Повезане вести
Пијан сео за волан, Па направио језиви удес! Певач имао велики проблем са алкохолом, па доживео исцељење: Попио сам тону…
Курир 20.10.2024
Певач Никола Савић такмичио се чак шест пута у " Звездама Гранда", а онда је донео одлуку да се повуче са естраде. Он се у једном тренутку предао алкохолу, а сада је одлучио да проговори о свему. - Па, тада сам изашао из једне… »
ИСПОВЕСТ: „Попио сам тону вискија, мувао Гоцу Стојићевић, а кад сам дошао кући…“: Био је млада нада „Звезда Гранда“, а за…
Нова 20.10.2024
: У новој епизоди емисије "Исповест" аутора и водитеља Немање Васиљевића, која се емитује на Нова.рс, гост је био певач Никола Савић. Он се шест пута такмичио у „Звездама Гранда“, а онда је одлучио да нестане са естраде. Сада… »
Вести дана »
Убедљива победа Радева, "Прогресивној Бугарској" припало више од половине мандата у парламенту
Спутник пре 1 сатјош 46 повезаних
Шок! Иран одбио да учествује у другој рунди преговора са Америком! Трамп запретио потпуним уништењем Ирана: Ударићемо јаче него икад! (видео, фото)
Курир пре 1 сатјош 56 повезаних
Дерби који ништа није променио? Ђуровић сматра да ни Боломбој ни Батлер не би спасили Звезду!
Хот спорт пре 50 минутајош 90 повезаних
Иран: Породице страдалих у школи позвале папу да буде глас њихове деце
Политика пре 25 минутајош 56 повезаних