Povezane vesti
Vučić sa O'Brajanom i Ajhorst: Zabrinutost zbog situacije na KiM
Insajder 20.10.2024
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić je u nedelju 20. oktobra, na sastanku sa pomoćnikom američkog državnog sekretara za evropska i evroazijska pitanja Džejmsom O'Brajanom i izvršnom direktorkom Evropske službe za spoljne poslove za Evropu… »
Vučić sa O'Brajanom i Ajhorst: Izrazio sam zabrinutost zbog izazova Srba na KiM
RTV 20.10.2024
BEOGRAD - Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić danas je, na sastanku sa pomoćnikom američkog državnog sekretara za evropska i evroazijska pitanja Džejmsom O'Brajanom i izvršnom direktorkom Evropske službe za spoljne poslove za Evropu Angelinom… »
Vučić sa O'Brajanom i Ajhorst: Izrazio sam zabrinutost zbog izazova Srba na KiM i naglasio potrebu većeg angažovanja SAD
Euronews 20.10.2024
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić danas je, na sastanku sa pomoćnikom američkog državnog sekretara za evropska i evroazijska pitanja Džejmsom O'Brajanom i izvršnom direktorkom Evropske službe za spoljne poslove za Evropu Angelinom Ajhorst… »
Vučić sa o'Brajanom i Ajhorst: "Izrazio sam zabrinutost zbog izazova Srba na Kosovu i Metohiji"
Telegraf 20.10.2024
Preporučujemo. Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić sastao se sa pomoćnikom državnog sekretara za evropska i evroazijska pitanja Džejmsom O’Brajanom i generalnom direktorkom za Evropu pri Službi EU za spoljne poslove Angelinom Ajhorst. On je istakao da je… »
Vesti dana »
Gori zemlja, a najgora 3 dana tek slede: RHMZ niže upozorenja - asfalt se topi, šine deformišu, prete nestanci struje
Mondo pre 13 minutajoš 27 povezanih
Svet bio na ivici rata, pa usledio preokret: Oglasio se Tramp povodom sukoba sa Iranom, doneo radikalnu odluku
Mondo pre 3 minutajoš 13 povezanih
Dubravka Đedović Handanović: Zbog niskog vodostaja smanjen kapacitet hidrocentrale Đerdap 1 na 20 odsto kapaciteta
Insajder pre 38 minutajoš 9 povezanih