Povezane vesti
Vučić sa O'Brajanom i Ajhorstovom: Izrazio sam zabrinutost zbog izazova Srba na KiM
Politika 20.10.2024
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić danas je, na sastanku sa pomoćnikom američkog državnog sekretara za evropska i evroazijska pitanja Džejmsom O'Brajanom i izvršnom direktorkom Evropske službe za spoljne poslove za Evropu Angelinom Ajhorst… »
Vučić sa O'Brajanom i Ajhorst: Zabrinutost zbog situacije na KiM
Insajder 20.10.2024
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić je u nedelju 20. oktobra, na sastanku sa pomoćnikom američkog državnog sekretara za evropska i evroazijska pitanja Džejmsom O'Brajanom i izvršnom direktorkom Evropske službe za spoljne poslove za Evropu… »
Vučić sa O'Brajanom i Ajhorst: Izrazio sam zabrinutost zbog izazova Srba na KiM
RTV 20.10.2024
BEOGRAD - Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić danas je, na sastanku sa pomoćnikom američkog državnog sekretara za evropska i evroazijska pitanja Džejmsom O'Brajanom i izvršnom direktorkom Evropske službe za spoljne poslove za Evropu Angelinom… »
Vučić sa O'Brajanom i Ajhorst: Izrazio sam zabrinutost zbog izazova Srba na KiM
RTS 20.10.2024
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić na sastanku sa pomoćnikom američkog državnog sekretara za evropska i evroazijska pitanja Džejmsom O'Brajanom i izvršnom direktorkom Evropske službe za spoljne poslove za Evropu Angelinom Ajhorst, izrazio je… »
Vučić sa O'Brajanom i Ajhorst: Izrazio sam zabrinutost zbog izazova Srba na KiM i naglasio potrebu većeg angažovanja SAD
Euronews 20.10.2024
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić danas je, na sastanku sa pomoćnikom američkog državnog sekretara za evropska i evroazijska pitanja Džejmsom O'Brajanom i izvršnom direktorkom Evropske službe za spoljne poslove za Evropu Angelinom Ajhorst… »
Predsednik Vučić se sastao sa o’Brajanom i Ajhorst: Odličan sastanak sa fokusom na političke prilike u regionu, aktuelnu…
Kurir 20.10.2024
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa pomoćnikom američkog državnog sekretara za evropska i evroazijska pitanja Džejmsom O'Brajanom i izvršnom direktorkom Evropske službe za spoljne poslove za Evropu, Angelinom Ajhorst. "Odličan… »
Vučić sa o'Brajanom i Ajhorst: "Izrazio sam zabrinutost zbog izazova Srba na Kosovu i Metohiji"
Telegraf 20.10.2024
Preporučujemo. Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić sastao se sa pomoćnikom državnog sekretara za evropska i evroazijska pitanja Džejmsom O’Brajanom i generalnom direktorkom za Evropu pri Službi EU za spoljne poslove Angelinom Ajhorst. On je istakao da je… »
Vučić nakon sastanka sa O'Brajanom i Ajhorstovom: Spremni smo da tražimo rešenja za stabilnost FOTO
B92 20.10.2024
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa pomoćnikom američkog državnog sekretara za evropska i evroazijska pitanja Džejmsom O'Brajanom i izvršnom direktorkom Evropske službe za spoljne poslove za Evropu, Angelinom Ajhorst. "Odličan… »
Vesti dana »

Rhmz upozorava: Sutra se očekuje porast temeprature, tokom vikenda biće još toplije
Dnevnik pre 3 satajoš 28 povezanih

As Crvene zvezde pred odlaskom! Engleski klub ga vodi odmah nakon Leha?!
Kurir pre 26 minutajoš 55 povezanih

Trampove carine za 70 zemalja stupile na snagu, za Srbiju stopa od 35 odsto
RTS pre 25 minutajoš 58 povezanih