Povezane vesti
Nataša Aksentijević priznala: Kada vidim Mirku kako ovo radi, smuči mi se! Voditeljki ovaj deo snimanja najteže pada, a…
Kurir 20.10.2024
Gosti ovonedeljnog izdanja emisije "Pusti brigu" bili su Nataša Aksentijević, Mirka Vasiljević i Raša Vlačić, voditelji takmičarskog kulinarskog formata "Komšiluk" na Kurir televiziji. Na pitanje da li postoje tenzije tokom snimanja, Mirka… »
"Kad vidim Mirku da to radi proradi mi želudac": Nataša sve priznala pred glumicom, a evo šta je ona poručila
Mondo 20.10.2024
Nataša Aksentijević, Mirka Vasiljević i Raša Vlačić bili su gosti emisije "Pusti brigu" na Kurir televiziji gde su ispričali kako izgleda njihova saradnja. Nataša Aksentijević, glumica Mirka Vasiljević i kuvar Raša Vlačić, voditelji… »
Nataša Aksentijević: Kao mlada glumica sam bila tupava! Voditelji "Komšiluka" otkrili kako sarađuju, Mirka Vasiljević…
Kurir 20.10.2024
Gosti ovonedeljnog izdanja emisije "Pusti brigu" bili su Nataša Aksentijević, Mirka Vasiljević i Raša Vlačić, voditelji takmičarskog kulinarskog formata "Komšiluk" na Kurir televiziji. Nataša Aksentijević se prvo osvrnula na svoju saradnju sa… »
Sudar kulinarskih titana u studiju emisije Pusti brigu
Kurir 20.10.2024
Šta se iz nedelje u nedelju kuva u studiju vašeg omiljenog popodneva "Pusti brigu", dobro znate, zahvaljujući kulinarskoj virtuoznosti Dejana Šutanovca. A isto tako verujemo da znate i šta se kuva u "komšijskim" šerpama, zahvaljujući televizijskom… »
Sudar kulinarskih titana u studiju emisije Pusti brigu
Mondo 20.10.2024
Šta se iz nedelje u nedelju kuva u studiju vašeg omiljenog popodneva "Pusti brigu", dobro znate, zahvaljujući kulinarskoj virtuoznosti Dejana Šutanovca. A isto tako verujemo da znate i šta se kuva u "komšijskim" šerpama, zahvaljujući televizijskom… »
Vesti dana »
Tužilaštvo saslušava osumnjičene, ali i dalje ne saopštava njihova imena (VIDEO)
Insajder pre 2 satajoš 135 povezanih
Gašić: Napustio nas je veliki borac, ali pre svega čovek i prijatelj
Politika pre 44 minutajoš 91 povezana