Povezane vesti
Medved napao Italijana dok je brao pečurke
Radio 021 20.10.2024
Medved je napao muškarca koji je išao sam u berbu pečuraka u severnom italijanskom regionu Trentino, ali je na sreću zadobio samo manje povrede na leđima i rukama. Tridesttrogodišnji opštinski radnik poreklom iz Pijemonta išao je sam u berbu pečuraka… »
Medved napao berača pečuraka u šumi u Trentinu na severu Italije
Euronews 20.10.2024
Medved je napao muškarca koji je išao sam u berbu pečuraka u severnom talijanskom regionu Trentino, ali je na sreću zadobio samo manje povrede na leđima i rukama. Tridesttrogodišnji opštinski radnik poreklom iz Pijemonta, išao je sam u berbu pečuraka… »
Medved napao berača pečuraka u Italiji: Osetio sa leđa udarce šapama
Telegraf 20.10.2024
Preporučujemo. Medved je napao muškarca koji je išao sam u berbu pečuraka u severnom italijanskom regionu Trentino, ali je na sreću zadobio samo manje povrede na leđima i rukama. Tridest trogodišnji opštinski radnik poreklom iz Pijemonta, išao je sam u… »
Vesti dana »

Rute: Sastanak Trampa i Putina pokazaće da li je ruski lider ozbiljan u pogledu mira
Euronews pre 26 minutajoš 31 povezana

Od ovog datuma definitivno kraj leta? Nova prognoza Ivana Ristića, vreli dani pred nama, pa onda nagli obrt
Mondo pre 11 minutajoš 28 povezanih

Univerzitet u Beogradu: U prvom roku upisana 10.984 studenta, preostalo 4.325 mesta
RTV pre 26 minutajoš 15 povezanih

Novinar Al Džazire ubijen u Gazi, izraelska vojska tvrdi da je bio saradnik Hamasa
Cenzolovka pre 36 minutajoš 12 povezanih