Povezane vesti
Kralj Čarls doživeo neprijatnost nakon obraćanja australijskim parlamentarcima (video)
Politika 21.10.2024
KANBERA – Drugog dana svoje zvanične posete Australiji, britanski kralj Čarls treći suočio se sa neprijatnošću neposredno nakon što je završio govor u australijskom parlamentu, jer je nezavisna senatorka Lija Torp tada počela da uzvikuje „Ti… »
"Vrati nam naše lobanje i bebe, ti nisi moj kralj!" Lidija nasrnula na Čarlsa u australijskom parlamentu, obezbeđenje…
Kurir 21.10.2024
Lidija Torp, australijska senatorka iz redova Aboridžina, htela je danas da se sukobi sa britanskim kraljem Čarlsom Trećim tokom njegove posete nacionalnom parlamentu u Kanberi. - Ovo nije tvoja zemlja. Ti nisi moj kralj. Vrati nam našu zemlju. Vrati… »
Australijska senatorka Čarlsu III: Ti nisi moj kralj
RTS 21.10.2024
Nezavisna australijska senatorka Lidija Torp rekla je u parlamentu te države britanskom kralju Čarlsu Trećem: "Ti nisi moj kralj." Dodala je i da su Britanci počinili genocid nad njenim narodom. "Ovo nije tvoja zemlja, ti nisi moj kralj", ponavljala… »
„Ti nisi moj kralj“: Australijska senatorka poručila princu Čarlsu
Danas 21.10.2024
Nezavisna australijska senatorka Lidija Torp rekla je, u parlamentu te države, britanskom kralju Čarlsu Trećem – „ti nisi moj kralj“. Torp je rekla i da su Britanci počinili genocid nad njenim narodom. „Ovo nije tvoja zemlja, ti nisi moj… »
Kralj Čarls doživeo neprijatnost nakon obraćanja australijskim parlamentarcima
Euronews 21.10.2024
Drugog dana svoje zvanične posete Australiji, britanski kralj Čarls III suočio se sa neprijatnošću neposredno nakon što je završio govor u australijskom parlamentu, jer je nezavisna senatorka Lija Torp tada počela da uzvikuje "Ti nisi moj kralj"… »
„Nisi moj kralj", australijska senatorka uzvikivala Čarlsu
BBC News 21.10.2024
Senatorka prekinula ceremoniju u glavnom gradu Australije, Kanberi, drugog dana posete britanskog monarha. Nezavisna australijska senatorka uzviknula je „Ti nisi moj kralj“ odmah pošto je britanski monarh Čarls završio obraćanje u australijskom… »
„Nisi moj kralj“, australijska senatorka uzvikivala Čarlsu
Danas 21.10.2024
Nezavisna australijska senatorka uzviknula je „Ti nisi moj kralj“ odmah pošto je britanski monarh Čarls završio obraćanje u australijskom parlamentu drugog dana zvanične posete ovoj zemlji. Lidija Torp, Australijanka aboridžinskog porekla… »
Blic 21.10.2024
Nezavisna australijska senatorka uzviknula je „Ti nisi moj kralj“ odmah pošto je britanski monarh Čarls završio obraćanje u australijskom parlamentu drugog dana zvanične posete ovoj zemlji. Lidija Torp, Australijanka aboridžinskog porekla… »
Radio 021 21.10.2024
Senatorka prekinula ceremoniju u glavnom gradu Australije, Kanberi, drugog dana posete britanskog monarha. Victoria Jones/Pool via REUTERS Torp je prekinula ceremoniju posle čega ju je ozbeđenje izvelo napolje Nezavisna australijska senatorka uzviknula… »
Isplivao snimak "vruće dobrodošlice" kralju Čarlsu u Australiji - senatorka iz redova Aboridžina vikala na njega: "Vrati…
Blic 21.10.2024
Lidija Torp, australijska senatorka iz redova Aboridžina, htela je da se sukobi sa britanskim kraljem Čarlsom Trećim tokom njegove posete nacionalnom parlamentu u Kanberi. - Ovo nije tvoja zemlja! Ti nisi moj kralj! Vrati nam našu zemlju! Vrati nam… »
Kralja Čarlsa besna političarka optužila za "genocid": "Vratite nam naše kosti" VIDEO
B92 21.10.2024
Aboridžanska političarka verbalno je napala kralja Čarlsa i kraljicu Kamilu dok su ulazili u australijski parlament, optužujući članove kraljevske porodice da su "počinili genocid". Aboridžinska australijska nezavisna senatorka Lidija Torp krenula… »
"Ti nisi moj kralj": Senatorka prekinula govor kralja Čarlsa u australijskom parlamentu (VIDEO)
Insajder 21.10.2024
Drugog dana svoje zvanične posete Australiji, britanski kralj Čarls III suočio se sa neprijatnošću neposredno nakon što je završio govor u australijskom parlamentu, jer je nezavisna senatorka Lija Torp tada počela da uzvikuje "Ti nisi moj kralj"… »
VIDEO: Senatorka iz Australije vikala na Čarlsa "Ti nisi moj kralj"
Radio 021 21.10.2024
Kralja Čarls suočio se s povicima "Ti nisi moj kralj" neposredno nakon što je završio svoj govor u zgradi australijskog parlamenta. Lidija Torp vičući je prekinula ceremoniju u glavnom gradu Kanberi minut pre nego što ju je osiguranje otpratilo… »
"Ovo nije tvoja zemlja": Kralj Čarls doživeo neprijatnost nakon obraćanja australijskim parlamentarcima
Blic 21.10.2024
Drama u Australiji: Kralj Čarls se suočio sa besnom političarkom, optužila kraljevsku porodicu za "genocid"
Telegraf 21.10.2024
Preporučujemo. Aboridžanska političarka verbalno je napala kralja Čarlsa i kraljicu Kamilu dok su ulazili u australijski parlament, optužujući članove kraljevske porodice da su "počinili genocid". Lidija Torp, aboridžinska australijska nezavisna… »
Vesti dana »
Kurir saznaje: I Nebojša Šurlan vozilom Hitne iz pritvora prebačen na Institut za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici
Kurir pre 52 minutajoš 80 povezanih
Ukp u spektakularnoj akciji hapsio pripadnike "Balkanskog kartela"! Prilikom pretresa nađeno oružje, gomila novca, ali i skupoceni satovi (Video)
Kurir pre 21 minutajoš 49 povezanih
Tramp obećava da će odmah uvesti tarife za robu iz Meksika, Kanade i Kine
Glas Amerike pre 6 satijoš 34 povezane
Bila je divno dete i dobra devojčica, ovo je užas šta smo saznali: Muk u ivanjičkom naselju Lučka Reka u kom je majka ubila bebu, patronaža ih obilazila i bilo sve u redu
IndeksOnline pre 1 satjoš 28 povezanih
Milojević: Glazer nije spreman, trio se vratio (video)
Sportski žurnal pre 45 minutajoš 25 povezanih