Povezane vesti
U Pozorišnom muzeju u Zaječaru otvorena izložba crteža ,,Moji veseli drugari”, autorke Vesne Čipčić
Danas 21.10.2024
U okviru pratećeg programa 33. Festivala ,,Dani Zorana Radmilovića”, sinoć je u Pozorišnom muzeju otvorena izložba crteža ,,Moji veseli drugari”, autorke Vesne Čipčić naše poznate pozorišne i filmske glumice. Izložbu je otvorio njen sin Ivan Vanja Alač… »
U okviru pratećeg programa 33. Festivala „Dani Zorana Radmilovića“ otvaranje izložbe crteža Vesne Čipčić
Danas 20.10.2024
U okviru pratećeg programa 33. Festivala „Dani Zorana Radmilovića“ u nedelju, 20. oktobra u 19 sati otvorena je izložba crteža Vesne Čipčić „Moji veseli drugari“. Izložba je do sada gostovala u Holandiji, Mađarskoj, Novom Sadu, Kikindi i Beogradu. Vesna… »
Vesti dana »

Uživo MUP o incidentima na protestima u Beogradu i Novom Sadu Dačić: Ovo je napad ne na policiju već na državu
Blic pre 11 minutajoš 123 povezane

Neredi u Srbiji: Policija pretukla momka u Valjevu, demolirane prostorije SNS
BBC News pre 1 satjoš 46 povezanih

Viši sud u Beogradu zamenio pritvor kućnim pritvorom bivšim ministrima Momiroviću i Vesiću u slučaju rekonstrukcije železničke pruge
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 22 povezane

U junu prijavljena izgradnja 2.960 stanova, prosečna površina – 72,4 kvadrata
Jugmedia pre 4 satijoš 29 povezanih

Peskov: Razgovori Trampa i Putina trajaće 6-7 sati; Zelenski: Rusija nastavlja napade uprkos samitu
RTS pre 10 minutajoš 119 povezanih