Povezane vesti

Incident u sudnici, svedok krenuo ka boksu u kom je Blažić: Jovan vikao i psovao, straža morala da interveniše! Uroš i…

Incident u sudnici, svedok krenuo ka boksu u kom je Blažić: Jovan vikao i psovao, straža morala da interveniše! Uroš i…

Kurir 21.10.2024
Od najnovijeg Hronološki Kako Kurir nezvanično saznaje, tokom svedočenja Jovana Mitrovića, brata Petra i Marka Mitrovića Uroš Blažić se nedolično ponašao. - Kada mu se Jovan Mitrović obratio, Blažić je krenuo da bezobrazno klima glavom, ali… »
"Unuk je došao 5 puta da me vidi": Svedočio deda ubice iz Mladenovca, ujna strašnu stvar o njemu saznala u novinama

"Unuk je došao 5 puta da me vidi": Svedočio deda ubice iz Mladenovca, ujna strašnu stvar o njemu saznala u novinama

Mondo 21.10.2024
Deda i ujna Uroša Blažića svedočili su na suđenju za masakr u mladenovačkim selima Dubona i Malo Orašje. Danas je u zgradi Specijalnog suda u Beogradu održano novo suđenje za masakr u selima Dubona i Malo Orašje kada je, kako se sumnja, Uroš… »
Svedočenjima nastavljeno suđenje Urošu Blažiću: "Kad sam osetila da sam pogođena, pala sam i pravila se mrtva" (VIDEO)

Svedočenjima nastavljeno suđenje Urošu Blažiću: "Kad sam osetila da sam pogođena, pala sam i pravila se mrtva" (VIDEO)

Insajder 21.10.2024
U Specijalnom sudu u Beogradu u nastavku suđenja Uroš Blažiću za masovno ubistvo u selima Malo Orašje i Dubona, danas su svedočili devojka koja je tada ranjena Andrijana Mitrović, zatim deda i ujna Uroša Blažića, kao i braća ubijenih Petra i… »
"Nemam broj od unuka! Došao je 5 puta da me vidi!" Deda masovnog ubice svedočio u sudu, a ujna Uroša Blažića navela da je…

"Nemam broj od unuka! Došao je 5 puta da me vidi!" Deda masovnog ubice svedočio u sudu, a ujna Uroša Blažića navela da je…

Kurir 21.10.2024
U Specijalnom sudu u Beogradu održan je još jedan glavni pretres okrivljenom Urošu Blažiću (21) koji se tereti da je 4. maja 2023. počinio maskar u selima Dubona i Malo Orašje. Na ročištu svedočio je njegov deda Dragan Golubović, otac njegove… »
"U bolnici me je zagrlio, rekao da ga ne puštam": Potresna svedočenja porodica mladića ubijenih u Malom Orašju

"U bolnici me je zagrlio, rekao da ga ne puštam": Potresna svedočenja porodica mladića ubijenih u Malom Orašju

Telegraf 21.10.2024
Preporučujemo. Suđenje Urošu Blažiću za masovno ubistvo u selima Dubona i malo Orašje nastavljeno je danas u zgradi Specijalnog suda u Beogradu. Iako je nadležan Viši sud u Smederevu, sudski proces odvija se u najvećoj sudnici Specijalnog suda s… »
Blažići se cinično smeju žrtvama: Preživeli Nemanja Ilić progovorio o masakru: Strah me je šta će biti za 20 godina…

Blažići se cinično smeju žrtvama: Preživeli Nemanja Ilić progovorio o masakru: Strah me je šta će biti za 20 godina…

Blic 21.10.2024
Danas je u Specijalnom sudu nastavljeno suđenje Urošu Blažiću, optuženom za masovno ubistvo u Duboni i Malom Orašju. "Zašto si nam pobio decu" - To je pitanje koje iznova i iznova postavljaju roditelji i rodbina ubijenih u masakru u Duboni i Malom… »
„U bolnici me je zagrlio i rekao da ga ne puštam. Pričao sam mu koliko ga volimo“: Nikola i Jovan su u masakru ostali bez…

„U bolnici me je zagrlio i rekao da ga ne puštam. Pričao sam mu koliko ga volimo“: Nikola i Jovan su u masakru ostali bez…

Nova 21.10.2024
: Suđenje Urošu Blažiću, optuženom za masakr u selima Malo Orašje i Dubona 4. maja prošle godine, nastavljeno je danas u zgradi Specijalnog suda u Beogradu saslušanjem svedoka. Svedočili su ranjeni, rođaci stradalih, ali i poznanici porodice… »
"Zašto si nam pobio: Decu?" "Blic uživo" otkriva šta se dešavalo na suđenju za masakr kod Mladenovca, ali i nove detalje…

"Zašto si nam pobio: Decu?" "Blic uživo" otkriva šta se dešavalo na suđenju za masakr kod Mladenovca, ali i nove detalje…

Blic 21.10.2024
"Zašto si nam pobio decu". To je pitanje koje iznova i iznova postavljaju roditelji i rodbina ubijenih u masakru u Duboni i Malom Orašju. Danas je nastavljeno suđenje Urošu Blažiću na kom su se čula potresna svedočenja, a o svemu što se dešavalo… »
"Ako se sećate Kosovke devojke, to je to - leleci, kukanje" Deda najmlađe žrtve Uroša Blažića opisao scene koje je…

"Ako se sećate Kosovke devojke, to je to - leleci, kukanje" Deda najmlađe žrtve Uroša Blažića opisao scene koje je…

Kurir 21.10.2024
Na današnjem suđenju Urošu Blažiću (21) iz Dubone kod Mladenovca koji se tereti da je 4. maja prošle godine pobio devet ljudi, a 12 teško ranio, svedočio je i Dragan Milić, deda Nikole Milića (14) najmlađe žrtve masakra. Pa da podsetimo… »
"Smrade jedan, ja sam Jovan, ubio si mi dva: Brata!" Potresne reči na suđenju za masakr kod Mladenovca, kraj procesa u…

"Smrade jedan, ja sam Jovan, ubio si mi dva: Brata!" Potresne reči na suđenju za masakr kod Mladenovca, kraj procesa u…

Blic 21.10.2024
Optuženi za masovno ubistvo u Duboni i Malom Orašju Uroš Blažić dovezen je u pritvorski deo Specijalnog suda, gde će mu danas biti nastavljeno suđenje. Na suđenje je, takođe, doveden i njegov otac Radiša Blažić. Za danas je planirano… »
"Ranjena u pucnjavi pravila se mrtva, pa ubrzo ostala bez svesti" Nedeljković o saslušanju oštećene u masakru u okolini…

"Ranjena u pucnjavi pravila se mrtva, pa ubrzo ostala bez svesti" Nedeljković o saslušanju oštećene u masakru u okolini…

Kurir 21.10.2024
Nastavljeno je suđenje Urošu Blažiću, optuženom za ubistvo devet i ranjavanje 12 osoba u selima Dubona i Malo Orašje. Predviđeno je saslušanje pojedinih oštećenih, svedoka i veštaka, a više detalja za "Puls Srbije" na Kurir televiziji iznela… »
Na suđenju Urošu Blažiću svedočili ranjena devojka i porodice žrtava

Na suđenju Urošu Blažiću svedočili ranjena devojka i porodice žrtava

Radio 021 21.10.2024
U nastavku suđenja Urošu Blažiću za masovno ubistvo u selima Malo Orašje i Dubona kod Mladenovca svedočili su očevici, žrtve i članovi porodica ubijenih i ranjenih. Kako prenosi N1, Adrijana Mitrović iz Dubone, koja je te noći ranjena… »
„Počeo je pucati, ja sam pala, pravila se mrtva“: Iskazom svedoka nastavljeno suđenje Urošu Blažiću, Vojska dostavila…

„Počeo je pucati, ja sam pala, pravila se mrtva“: Iskazom svedoka nastavljeno suđenje Urošu Blažiću, Vojska dostavila…

Danas 21.10.2024
U Specijalnom sudu u Beogradu danas je, saslušanjem svedoka, nastavljeno suđenje Urošu Blažiću, koji je optužen da je 4. maja prošle godine u selima Dubona i Malo Orašje kod Mladenovca ubio devet mladih i ranio 12, i njegovom ocu Radiši… »
Nastavljeno suđenje za masakr u Duboni i Malom Orašju

Nastavljeno suđenje za masakr u Duboni i Malom Orašju

Slobodna Evropa 21.10.2024
U Specijalnom sudu u Beogradu 21. oktobra je nastavljeno suđenje Urošu Blažiću, optuženom za masovno ubistvo u Duboni i Malom Orašju. Zločin u Duboni i Malom Orašju desio se u maju prošle godine, dan nakon masakra u osnovnoj školi "Vladislav… »
"Pala sam i pravila sam se mrtva": Na suđenju Urošu Blažiću svedočila ranjena devojka iz Dubone

"Pala sam i pravila sam se mrtva": Na suđenju Urošu Blažiću svedočila ranjena devojka iz Dubone

NIN 21.10.2024
U Specijalnom Sudu u Beogradu danas je nastavljeno suđenje Urošu Blažiću za masovno ubistvo u selima Malo Orašje i Dubona. On i njegov otac Radiša Blažić, koji se nalaze u pritvoru, dovedeni su u sud pod pratnjom marica, a u zgradu Posebnog… »
"Da li će on posle kazne da nastavii gde je stao?": Advokat o ponašanju Blažića tokom incidenta u sudnici

"Da li će on posle kazne da nastavii gde je stao?": Advokat o ponašanju Blažića tokom incidenta u sudnici

Telegraf 21.10.2024
Preporučujemo. Suđenje Urošu Blažiću za masovno ubistvo u selima Dubona i Malo Orašje nastavljeno je danas u zgradoi Specijalnog suda u Beogradu saslušanjem svedoka. Tokom suđenja je došlo do incidenta kada se Blažiću obratio oštećeni Jovna… »
Na suđenju Blažiću svedočila braća ubijenih mladića u Malom Orašju, kao i ranjena devojka iz Dubone

Na suđenju Blažiću svedočila braća ubijenih mladića u Malom Orašju, kao i ranjena devojka iz Dubone

RTV 21.10.2024
BEOGRAD - U Specijalnom sudu u Beogradu danas je u nastavku suđenja Urošu Blažiću, optuženom za masovno ubistvo kod Mladenovca, svedočila Andrijana Mitrović koja je ranjena tog 4. maja u Duboni. Mitrović je navela da je tada Uroš Blažić stao… »
Potresno na suđenju za masakr kod Mladenovca: Porodice stradalih nisu mogle da zaustave suze, a ovo im je posebno teško palo

Potresno na suđenju za masakr kod Mladenovca: Porodice stradalih nisu mogle da zaustave suze, a ovo im je posebno teško palo

Blic 21.10.2024
Na današnjem suđenju za masakr u selima Dubona i Malo Orašje bilo je potresno. Porodice stradalih u suzama jedva su mogle da slušaju detalje noći užasa u kojoj su ostali bez svojih najmilijih. Kako prenosi reporter "Blica" najteže im je palo kada… »
Na suđenju Blažiću svedočila ranjena devojka iz Dubone i braća ubijenih mladića u Malom Orašju

Na suđenju Blažiću svedočila ranjena devojka iz Dubone i braća ubijenih mladića u Malom Orašju

RTS 21.10.2024
U Specijalnom sudu u Beogradu u nastavku suđenja Urošu Blažiću, optuženom za masovno ubistvo kod Mladenovca i Smedereva, svedočila Andrijana Mitrović, koja je ranjena tog 4. maja u Duboni. Suđenje se nastavlja 28. oktobra za kada su pozvani… »
„Pala sam i pravila sam se mrtva“, svedočila ranjena u masovnom ubistvu kod Mladenovca

„Pala sam i pravila sam se mrtva“, svedočila ranjena u masovnom ubistvu kod Mladenovca

Novi magazin 21.10.2024
U nastavku suđenja Urošu Blažiću za masovno ubistvo u selima Malo Orašje i Dubona kod Mladenovca svedočila je Andrijana Mitrović iz Dubone, koja je tom prilikom ranjena. Ona je rekla da okrivljene Blažiće ne poznaje i ispričala je šta je… »
"Pucao je, ja sam se pravila mrtva": Potresno svedočenje Andrijane iz Dubone koju je Blažić teško ranio

"Pucao je, ja sam se pravila mrtva": Potresno svedočenje Andrijane iz Dubone koju je Blažić teško ranio

Mondo 21.10.2024
Svedočenje ranjene devojke Andrijane je potreslo sve u sudnici. U Specijalnom sudu u Beogradu u nastavku suđenja Urošu Blažiću, optuženom za masovno ubistvo kod Mladenovca i Smedereva, svedočila Andrijana Mitrović koja je ranjena tog 4. maja u… »
"Gledaj me, ubio si mi braću": Drama na suđenju Blažiću za masakr, mladić krenuo ka njemu, okružili ga stražari

"Gledaj me, ubio si mi braću": Drama na suđenju Blažiću za masakr, mladić krenuo ka njemu, okružili ga stražari

Mondo 21.10.2024
Potresne scene su se odigrale na suđenju Urošu Blažiću za masakr kod Mladenovca. Suđenje Urošu Blažiću (21), optuženom za devetostruko ubistvo u selima Malo Orašje i Dubona i ranjavanje još 12 osoba nastavljeno je danas. Nikola Mitrović… »
"Nisam bio sa Blažićem u automobilu": Svedok o misterioznom muškarcu koji je pre masakra bio u vozilu sa ubicom

"Nisam bio sa Blažićem u automobilu": Svedok o misterioznom muškarcu koji je pre masakra bio u vozilu sa ubicom

Mondo 21.10.2024
Na suđenju je govorio muškarac za kog se sumnjalo da je bio sa Blažićem pre masakra. Suđenje Urošu Blažiću za masakr u selima Dubona i Malo Orašje nastavljeno je danas u Specijalnom sudu u Beogradu, svedočenjem svedoka u postupku. Danas je… »
Na suđenju za masovno ubistvo kod Mladenovca svedočili deda i ujna Uroša Blažića

Na suđenju za masovno ubistvo kod Mladenovca svedočili deda i ujna Uroša Blažića

N1 Info 21.10.2024
Za govornicom u najvećoj sudnici Specijalnog suda svedočio je Dragan Gavrilović, kom je optuženi Uroš Blažić unuk, a Radiša Blažić zet. Iako je po zakonu mogao da odbije da svedoči jer je u srodstvu sa optuženim Blažićem, Dragan Gavrilović… »

N1 Info 21.10.2024
U nastavku suđenja Urošu Blažiću za masovno ubistvo u selima Malo Orašje i Dubona kod Mladenovca svedočila je Andrijana Mitrović iz Dubone, koja je tom prilikom ranjena. Ona je rekla da okrivljene Blažiće ne poznaje i ispričala je šta je… »
„Ušao je u školsko dvorište i rekao ‘Ruke u vis ili lezite dole, pucaću'“: Potresno svedočenje hrabre Andrijane…

„Ušao je u školsko dvorište i rekao ‘Ruke u vis ili lezite dole, pucaću'“: Potresno svedočenje hrabre Andrijane…

Nova 21.10.2024
: Suđenje Urošu Blažiću za masakr u selima Dubona i Malo Orašje nastavljeno je danas u Specijalnom sudu u Beogradu, svedočenjem oštećenih i ranjenih u postupku. Na samom početku svedočila je Andrijana Mitrović, koja je teško ranjena u masakru… »
Nastavljeno suđenje Urošu Blažiću u Specijalnom sudu: Svedočila ranjena devojka iz Dubone

Nastavljeno suđenje Urošu Blažiću u Specijalnom sudu: Svedočila ranjena devojka iz Dubone

Euronews 21.10.2024
U Specijalnom sudu u Beogradu danas je u nastavku suđenja Urošu Blažiću, optuženom za masovno ubistvo kod Mladenovca, svedočila Andrijana Mitrović koja je ranjena tog 4. maja u Duboni. Mitrović je navela da je tada Uroš Blažić stao automobilom… »

Novi magazin 21.10.2024
Za govornicom u najvećoj sudnici Specijalnog suda svedočio je Dragan Gavrilović, kom je optuženi Uroš Blažić unuk, a Radiša Blažić zet. Iako je po zakonu mogao da odbije da svedoči jer je u srodstvu sa optuženim Blažićem, Dragan Gavrilović… »
Uroš Blažić i njegov otac dovedeni na suđenje u Specijalni sud

Uroš Blažić i njegov otac dovedeni na suđenje u Specijalni sud

N1 Info 21.10.2024
Uroš Blažić doveden je u Specijalni sud u Beogradu, gde bi danas trebalo da se nastavi suđenje protiv njega za masovno ubistvo u selima Malo Orašje i Dubona. U Specijalnom sudu nastavlja se suđenje Urošu Blažiću, koji je prošlog maja ubio devet… »
Osumnjičeni za masovna ubistva u Duboni i Malom Orašju doveden u sud, nastavlja se suđenje

Osumnjičeni za masovna ubistva u Duboni i Malom Orašju doveden u sud, nastavlja se suđenje

Radio 021 21.10.2024
Osumnjičeni za masovnu pucnjavu u Duboni i Malom Orašju, U. B, doveden je u Specijalni sud u Beogradu, gde bi danas trebalo da se nastavi suđenje protiv njega. Osim njega doveden je i njegov otac, R. B, pod pratnjom marica. Oni se nalaze u pritvoru od… »
Novi svedoci pred sudom: Blažić i njegov otac ponovo oči u oči sa porodicama žrtava masakra kod Mladenovca

Novi svedoci pred sudom: Blažić i njegov otac ponovo oči u oči sa porodicama žrtava masakra kod Mladenovca

Mondo 21.10.2024
Planirano je saslušanje novih svedoka na suđenju u slučaju masakra kod Mladenovca. Suđenje Urošu Blažiću i njegovom ocu Radiši, nastavlja se danas u zgradi Specijalnog suda u Beogradu. Za danas je planirano saslušanje oštećene Andrijane… »
„Dece mi nema, a bol je sve veća. Svako suđenje nam je sve teže jer moramo da ga gledamo“: Majka ubijenih Milana i…

„Dece mi nema, a bol je sve veća. Svako suđenje nam je sve teže jer moramo da ga gledamo“: Majka ubijenih Milana i…

Nova 21.10.2024
: Suđenje Urošu Blažiću za masakr u selima Dubona i Malo Orašje nastavlja se danas pred Višim sudom u Smederevu, ali u prostorijama Specijalnog suda u Beogradu. Zorica Panić, majka ubijenih Milana i Kristine iz Dubone, kaže za Nova.rs da je… »
Otac ubijenog dače tražio ponovno saslušanje zbog novih saznanja: Nastavlja se suđenje Blažiću za nezapamćeni masakr…

Otac ubijenog dače tražio ponovno saslušanje zbog novih saznanja: Nastavlja se suđenje Blažiću za nezapamćeni masakr…

Kurir 21.10.2024
Suđenje Urošu Blažiću (21), optuženom za devetostruko ubistvo u selima Malo Orašje i Dubona i ranjavanje još 12 osoba biće nastavljeno danas, a predviđeno je saslušanje pojedinih oštećenih, svedoka i veštaka. - Osim Andrijane Mitrović iz… »
"Ako bi svedočili, mogli bi da iznesu informacije koje bi Blažiću otežale poziciju!" Advokatica otkriva šta možemo…

"Ako bi svedočili, mogli bi da iznesu informacije koje bi Blažiću otežale poziciju!" Advokatica otkriva šta možemo…

Kurir 21.10.2024
Za nešto manje od dva sata biće nastavljeno suđenje Urošu Blažiću, optuženom za masovno ubistvo u selima Malo Orašje i Dubona, u kojem je 4. maja prošle godine izgubilo život devet osoba, dok je dvanaestoro ranjeno. Pored Blažića, na… »

Vesti dana »