор

Радио 021 20.10.2024
Светислав Пешић остаје селектор Србије, пошто је званично потписао уговор са Кошаркашким савезом Србије до 30. септембра 2025. године уз могућност продужења сарадње. Пешић (75) ће водити Србију у наставку квалификација за… »
Пешић: Надам се да сам испунио жељу играча, Савеза, јавности, Човића...

Пешић: Надам се да сам испунио жељу играча, Савеза, јавности, Човића...

Политика 20.10.2024
Трудио сам се колико сам могао, надам се да сам испунио жељу играча, КСС, Небојше Човића и јавности. Једног дана тај континуитет мора неко други да настави, изјавио је данас селектор кошаркашке репрезентације Србије Светислав… »
Човић: Разговори са Пешићем трајали неко време, драго ми је да смо договорили сарадњу

Човић: Разговори са Пешићем трајали неко време, драго ми је да смо договорили сарадњу

Политика 20.10.2024
Председник Кошаркашког савеза Србије (КСС) Небојша Човић изјавио је данас да су разговори са Светиславом Пешићем трајали неко време и додао да му је драго што је искусни стручњак продужио уговор. Човић је данас саопштио да Пешић… »
Пешић је остао и мора одмах на посао: Хоће кључну победу у новембру, а проблем му прави бек Партизана

Пешић је остао и мора одмах на посао: Хоће кључну победу у новембру, а проблем му прави бек Партизана

Мондо 20.10.2024
Селектор Србије Светислав Пешић већ на првом наредном мечу има велики изазов пред собом. Светислав Пешић остаје селектор! Након славних дана на клупи нашег тима почетком овог милијенијума вратио се две деценије касније и након… »
Пешић потписао уговор, остаје селектор до септембра 2025: Надам се да сам испунио жељу играча, јавности, Небојше...

Пешић потписао уговор, остаје селектор до септембра 2025: Надам се да сам испунио жељу играча, јавности, Небојше...

НИН 20.10.2024
Светислав Пешић остаје селектор Србије, пошто је званично потписао уговор са Кошаркашким савезом Србије до 30. септембра 2025. године уз могућност продужења сарадње, саопштио је данас председник КСС Небојша Човић. Пешић (75) ће… »
Карију табла и маркер

Карију табла и маркер

Спортски журнал 20.10.2024
Потпредседник КСС Филип Сунтурлић уручио поклон селектору. Потпредседник Кошаркашког савеза Србије (КСС) Филип Сунтурлић уручио је данас симболичан поклон селектору националног тима Светиславу Пешићу – таблу и маркер. Пешић је… »
Човић: Очекујемо велику подршку клубова!

Човић: Очекујемо велику подршку клубова!

„Разговори са Пешићем трајали неко време,драго ми је да смо договорили сарадњу”. Председник Кошаркашког савеза Србије (КСС) Небојша Човић изјавио је данас да су разговори са Светиславом Пешићем трајали неко време и додао да му… »
Пешић неће учествовати у избору наследника, говорио и о Симанићу, подршци играча, циљевима…

Пешић неће учествовати у избору наследника, говорио и о Симанићу, подршци играча, циљевима…

”Идемо краткорочно, мислимо дугорочно”. Селектор репрезентације Србије Светислав Пешић изјавио је данас да су играчи најбољи део српске кошарке, преноси Тањуг. Пешић је продужио уговор са Кошаркашким савезом Србије и остаће… »
За нове медаље: Светислав Пешић добио сјајан поклон приликом потписивања уговора (фото)

За нове медаље: Светислав Пешић добио сјајан поклон приликом потписивања уговора (фото)

Вечерње новости 20.10.2024
Селектор мушке кошаркашке репрезентације Србије Светислав Пешић продужио је уговор до 2025. уз могућност даљег наставка сарадње, а том приликом потпредседник Кошаркашког савеза Србије Филип Сунтурлић уручио му је симболичан… »
Пешић поново селектор Србије, познато на колико је потписао уговор: „Сви помоћници су ме напустили“

Пешић поново селектор Србије, познато на колико је потписао уговор: „Сви помоћници су ме напустили“

Нова 20.10.2024
: Светислав Кари Пешић поново ће водити селекцију Србије. Након што је првобитно напустио место селектора, Пешић је одлучио да прихвати понуду новог руководства КСС-а и обнови сарадњу до краја Европског првенства са опцијом… »
Небојша Човић о проблемима које је затекао у КСС: Медаље не смеју да покрију оно што није добро

Небојша Човић о проблемима које је затекао у КСС: Медаље не смеју да покрију оно што није добро

Данас 20.10.2024
Нови председник КСС Небојша Човић рекао је на конференцији за медије поводом потписивања уговора Светислава Пешића, да је по доласку на нову функцију затекао и проблеме у савезу. – Има их, решаваћемо их у ходу, а мислим да сте… »
Светислав Пешић по потписивању уговора: Морамо да се ујединимо под заставом Србије

Светислав Пешић по потписивању уговора: Морамо да се ујединимо под заставом Србије

Данас 20.10.2024
Светислав Пешић, који се данас вратио на функцију селектора и потписао нови уговор са Кошаркашким савезом Србије до 30.09. 2025. године, рекао је да неће учествовати у избору свог наследника. – Да ли ћу се ја бавити наследником… »
Небојша Човић је јасан: „Очекујемо велику подршку клубова!“ (фото)

Небојша Човић је јасан: „Очекујемо велику подршку клубова!“ (фото)

Хот спорт 20.10.2024
„Оно што нам преостаје је да заједничким снагама радимо!“ Председник Кошаркашког савеза Србије, Небојша Човић изјавио је данас на конференцији за медије да је задовољан крајнијим исходом преговора са Светиславом Пешићем, који је… »
Кари Пешић након продужетка сарадње: „Мислио сам да сам своје обавезе према репрезентацији завршио!“ (фото)

Кари Пешић након продужетка сарадње: „Мислио сам да сам своје обавезе према репрезентацији завршио!“ (фото)

Хот спорт 20.10.2024
„Успех репрезентације зависи од тога како Савез ради посао!“ Светислав Пешић остаће селектор кошаркашке репрезентације Србије до завршетка Европског првенства 2025. године, саопштио је председник Кошаркашког савеза Србије… »
Пешић остаје селектор кошаркашке репрезентације до краја септембра 2025

Пешић остаје селектор кошаркашке репрезентације до краја септембра 2025

Нови магазин 20.10.2024
Селектор кошаркашке репрезентације Србије Светислав Пешић рекао је данас да је остао на тој позицији јер није завршио своје обавезе према домаћој кошарци и да је страст према кошарци у њему и даље присутна. Пешић је продужио… »
Симанић доминира у новом клубу, а то је приметио и Пешић: Ево шта је рекао о његовом повратку у репрезентацију

Симанић доминира у новом клубу, а то је приметио и Пешић: Ево шта је рекао о његовом повратку у репрезентацију

Мондо 20.10.2024
Светислав Пешић је задовољан игром Борише Симанића и верује да ће бити један од кандидата за репрезентацију Србије. Светислав Пешић ће остати селектор репрезентације Србије. После великих успеха на клупи националног тима у… »
"Сви за једног, један за сви" - Пешићу уручен симболичан поклон ФОТО

"Сви за једног, један за сви" - Пешићу уручен симболичан поклон ФОТО

Б92 20.10.2024
Потпредседник Кошаркашког савеза Србије (КСС) Филип Сунтурлић уручио је симболичан поклон селектору националног тима Светиславу Пешићу - маркер и таблу. Пешић је данас промовисан као стари/нови селектор Србије. Он је са КШ… »
Пешић: Нећу се бавити наследником, морам да нађем помоћнике

Пешић: Нећу се бавити наследником, морам да нађем помоћнике

Спорт клуб 20.10.2024
Селектор Србије Светислав Пешић изјавио је после потписивања новог уговора са Кошаркашким савезом да ће дати предлог за свог наследника уколико буде консултован, али да је усресређен да предстојеће Европско првенство и јуриш на… »
Пешић: Морамо да се ујединимо зарад будућности српске кошарке

Пешић: Морамо да се ујединимо зарад будућности српске кошарке

Еуроневс 20.10.2024
Председник Савеза Небојша Човић објаснио је јавности неке датаље сарадање са Пешићем, а нови-стари селектор је објаснио и како је променио планове и наставио са радом у Кошаркашком Савезу Србије. Потписао је нови уговор до… »
Пешића питали за наследника: Нећу се бавити тим, то председник зна!

Пешића питали за наследника: Нећу се бавити тим, то председник зна!

Мондо 20.10.2024
Светислав Пешић је на конференцији за медије рекао да се неће бавити наследником на клупи репрезентације. После одлуке да остане на клупи репрезентације Србије Светислав Пешић се обратио медијима. На конференцији је међу бројним… »
Пешић: Уколико се не ујединимо, клупске заставе у једну јединствену, заставу Србије, неће бити резултата

Пешић: Уколико се не ујединимо, клупске заставе у једну јединствену, заставу Србије, неће бити резултата

- Надам се да сам испунио жељу играча, Савеза, јавности, Човића... - рекао је популарни Кари. - Трудио сам се колико сам могао, надам се да сам испунио жељу играча, КСС, Небојше Човића и јавности. Једног дана тај континуитет… »
Пешић вечитима: Упркос дербију, биће нам потребни играчи

Пешић вечитима: Упркос дербију, биће нам потребни играчи

Спорт клуб 20.10.2024
Селетор кошаркашке репрезентације Србије Светислав Пешић је после потписивања новог уговора на конференцији за медије причао и о предстојећим обавезама Орлова. Прослављени стратег се осврнуо и на наставак квалификација за… »
"Сви су ме напустили!" Светислав Пешић одржао емотивну, ванредну конференцију - било и смеха, умало и суза (видео)

"Сви су ме напустили!" Светислав Пешић одржао емотивну, ванредну конференцију - било и смеха, умало и суза (видео)

Вечерње новости 20.10.2024
Светислав Пешић, досадашњи селектор мушке кошаркашке репрезентације Србије, истакао је недавно да је завршио са тим послом, те да је време да, уз новог председника Кошаркашког савеза Србије (а Предрага Даниловића на тој функцији… »
Пешић: "Никад не реци никад! Једног дана, неко ће други морати да настави..."

Пешић: "Никад не реци никад! Једног дана, неко ће други морати да настави..."

Спортске.нет 20.10.2024
Тренер Светислав Пешић остаће селектор кошаркашке репрезентације Србије до завршетка Европског првенства 2025. године, саопштио је председник Кошаркашког савеза Србије Небојша Човић. "Ја бих прво искористио прилику да се захвалим… »
Светислав Пешић и званично потписао нови уговор, на клупи репрезентације до септембра 2025.

Светислав Пешић и званично потписао нови уговор, на клупи репрезентације до септембра 2025.

Данас 20.10.2024
Светислав Пешић се и званично вратио на место селектора репрезентације, а нови уговор са Кошаркашким савезом Србије потписао је до 30.09. 2025. године, односно до завршетка Европског првенства које се игра следећег лета. Пешић је… »
Званично: Ево још колико ће Светислав Пешић бити селектор репрезентације Србије!(фото)

Званично: Ево још колико ће Светислав Пешић бити селектор репрезентације Србије!(фото)

Хот спорт 20.10.2024
То значи да ће искусни тренер предводити „Орлове“ и на предстојећем Европском првенству, које ће се одржати у Летонији, Финској, Пољској и Кипру следеће године. Кошаркашки савез Србије званично је потврдио да ће Светислав Пешић… »
Светислав Пешић званично селектор Србије до краја 2025. године

Светислав Пешић званично селектор Србије до краја 2025. године

Еуроневс 20.10.2024
Светислав Пешић остаје селектор кошаркаша Србије, данас је потписао нови уговор са Кошаркашким Савезом Србије. Тако је завршена сага која је трајала од бронзе на Олимпијским играма у Паризу и промени на челу КСС где је уместо… »
Пешић о наследнику: "Нећу да се бавим тиме - старијег не можете да нађете"

Пешић о наследнику: "Нећу да се бавим тиме - старијег не можете да нађете"

Б92 20.10.2024
Селектор кошаркашке репрезентације Србије Светислав Пешић рекао је да је остао на тој позицији јер није завршио своје обавезе према домаћој кошарци и да је страст према кошарци у њему и даље присутна. Пешић је продужио уговор… »
Човић: "Разговори са Пешићем трајали неко време, очекујем подршку клубова"

Човић: "Разговори са Пешићем трајали неко време, очекујем подршку клубова"

Спортске.нет 20.10.2024
Председник Кошаркашког савеза Србије Небојша Човић изјавио је данас на конференцији за медије да је задовољан крајнијим исходом преговора са Светиславом Пешићем, који је од данас званично продужио уговор са КСС-ом до 30… »
Пешић о четири стуба српске кошарке: "То су, хтели ми то или не"

Пешић о четири стуба српске кошарке: "То су, хтели ми то или не"

Б92 20.10.2024
Светислав Пешић, селектор кошаркашке репрезентације Србије, говорио је о четири упоришне тачке, илити стуба, наше кошарке. Према његовом мишљењу, то су савез, домаћи шампионат и "вечити". "Имам право да кажем да су кошаркаши… »
Пешићу продужен мандат: Откривени детаљи уговора

Пешићу продужен мандат: Откривени детаљи уговора

Мондо 20.10.2024
Светислав Пешић остаје селектор до Европског првенства. Светислав Пешић поново ће водити репрезентацију Србије. На конференцији за медије нови председник КСС-а Небојша Човић је представио новог-старог тренера репрезентације… »
Човић: "Очекујемо велику подршку клубова"

Човић: "Очекујемо велику подршку клубова"

Б92 20.10.2024
Председник Кошаркашког савеза Србије (КШ) Небојша Човић изјавио је да су разговори са Светиславом Пешићем трајали неко време и додао да му је драго што је искусни стручњак продужио уговор. Човић је саопштио да Пешић остаје… »
Познато до када Светислав Пешић остаје селектор Србије

Познато до када Светислав Пешић остаје селектор Србије

Спорт клуб 20.10.2024
Светислав Пешић је као селектор Србији на претходна два велика турнира донео медаље, а сада је после преокрета ипак договорено да остане на челу српског националног тима. Тим поводом Пешић је у суботу говорио на конференцији за… »
Каријев апел: "Уколико не ујединимо клупске у заставу Србије..."

Каријев апел: "Уколико не ујединимо клупске у заставу Србије..."

Б92 20.10.2024
Светислав Пешић, селектор Србије, позвао је српске клубове, пре свега два наша највећа, да интересе репрезентације ставе испред клупских. У супротном, упозорава, неће бити ни успеха попут оног недавног на Олимпијским играма у… »
Званично: Пешић остаје селектор Србије до 2025. године

Званично: Пешић остаје селектор Србије до 2025. године

Светислав је селекцију Србије преузео 2021. године. Светислав Пешић остаје селектор Србије, пошто је званично потписао уговор са Кошаркашким савезом Србије до 30. септембра 2025. године уз могућност продужења сарадње, саопштио… »

Вести дана »