Повезане вести

Инцидент у судници, сведок кренуо ка боксу у ком је Блажић: Јован викао и псовао, стража морала да интервенише! Урош и његов…

Инцидент у судници, сведок кренуо ка боксу у ком је Блажић: Јован викао и псовао, стража морала да интервенише! Урош и његов…

Курир 21.10.2024
Од најновијег Хронолошки Како Курир незванично сазнаје, током сведочења Јована Митровића, брата Петра и Марка Митровића Урош Блажић се недолично понашао. - Када му се Јован Митровић обратио, Блажић је кренуо да безобразно клима… »
"Унук је дошао 5 пута да ме види": Сведочио деда убице из Младеновца, ујна страшну ствар о њему сазнала у новинама

"Унук је дошао 5 пута да ме види": Сведочио деда убице из Младеновца, ујна страшну ствар о њему сазнала у новинама

Мондо 21.10.2024
Деда и ујна Уроша Блажића сведочили су на суђењу за масакр у младеновачким селима Дубона и Мало Орашје. Данас је у згради Специјалног суда у Београду одржано ново суђење за масакр у селима Дубона и Мало Орашје када је, како се… »
Сведочењима настављено суђење Урошу Блажићу: "Кад сам осетила да сам погођена, пала сам и правила се мртва" (ВИДЕО)

Сведочењима настављено суђење Урошу Блажићу: "Кад сам осетила да сам погођена, пала сам и правила се мртва" (ВИДЕО)

Инсајдер 21.10.2024
У Специјалном суду у Београду у наставку суђења Урош Блажићу за масовно убиство у селима Мало Орашје и Дубона, данас су сведочили девојка која је тада рањена Андријана Митровић, затим деда и ујна Уроша Блажића, као и браћа… »
"Немам број од унука! Дошао је 5 пута да ме види!" Деда масовног убице сведочио у суду, а ујна Уроша Блажића навела да је ово…

"Немам број од унука! Дошао је 5 пута да ме види!" Деда масовног убице сведочио у суду, а ујна Уроша Блажића навела да је ово…

Курир 21.10.2024
У Специјалном суду у Београду одржан је још један главни претрес окривљеном Урошу Блажићу (21) који се терети да је 4. маја 2023. починио маскар у селима Дубона и Мало Орашје. На рочишту сведочио је његов деда Драган Голубовић… »
"У болници ме је загрлио, рекао да га не пуштам": Потресна сведочења породица младића убијених у Малом Орашју

"У болници ме је загрлио, рекао да га не пуштам": Потресна сведочења породица младића убијених у Малом Орашју

Телеграф 21.10.2024
Препоручујемо. Суђење Урошу Блажићу за масовно убиство у селима Дубона и мало Орашје настављено је данас у згради Специјалног суда у Београду. Иако је надлежан Виши суд у Смедереву, судски процес одвија се у највећој судници… »
Блажићи се цинично смеју жртвама: Преживели Немања Илић проговорио о масакру: Страх ме је шта ће бити за 20 година, када…

Блажићи се цинично смеју жртвама: Преживели Немања Илић проговорио о масакру: Страх ме је шта ће бити за 20 година, када…

Блиц 21.10.2024
Данас је у Специјалном суду настављено суђење Урошу Блажићу, оптуженом за масовно убиство у Дубони и Малом Орашју. "Зашто си нам побио децу" - То је питање које изнова и изнова постављају родитељи и родбина убијених у… »
„У болници ме је загрлио и рекао да га не пуштам. Причао сам му колико га волимо“: Никола и Јован су у масакру остали без…

„У болници ме је загрлио и рекао да га не пуштам. Причао сам му колико га волимо“: Никола и Јован су у масакру остали без…

Нова 21.10.2024
: Суђење Урошу Блажићу, оптуженом за масакр у селима Мало Орашје и Дубона 4. маја прошле године, настављено је данас у згради Специјалног суда у Београду саслушањем сведока. Сведочили су рањени, рођаци страдалих, али и… »
"Зашто си нам побио: Децу?" "Блиц уживо" открива шта се дешавало на суђењу за масакр код Младеновца, али и нове детаље ужаса…

"Зашто си нам побио: Децу?" "Блиц уживо" открива шта се дешавало на суђењу за масакр код Младеновца, али и нове детаље ужаса…

Блиц 21.10.2024
"Зашто си нам побио децу". То је питање које изнова и изнова постављају родитељи и родбина убијених у масакру у Дубони и Малом Орашју. Данас је настављено суђење Урошу Блажићу на ком су се чула потресна сведочења, а о свему… »
"Ако се сећате Косовке девојке, то је то - лелеци, кукање" Деда најмлађе жртве Уроша Блажића описао сцене које је затекао…

"Ако се сећате Косовке девојке, то је то - лелеци, кукање" Деда најмлађе жртве Уроша Блажића описао сцене које је затекао…

Курир 21.10.2024
На данашњем суђењу Урошу Блажићу (21) из Дубоне код Младеновца који се терети да је 4. маја прошле године побио девет људи, а 12 тешко ранио, сведочио је и Драган Милић, деда Николе Милића (14) најмлађе жртве масакра. Па да… »
"Смраде један, ја сам Јован, убио си ми два: Брата!" Потресне речи на суђењу за масакр код Младеновца, крај процеса у…

"Смраде један, ја сам Јован, убио си ми два: Брата!" Потресне речи на суђењу за масакр код Младеновца, крај процеса у…

Блиц 21.10.2024
Оптужени за масовно убиство у Дубони и Малом Орашју Урош Блажић довезен је у притворски део Специјалног суда, где ће му данас бити настављено суђење. На суђење је, такође, доведен и његов отац Радиша Блажић. За данас је… »
"Рањена у пуцњави правила се мртва, па убрзо остала без свести" Недељковић о саслушању оштећене у масакру у околини…

"Рањена у пуцњави правила се мртва, па убрзо остала без свести" Недељковић о саслушању оштећене у масакру у околини…

Курир 21.10.2024
Настављено је суђење Урошу Блажићу, оптуженом за убиство девет и рањавање 12 особа у селима Дубона и Мало Орашје. Предвиђено је саслушање појединих оштећених, сведока и вештака, а више детаља за "Пулс Србије" на Курир… »
На суђењу Урошу Блажићу сведочили рањена девојка и породице жртава

На суђењу Урошу Блажићу сведочили рањена девојка и породице жртава

Радио 021 21.10.2024
У наставку суђења Урошу Блажићу за масовно убиство у селима Мало Орашје и Дубона код Младеновца сведочили су очевици, жртве и чланови породица убијених и рањених. Како преноси Н1, Адријана Митровић из Дубоне, која је те ноћи… »
„Почео је пуцати, ја сам пала, правила се мртва“: Исказом сведока настављено суђење Урошу Блажићу, Војска доставила извештај…

„Почео је пуцати, ја сам пала, правила се мртва“: Исказом сведока настављено суђење Урошу Блажићу, Војска доставила извештај…

Данас 21.10.2024
У Специјалном суду у Београду данас је, саслушањем сведока, настављено суђење Урошу Блажићу, који је оптужен да је 4. маја прошле године у селима Дубона и Мало Орашје код Младеновца убио девет младих и ранио 12, и његовом оцу… »
Настављено суђење за масакр у Дубони и Малом Орашју

Настављено суђење за масакр у Дубони и Малом Орашју

Слободна Европа 21.10.2024
У Специјалном суду у Београду 21. октобра је настављено суђење Урошу Блажићу, оптуженом за масовно убиство у Дубони и Малом Орашју. Злочин у Дубони и Малом Орашју десио се у мају прошле године, дан након масакра у основној… »
"Пала сам и правила сам се мртва": На суђењу Урошу Блажићу сведочила рањена девојка из Дубоне

"Пала сам и правила сам се мртва": На суђењу Урошу Блажићу сведочила рањена девојка из Дубоне

НИН 21.10.2024
У Специјалном Суду у Београду данас је настављено суђење Урошу Блажићу за масовно убиство у селима Мало Орашје и Дубона. Он и његов отац Радиша Блажић, који се налазе у притвору, доведени су у суд под пратњом марица, а у… »
"Да ли ће он после казне да наставии где је стао?": Адвокат о понашању Блажића током инцидента у судници

"Да ли ће он после казне да наставии где је стао?": Адвокат о понашању Блажића током инцидента у судници

Телеграф 21.10.2024
Препоручујемо. Суђење Урошу Блажићу за масовно убиство у селима Дубона и Мало Орашје настављено је данас у зградои Специјалног суда у Београду саслушањем сведока. Током суђења је дошло до инцидента када се Блажићу обратио… »
На суђењу Блажићу сведочила браћа убијених младића у Малом Орашју, као и рањена девојка из Дубоне

На суђењу Блажићу сведочила браћа убијених младића у Малом Орашју, као и рањена девојка из Дубоне

РТВ 21.10.2024
БЕОГРАД - У Специјалном суду у Београду данас је у наставку суђења Урошу Блажићу, оптуженом за масовно убиство код Младеновца, сведочила Андријана Митровић која је рањена тог 4. маја у Дубони. Митровић је навела да је тада Урош… »
Потресно на суђењу за масакр код Младеновца: Породице страдалих нису могле да зауставе сузе, а ово им је посебно тешко пало

Потресно на суђењу за масакр код Младеновца: Породице страдалих нису могле да зауставе сузе, а ово им је посебно тешко пало

Блиц 21.10.2024
На данашњем суђењу за масакр у селима Дубона и Мало Орашје било је потресно. Породице страдалих у сузама једва су могле да слушају детаље ноћи ужаса у којој су остали без својих најмилијих. Како преноси репортер "Блица"… »
"Нисам био са Блажићем у аутомобилу": Сведок о мистериозном мушкарцу који је пре масакра био у возилу са убицом

"Нисам био са Блажићем у аутомобилу": Сведок о мистериозном мушкарцу који је пре масакра био у возилу са убицом

Мондо 21.10.2024
На суђењу је говорио мушкарац за ког се сумњало да је био са Блажићем пре масакра. Суђење Урошу Блажићу за масакр у селима Дубона и Мало Орашје настављено је данас у Специјалном суду у Београду, сведочењем сведока у… »
"Гледај ме, убио си ми браћу": Драма на суђењу Блажићу за масакр, младић кренуо ка њему, окружили га стражари

"Гледај ме, убио си ми браћу": Драма на суђењу Блажићу за масакр, младић кренуо ка њему, окружили га стражари

Мондо 21.10.2024
Потресне сцене су се одиграле на суђењу Урошу Блажићу за масакр код Младеновца. Суђење Урошу Блажићу (21), оптуженом за деветоструко убиство у селима Мало Орашје и Дубона и рањавање још 12 особа настављено је данас. Никола… »
"Пуцао је, ја сам се правила мртва": Потресно сведочење Андријане из Дубоне коју је Блажић тешко ранио

"Пуцао је, ја сам се правила мртва": Потресно сведочење Андријане из Дубоне коју је Блажић тешко ранио

Мондо 21.10.2024
Сведочење рањене девојке Андријане је потресло све у судници. У Специјалном суду у Београду у наставку суђења Урошу Блажићу, оптуженом за масовно убиство код Младеновца и Смедерева, сведочила Андријана Митровић која је рањена… »
„Пала сам и правила сам се мртва“, сведочила рањена у масовном убиству код Младеновца

„Пала сам и правила сам се мртва“, сведочила рањена у масовном убиству код Младеновца

Нови магазин 21.10.2024
У наставку суђења Урошу Блажићу за масовно убиство у селима Мало Орашје и Дубона код Младеновца сведочила је Андријана Митровић из Дубоне, која је том приликом рањена. Она је рекла да окривљене Блажиће не познаје и испричала… »
На суђењу Блажићу сведочила рањена девојка из Дубоне и браћа убијених младића у Малом Орашју

На суђењу Блажићу сведочила рањена девојка из Дубоне и браћа убијених младића у Малом Орашју

РТС 21.10.2024
У Специјалном суду у Београду у наставку суђења Урошу Блажићу, оптуженом за масовно убиство код Младеновца и Смедерева, сведочила Андријана Митровић, која је рањена тог 4. маја у Дубони. Суђење се наставља 28. октобра за када… »

Н1 Инфо 21.10.2024
У наставку суђења Урошу Блажићу за масовно убиство у селима Мало Орашје и Дубона код Младеновца сведочила је Андријана Митровић из Дубоне, која је том приликом рањена. Она је рекла да окривљене Блажиће не познаје и испричала… »
На суђењу за масовно убиство код Младеновца сведочили деда и ујна Уроша Блажића

Н1 Инфо 21.10.2024
За говорницом у највећој судници Специјалног суда сведочио је Драган Гавриловић, ком је оптужени Урош Блажић унук, а Радиша Блажић зет. Иако је по закону могао да одбије да сведочи јер је у сродству са оптуженим Блажићем, Драган… »
„Ушао је у школско двориште и рекао ‘Руке у вис или лезите доле, пуцаћу'“: Потресно сведочење храбре Андријане, која је тешко…

„Ушао је у школско двориште и рекао ‘Руке у вис или лезите доле, пуцаћу'“: Потресно сведочење храбре Андријане, која је тешко…

Нова 21.10.2024
: Суђење Урошу Блажићу за масакр у селима Дубона и Мало Орашје настављено је данас у Специјалном суду у Београду, сведочењем оштећених и рањених у поступку. На самом почетку сведочила је Андријана Митровић, која је тешко… »

Нови магазин 21.10.2024
За говорницом у највећој судници Специјалног суда сведочио је Драган Гавриловић, ком је оптужени Урош Блажић унук, а Радиша Блажић зет. Иако је по закону могао да одбије да сведочи јер је у сродству са оптуженим Блажићем, Драган… »
Настављено суђење Урошу Блажићу у Специјалном суду: Сведочила рањена девојка из Дубоне

Настављено суђење Урошу Блажићу у Специјалном суду: Сведочила рањена девојка из Дубоне

Еуроневс 21.10.2024
У Специјалном суду у Београду данас је у наставку суђења Урошу Блажићу, оптуженом за масовно убиство код Младеновца, сведочила Андријана Митровић која је рањена тог 4. маја у Дубони. Митровић је навела да је тада Урош Блажић… »
Урош Блажић и његов отац доведени на суђење у Специјални суд

Урош Блажић и његов отац доведени на суђење у Специјални суд

Н1 Инфо 21.10.2024
Урош Блажић доведен је у Специјални суд у Београду, где би данас требало да се настави суђење против њега за масовно убиство у селима Мало Орашје и Дубона. У Специјалном суду наставља се суђење Урошу Блажићу, који је прошлог… »
Осумњичени за масовна убиства у Дубони и Малом Орашју доведен у суд, наставља се суђење

Осумњичени за масовна убиства у Дубони и Малом Орашју доведен у суд, наставља се суђење

Радио 021 21.10.2024
Осумњичени за масовну пуцњаву у Дубони и Малом Орашју, У. Б, доведен је у Специјални суд у Београду, где би данас требало да се настави суђење против њега. Осим њега доведен је и његов отац, Р. Б, под пратњом марица. Они… »
Нови сведоци пред судом: Блажић и његов отац поново очи у очи са породицама жртава масакра код Младеновца

Нови сведоци пред судом: Блажић и његов отац поново очи у очи са породицама жртава масакра код Младеновца

Мондо 21.10.2024
Планирано је саслушање нових сведока на суђењу у случају масакра код Младеновца. Суђење Урошу Блажићу и његовом оцу Радиши, наставља се данас у згради Специјалног суда у Београду. За данас је планирано саслушање оштећене… »
„Деце ми нема, а бол је све већа. Свако суђење нам је све теже јер морамо да га гледамо“: Мајка убијених Милана и Кристине…

„Деце ми нема, а бол је све већа. Свако суђење нам је све теже јер морамо да га гледамо“: Мајка убијених Милана и Кристине…

Нова 21.10.2024
: Суђење Урошу Блажићу за масакр у селима Дубона и Мало Орашје наставља се данас пред Вишим судом у Смедереву, али у просторијама Специјалног суда у Београду. Зорица Панић, мајка убијених Милана и Кристине из Дубоне, каже за… »
"Ако би сведочили, могли би да изнесу информације које би Блажићу отежале позицију!" Адвокатица открива шта можемо очекивати у…

"Ако би сведочили, могли би да изнесу информације које би Блажићу отежале позицију!" Адвокатица открива шта можемо очекивати у…

Курир 21.10.2024
За нешто мање од два сата биће настављено суђење Урошу Блажићу, оптуженом за масовно убиство у селима Мало Орашје и Дубона, у којем је 4. маја прошле године изгубило живот девет особа, док је дванаесторо рањено. Поред… »
Отац убијеног даче тражио поновно саслушање због нових сазнања: Наставља се суђење Блажићу за незапамћени масакр…

Отац убијеног даче тражио поновно саслушање због нових сазнања: Наставља се суђење Блажићу за незапамћени масакр…

Курир 21.10.2024
Суђење Урошу Блажићу (21), оптуженом за деветоструко убиство у селима Мало Орашје и Дубона и рањавање још 12 особа биће настављено данас, а предвиђено је саслушање појединих оштећених, сведока и вештака. - Осим Андријане… »

Вести дана »