Povezane vesti
Otac osnivača "Vikiliksa" Džulijana Asanža stigao u Moskvu
Blic 20.10.2024
Otac osnivača Vikiliksa Džulijana Asanža, Džon Šipton, doputovao je u Moskvu, saopštila je ruska novinarka Mira Terada. -Upoznala sam dragog Džona Šiptona, javnu ličnost i oca Džulijana Asanža. Dobrodošli u Rusiju - napisala je ona na svom Telegram… »
Otac osnivača Vikiliksa, Džulijana Asanža, doputovao u Moskvu: Ne zna se razlog
Telegraf 20.10.2024
Preporučujemo. Otac osnivača Vikiliksa Džulijana Asanža, Džon Šipton, doputovao je u Moskvu, saopštila je ruska novinarka Mira Terada. "Upoznala sam dragog Džona Šiptona, javnu ličnost i oca Džulijana Asanža. Dobrodošli u Rusiju", napisala je ona na svom… »
Otac osnivača Vikiliksa Džulijana Asanža stigao u Moskvu
Euronews 20.10.2024
Otac osnivača Vikiliksa Džulijana Asanža, Džon Šipton, doputovao je u Moskvu, saopštila je ruska novinarka Mira Terada. "Upoznala sam dragog Džona Šiptona, javnu ličnost i oca Džulijana Asanža. Dobrodošli u Rusiju", napisala je ona na svom Telegram… »
Vesti dana »

Pogledajte trenutak kad su u Skupštini Zaječara bačeni biber sprej i dimna bomba FOTO, VIDEO
Nova pre 51 minutajoš 18 povezanih

Ruski petrohemijski kompleks Salavat napadnut dronovima; požari u Harkovskoj oblasti posle masovnog udara
RTS pre 51 minutajoš 56 povezanih

Vremenska prognoza za Srbiju: Dolazi naoblačenje sa kišom
Serbian News Media pre 2 satajoš 22 povezane

Džimi Kimel ronio suze uživo u programu: Voditelj se slomio pred milionima posle povratka na TV ekrane, a ovako je Tramp reagovao (video)
Kurir pre 41 minutajoš 19 povezanih