Povezane vesti
Medved napao Italijana dok je brao pečurke
Radio 021 20.10.2024
Medved je napao muškarca koji je išao sam u berbu pečuraka u severnom italijanskom regionu Trentino, ali je na sreću zadobio samo manje povrede na leđima i rukama. Tridesttrogodišnji opštinski radnik poreklom iz Pijemonta išao je sam u berbu pečuraka… »
Medved napao berača pečuraka u šumi u Trentinu na severu Italije
Euronews 20.10.2024
Medved je napao muškarca koji je išao sam u berbu pečuraka u severnom talijanskom regionu Trentino, ali je na sreću zadobio samo manje povrede na leđima i rukama. Tridesttrogodišnji opštinski radnik poreklom iz Pijemonta, išao je sam u berbu pečuraka… »
Medved napao berača pečuraka u Italiji: Osetio sa leđa udarce šapama
Telegraf 20.10.2024
Preporučujemo. Medved je napao muškarca koji je išao sam u berbu pečuraka u severnom italijanskom regionu Trentino, ali je na sreću zadobio samo manje povrede na leđima i rukama. Tridest trogodišnji opštinski radnik poreklom iz Pijemonta, išao je sam u… »
Vesti dana »

Puštena u rad treća deonica od novog sada do Subotice: Vojvodina brzom prugom povezana sa Beogradom u minutima
Mondo pre 1 satjoš 61 povezana

(Mapa) alarm u crvenom, RHMZ šalje hitna SMS upozorenja: Danas još hladnije i još jači sneg, neće prestati da pljušti: Ova 2 dela Srbije najkritičnija!
Blic pre 9 minutajoš 157 povezanih

uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Tramp odredio krajnji rok Hamasu za postizanje sporazuma
Euronews pre 1 satjoš 24 povezane

Kecmanović posle preokreta ispao iz Šangaja, talentovani Amerikanac od ponora do trijumfa
Nova pre 54 minutajoš 33 povezane