Povezane vesti
Otac osnivača "Vikiliksa" Džulijana Asanža stigao u Moskvu
Blic 20.10.2024
Otac osnivača Vikiliksa Džulijana Asanža, Džon Šipton, doputovao je u Moskvu, saopštila je ruska novinarka Mira Terada. -Upoznala sam dragog Džona Šiptona, javnu ličnost i oca Džulijana Asanža. Dobrodošli u Rusiju - napisala je ona na svom Telegram… »
Otac osnivača Vikiliksa, Džulijana Asanža, doputovao u Moskvu: Ne zna se razlog
Telegraf 20.10.2024
Preporučujemo. Otac osnivača Vikiliksa Džulijana Asanža, Džon Šipton, doputovao je u Moskvu, saopštila je ruska novinarka Mira Terada. "Upoznala sam dragog Džona Šiptona, javnu ličnost i oca Džulijana Asanža. Dobrodošli u Rusiju", napisala je ona na svom… »
Otac osnivača Vikiliksa Džulijana Asanža stigao u Moskvu
Euronews 20.10.2024
Otac osnivača Vikiliksa Džulijana Asanža, Džon Šipton, doputovao je u Moskvu, saopštila je ruska novinarka Mira Terada. "Upoznala sam dragog Džona Šiptona, javnu ličnost i oca Džulijana Asanža. Dobrodošli u Rusiju", napisala je ona na svom Telegram… »
Vesti dana »

Gradjani Beograda mogu da odahnu, avio-bomba iz Drugog svetskog rata bezbedno uklonjena – sledi uništenje u Deliblatskoj peščari (FOTO)(VIDEO)
RINA pre 6 minutajoš 36 povezanih

Tramp: Očekujem da će Zelenski biti spreman da „potpiše“; predlažemo model teritorijalnih ustupaka
Pravda pre 22 minutajoš 68 povezanih

Težak udes kod graničnog prelaza: "Prizor je bio užasan, automobil podleteo pod autobus"
B92 pre 12 minutajoš 17 povezanih

Srbin imao jednu od najboljih statistika u istoriji tenisa: Ovako nešto dugo nije viđeno
Nova pre 1 satjoš 19 povezanih