Povezane vesti
Pijan seo za volan, Pa napravio jezivi udes! Pevač imao veliki problem sa alkoholom, pa doživeo isceljenje: Popio sam tonu…
Kurir 20.10.2024
Pevač Nikola Savić takmičio se čak šest puta u " Zvezdama Granda", a onda je doneo odluku da se povuče sa estrade. On se u jednom trenutku predao alkoholu, a sada je odlučio da progovori o svemu. - Pa, tada sam izašao iz jedne veze koja je trajala pet… »
ISPOVEST: „Popio sam tonu viskija, muvao Gocu Stojićević, a kad sam došao kući…“: Bio je mlada nada „Zvezda Granda“, a za…
Nova 20.10.2024
: U novoj epizodi emisije "Ispovest" autora i voditelja Nemanje Vasiljevića, koja se emituje na Nova.rs, gost je bio pevač Nikola Savić. On se šest puta takmičio u „Zvezdama Granda“, a onda je odlučio da nestane sa estrade. Sada je objavio novi cover sa… »
Vesti dana »

Masovne dojave o bombama u školama širom Srbije izazvale evakuacije i policijske provere
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 81 povezana

Autom i nožem napao ljude kod sinagoge u Mančesteru, dvoje ubijenih, napadač „verovatno“ mrtav
Danas pre 16 minutajoš 41 povezana

Nemačka pozvala Izrael da garantuje za bezbednost članova flotile 'Global Sumud'
Politika pre 51 minutajoš 41 povezana

Čubrilo je objavio novu prognozu i samo će ovaj kraj biti pošteđen „potopa“ koji danas preti Srbiji
Nova pre 16 minutajoš 63 povezane

Izrael presreo flotilu ka Gazi, priveden i Beograđanin Ognjen Marković
BBC News pre 1 satjoš 19 povezanih