Povezane vesti
Pijan seo za volan, Pa napravio jezivi udes! Pevač imao veliki problem sa alkoholom, pa doživeo isceljenje: Popio sam tonu…
Kurir 20.10.2024
Pevač Nikola Savić takmičio se čak šest puta u " Zvezdama Granda", a onda je doneo odluku da se povuče sa estrade. On se u jednom trenutku predao alkoholu, a sada je odlučio da progovori o svemu. - Pa, tada sam izašao iz jedne veze koja je trajala pet… »
ISPOVEST: „Popio sam tonu viskija, muvao Gocu Stojićević, a kad sam došao kući…“: Bio je mlada nada „Zvezda Granda“, a za…
Nova 20.10.2024
: U novoj epizodi emisije "Ispovest" autora i voditelja Nemanje Vasiljevića, koja se emituje na Nova.rs, gost je bio pevač Nikola Savić. On se šest puta takmičio u „Zvezdama Granda“, a onda je odlučio da nestane sa estrade. Sada je objavio novi cover sa… »
Vesti dana »

Dodik najavio referendum: „Ostajem u Srpskoj i na funkciji, o meni odlučuje narod“
Nova pre 20 minutajoš 46 povezanih

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 29 povezanih

Uživo Dodiku oduzet mandat! Evo kada zvanično prestaje da bude predsednik RS: Ćerka Gorica psuje, on najavljuje referendum
Blic pre 5 minutajoš 104 povezane

Hitno upozorenje RHMZ na jak pljusak sa gradom, jedan deo Srbije posebno na udaru
Euronews pre 2 satajoš 34 povezane