Повезане вести
"Узимала сам паре на камату, запалили су ми кућу, мислим да се Синан окреће у гробу!" Исповест Сакићеве удовице: Његове…
Курир 20.10.2024
Легендарни певач народне музике Синан Сакић преминуо је у јуну 2018. године, а иза себе је оставио ћерку Ђулкицу, синове Рашида, Меду, Ернеста, Алена, Елвиса и супругу Сабину. Његов син из првог брака, Рашид, који је прошле… »
"Мислим да се Синан преврће у гробу": Сакићева удовица о породичним односима након певачеве смрти: "Његовом сину сам…
Блиц 20.10.2024
Легендарни певач Синан Сакић изгубио је животну битку у јуну 2018. године, а иза себе је оставио бројне хитове, ћерку Ђулкицу, синове Рашида, Меду, Ернеста, Алена, Елвиса и супругу Сабину. Након његове смрти у породици Сакић… »
Вести дана »
Ко стоји иза компаније за коју многи верују да ће купити НИС? Послују више од пола века, једни су од највећих светских произвођача нафте
Курир пре 16 минутајош 68 повезаних
„Опасност много шира од самог Генералштаба — удар на читав систем заштите и на културно памћење Београда“: Естела Радоњић Живков за Данас
Данас пре 4 сатијош 16 повезаних
Путинов пропагандиста или кључ за мир у Украјини: Ко је дипломата Кирил Дмитријев
BBC News пре 3 сатајош 78 повезаних
Опкољени су! Око 5.000 украјинских војника блокирано на обали реке
Дневник пре 2 сатајош 25 повезаних