Povezane vesti
U Pozorišnom muzeju u Zaječaru otvorena izložba crteža ,,Moji veseli drugari”, autorke Vesne Čipčić
Danas 21.10.2024
U okviru pratećeg programa 33. Festivala ,,Dani Zorana Radmilovića”, sinoć je u Pozorišnom muzeju otvorena izložba crteža ,,Moji veseli drugari”, autorke Vesne Čipčić naše poznate pozorišne i filmske glumice. Izložbu je otvorio njen sin Ivan Vanja Alač… »
U okviru pratećeg programa 33. Festivala „Dani Zorana Radmilovića“ otvaranje izložbe crteža Vesne Čipčić
Danas 20.10.2024
U okviru pratećeg programa 33. Festivala „Dani Zorana Radmilovića“ u nedelju, 20. oktobra u 19 sati otvorena je izložba crteža Vesne Čipčić „Moji veseli drugari“. Izložba je do sada gostovala u Holandiji, Mađarskoj, Novom Sadu, Kikindi i Beogradu. Vesna… »
Vesti dana »
Martovski pogrom – godišnjica terora i progona Srba na Kosovu i Metohiji
RTS pre 44 minutajoš 7 povezanih
Oblačno i kišovito, na planinama i sa snegom: Najviša dnevna danas do 15 stepeni
Telegraf pre 1 satjoš 6 povezanih
Crna Gora danas privremeno zatvara pregovaračko poglavlje 21 o pristupanju EU
Kurir pre 39 minutajoš 1 povezana
"Nećemo uvesti nijedan molekul iz Rusije" Evropski komesar za energetiku oštro: "Evropa ne sme da doprinosi finansiranju brutalnog i ilegalnog rata"
Blic pre 44 minutajoš 2 povezane
Ormuski moreuz test za NATO savez; Iran: Nastavljamo rat koji su hteli SAD i Izrael
RTS pre 44 minutajoš 1 povezana