Повезане вести
Наташа Аксентијевић признала: Када видим Мирку како ово ради, смучи ми се! Водитељки овај део снимања најтеже пада, а…
Курир 20.10.2024
Гости овонедељног издања емисије "Пусти бригу" били су Наташа Аксентијевић, Мирка Васиљевић и Раша Влачић, водитељи такмичарског кулинарског формата "Комшилук" на Курир телевизији. На питање да ли постоје тензије током… »
"Кад видим Мирку да то ради проради ми желудац": Наташа све признала пред глумицом, а ево шта је она поручила
Мондо 20.10.2024
Наташа Аксентијевић, Мирка Васиљевић и Раша Влачић били су гости емисије "Пусти бригу" на Курир телевизији где су испричали како изгледа њихова сарадња. Наташа Аксентијевић, глумица Мирка Васиљевић и кувар Раша Влачић… »
Наташа Аксентијевић: Као млада глумица сам била тупава! Водитељи "Комшилука" открили како сарађују, Мирка Васиљевић…
Курир 20.10.2024
Гости овонедељног издања емисије "Пусти бригу" били су Наташа Аксентијевић, Мирка Васиљевић и Раша Влачић, водитељи такмичарског кулинарског формата "Комшилук" на Курир телевизији. Наташа Аксентијевић се прво осврнула на… »
Судар кулинарских титана у студију емисије Пусти бригу
Мондо 20.10.2024
Шта се из недеље у недељу кува у студију вашег омиљеног поподнева "Пусти бригу", добро знате, захваљујући кулинарској виртуозности Дејана Шутановца. А исто тако верујемо да знате и шта се кува у "комшијским" шерпама… »
Судар кулинарских титана у студију емисије Пусти бригу
Курир 20.10.2024
Шта се из недеље у недељу кува у студију вашег омиљеног поподнева "Пусти бригу", добро знате, захваљујући кулинарској виртуозности Дејана Шутановца. А исто тако верујемо да знате и шта се кува у "комшијским" шерпама… »
Вести дана »

Инцидент на Новосадском сајму: Студенти Правног факултета покушали да блокирају испите уз присуство полиције
Сербиан Невс Медиа пре 5 минутајош 20 повезаних

"Путин лепо прича, а онда ноћу све бомбардује": Трамп пресекао, готово је, шаље Патриоте Зеленском
Мондо пре 25 минутајош 22 повезане

Данас претежно сунчано и топло време, температура до 36
Глас Западне Србије пре 35 минутајош 17 повезаних

Туча на крају финалне утакмице између Челсија и ПСЖ: Тренер Парижана нокаутирао Жоао Педра (ВИДЕО)
Данас пре 2 сатајош 19 повезаних

Инцидент у ВИШЕР-у: Студенти избачени из зграде током блокаде
Сербиан Невс Медиа пре 25 минутајош 8 повезаних