Povezane vesti
"Uvek sam na groblju, gde bih: Drugo?" Našoj pevačici umro sin jedinac, svoju bol ne može da opiše: "Vrištala bih, a moram…
Blic 21.10.2024
Čuvena džez i soul pevačica, Blagica Beti Đorđević svojim anđeoskim glasom ostavlja sve bez teksta, ali njen život obeležila je velika porodična tragedija. Ona se udala veoma mlada za svog supruga Bobu, a kao majka se ostvarila kada je imala 20… »
Našoj pevačici umrla ćerka u 27.: Godini Ona umrla od tuge za njom: "Nije mogla da joj pomogne"
Blic 20.10.2024
Narodna pevačica Vera Ivković iza sebe je ostavila brojne hitove i mnogi je pamte kao ženu moćnog glasa, ali je njen život obeležila porodična tragedija. Naime, muzičku karijeru započela je sa mužem Danilom Živkovićem, ali je ubrzo nastavila… »
Vesti dana »

Dvojica dečaka napala dete (12) u Skejt parku kod "ušća": Oglasio se MUP: Događaj nije povezan sa blokadom Brankovog mosta
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Arena „u blokadi“: „Pumpanje“, vređa se Vučić i niko neće da bude „ćaci“ (VIDEO)
Danas pre 56 minutajoš 1 povezana

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 2 satajoš 4 povezane