Povezane vesti
Medved napao Italijana dok je brao pečurke
Radio 021 20.10.2024
Medved je napao muškarca koji je išao sam u berbu pečuraka u severnom italijanskom regionu Trentino, ali je na sreću zadobio samo manje povrede na leđima i rukama. Tridesttrogodišnji opštinski radnik poreklom iz Pijemonta išao je sam u berbu pečuraka… »
Medved napao berača pečuraka u šumi u Trentinu na severu Italije
Euronews 20.10.2024
Medved je napao muškarca koji je išao sam u berbu pečuraka u severnom talijanskom regionu Trentino, ali je na sreću zadobio samo manje povrede na leđima i rukama. Tridesttrogodišnji opštinski radnik poreklom iz Pijemonta, išao je sam u berbu pečuraka… »
Medved napao berača pečuraka u Italiji: Osetio sa leđa udarce šapama
Telegraf 20.10.2024
Preporučujemo. Medved je napao muškarca koji je išao sam u berbu pečuraka u severnom italijanskom regionu Trentino, ali je na sreću zadobio samo manje povrede na leđima i rukama. Tridest trogodišnji opštinski radnik poreklom iz Pijemonta, išao je sam u… »
Vesti dana »

Ubistvo Čarlija Kirka: Osumnjičenog prijavio porodični prijatelj, na pronađenim mecima pisalo 'O bela ćao'
BBC News pre 13 minutajoš 51 povezana

Skuplje grejanje od oktobra: Većina toplana u Srbiji povećala cene za predstojeću sezonu
Danas pre 5 satijoš 20 povezanih

Bruto devizne rezerve NBS na kraju avgusta 28,6 miliona evra, zlatne rezerve povećane
Blic pre 3 satajoš 34 povezane

Zborovi građana Zrenjanina pozivaju na protest u SUBOTU! “Zrenjanin pripada slobodnim građanima!” PROTEST, 13.09.2025 17:30h
Volim Zrenjanin pre 4 satijoš 16 povezanih