Povezane vesti
Jedan od bivših vođa tzv. OVK Šukri Buja, na poziv Specijalnog suda, otputovao u Hag
Politika 20.10.2024
PRIŠTINA – Jedan od bivših vođa tzv. OVK na području Nerodimlja i bivši gradonačelnik Lipljana, Šukri Buja, izjavio je da je, po pozivu Specijalnog suda, otputovao u Hag. On je u objavi na Fejsbuku naveo da je u Hag otputovao protiv svoje volje i da je u… »
Jedan od bivših vođa tzv. OVK Šukri Buja, na poziv Specijalnog suda, otputovao u Hag
RTV 20.10.2024
PRIŠTINA - Jedan od bivših vođa tzv. OVK na području Nerodimlja i bivši gradonačelnik Lipljana, Šukri Buja, izjavio je da je, po pozivu Specijalnog suda, otputovao u Hag. On je u objavi na Fejsbuku naveo da je u Hag otputovao protiv svoje volje i da je u… »
Bivši vođa OVK Šukri Buja otputovao u Hag po pozivu Specijalnog suda
Insajder 20.10.2024
Jedan od bivših vođa OVK na području Nerodimlja i bivši gradonačelnik Lipljana, Šukri Buja, izjavio je da je, po pozivu Specijalnog suda, otputovao u Hag. On je u objavi na Fejsbuku naveo da je u Hag otputovao protiv svoje volje i da je u obavezi da se… »
Bivši vođa tzv. OVK Šukri Buja otputovao u Hag: Otišao sam protiv svoje volje u Specijalni sud
Euronews 20.10.2024
Jedan od bivših vođa tzv. OVK na području Nerodimlja i bivši gradonačelnik Lipljana, Šukri Buja, izjavio je da je, po pozivu Specijalnog suda, otputovao u Hag. On je u objavi na Fejsbuku naveo da je u Hag otputovao protiv svoje volje i da je u obavezi da… »
Vesti dana »

Sahranjeni novinari Al Džazire koje su ubile izraelske snage u Gazi
BBC News pre 40 minutajoš 33 povezane

Ratni veteran koji je pušten: Policajac mi je stao nogom na glavu, postoji snimak - nisu imali dokaz da sam uradio bilo koje delo
Novi magazin pre 3 satajoš 19 povezanih

Veliki šumski požari u Crnoj Gori: Čanj, Bijelo Polje, Podgorica, Nikšić i međunarodna pomoć
Naslovi.ai pre 0 minutajoš 83 povezane