Повезане вести

Наташа Аксентијевић признала: Када видим Мирку како ово ради, смучи ми се! Водитељки овај део снимања најтеже пада, а…

Наташа Аксентијевић признала: Када видим Мирку како ово ради, смучи ми се! Водитељки овај део снимања најтеже пада, а…

Курир 20.10.2024
Гости овонедељног издања емисије "Пусти бригу" били су Наташа Аксентијевић, Мирка Васиљевић и Раша Влачић, водитељи такмичарског кулинарског формата "Комшилук" на Курир телевизији. На питање да ли постоје тензије током… »
"Кад видим Мирку да то ради проради ми желудац": Наташа све признала пред глумицом, а ево шта је она поручила

"Кад видим Мирку да то ради проради ми желудац": Наташа све признала пред глумицом, а ево шта је она поручила

Мондо 20.10.2024
Наташа Аксентијевић, Мирка Васиљевић и Раша Влачић били су гости емисије "Пусти бригу" на Курир телевизији где су испричали како изгледа њихова сарадња. Наташа Аксентијевић, глумица Мирка Васиљевић и кувар Раша Влачић… »
Наташа Аксентијевић: Као млада глумица сам била тупава! Водитељи "Комшилука" открили како сарађују, Мирка Васиљевић…

Наташа Аксентијевић: Као млада глумица сам била тупава! Водитељи "Комшилука" открили како сарађују, Мирка Васиљевић…

Курир 20.10.2024
Гости овонедељног издања емисије "Пусти бригу" били су Наташа Аксентијевић, Мирка Васиљевић и Раша Влачић, водитељи такмичарског кулинарског формата "Комшилук" на Курир телевизији. Наташа Аксентијевић се прво осврнула на… »
Судар кулинарских титана у студију емисије Пусти бригу

Мондо 20.10.2024
Шта се из недеље у недељу кува у студију вашег омиљеног поподнева "Пусти бригу", добро знате, захваљујући кулинарској виртуозности Дејана Шутановца. А исто тако верујемо да знате и шта се кува у "комшијским" шерпама… »

Курир 20.10.2024
Шта се из недеље у недељу кува у студију вашег омиљеног поподнева "Пусти бригу", добро знате, захваљујући кулинарској виртуозности Дејана Шутановца. А исто тако верујемо да знате и шта се кува у "комшијским" шерпама… »

Вести дана »