Повезане вести

Вођа протеста: Нема ово везе са литијумом, циљ је рушење Вучића багером и мотком ВИДЕО

Вођа протеста: Нема ово везе са литијумом, циљ је рушење Вучића багером и мотком ВИДЕО

Б92 21.10.2024
Организатор протеста против литијума коментарисао је у једној емисији то да ће сви захтеви да се "споје" у један а то је рушење Александра Вучића. "То је тачно. Џабе се ми фолирамо. Ми смо сви под ударом једног зла које је… »
Воштинић: "Цепкање протеста" губи смисао, сви смо под ударом једног зла

Воштинић: "Цепкање протеста" губи смисао, сви смо под ударом једног зла

НИН 21.10.2024
Активиста организације Локални фронт из Краљева Предраг Воштинић изјавио је да ће решеност грађана да се ослободе "напасти и зла које нас је опсело, бити пресудна", додајући да "цепкање протеста" губи смисао јер су сви у… »
Воштинић: „Цепкање протеста” губи смисао, сви смо под ударом једног зла

Н1 Инфо 21.10.2024
“Ми болујемо од болести која подразумева да је снага наших аргумената довољна. Изгледа да није”, изјавио је активиста Локалног фронта из Краљева Предраг Воштинић. Додао је да ће решеност грађана да се ослободе “напасти и зла… »
Предраг Воштинић: „Цепкање протеста“ губи смисао, сви смо под ударом једног зла

Предраг Воштинић: „Цепкање протеста“ губи смисао, сви смо под ударом једног зла

Данас 21.10.2024
“Ми болујемо од болести која подразумева да је снага наших аргумената довољна. Изгледа да није”, изјавио је активиста Локалног фронта из Краљева Предраг Воштинић. Додао је да ће решеност грађана да се ослободе “напасти и зла… »

Нови магазин 21.10.2024

Вести дана »