Povezane vesti
Majka pokojne Done Ares takmiči se u Nikad nije kasno: Zapevala pa se slomila usred emisije: Ne daj Bože doživetu tu bol...
Kurir 21.10.2024
Majka pokojne pevačice Done Ares se pojavila u muzičkom takmičenju i rastužila rečima. Naime, u emisiji " Nikad nije kasno" na sceni se pojavila majka majke pokojne pevačice Done Ares Azra Kolaković. Ajka (67) iz Bihaća, profersorka klavira, stigla je u… »
Majka pokojne Done Ares se pojavila u muzičkom takmičenju, pa se slomila usred emisije: "Ne daj Bože nikome bol koju sam…
Blic 21.10.2024
Majka pokojne pevačice Done Ares se pojavila u muzičkom takmičenju i rastužila rečima. Naime, veliko iznenađenje se dogodilo u emisiji "Nikad nije kasno", kada se na scenu pojavila majka majke pokojne pevačice Done Ares. Ajka (67) iz Bihaća, profersorka… »
Vesti dana »

"Uf, kako bih ja voleo tu novinu da vidim!" Deka Vukosav (105) u brzom vozu za Suboticu (foto)
Blic pre 1 minutjoš 57 povezanih

Zbog snega vanredna situacija u tri opštine, u pojedinim krajevima prekidi u snabdevanju strujom i vodom
RTS pre 1 satjoš 147 povezanih

Mićin o Železničkoj stanici u Novom Sadu: Neophodni dodatni radovi pre ponovnog puštanja u rad
NIN pre 2 satajoš 25 povezanih

Izrael sprema deportaciju stotina propalestinskih aktivista iz flotile ka Gazi
Danas pre 2 satajoš 23 povezane

Novak Đoković zadovoljan nakon pobede nad Hrvatom: Mučio sam se, ali sam na kraju uspeo
Euronews pre 45 minutajoš 26 povezanih