Povezane vesti
Radovi u Ulici Ružin venac u Sremskoj Kamenici produženi do kraja oktobra
Radio 021 21.10.2024
Rok za završetak radova u Ulici Ružin venac u Sremskoj Kamenici produžen je do 30. oktobra, saopšteno je iz gradske uprave. Tokom protekle tri nedelje, od 2. oktobra, popravljaju se saobraćajne površine u Ulici Ružin venac, u delu od Slavujeve do… »
Radovi u ulici Ružin venac u Sremskoj Kamenici
RTV 21.10.2024
SREMSKA KAMENICA - Rok za završetak radova u ulici Ružin venac u Sremskoj Kamenici produžen je do 30. oktobra 2024. godine, nakon čega će se uspostaviti redovno odvijanje saobraćaja u ovoj ulici. Tokom prethodne tri nedelje, od 2. oktobra, kroz… »
Radovi u Ulici Ružin venac u Sremskoj Kamenici produženi do kraja oktobra
NoviSad.com 21.10.2024
Novi Sad – Rok za završetak radova u Ulici Ružin venac u Sremskoj Kamenici produžen je do 30. oktobra. foto: Grad Novi Sad Tokom protekle tri nedelje, od 2. oktobra, a u okviru redovnog održavanja kolovoza, radnici popravljaju saobraćajne površine… »
Produžen rok za završetak radova u delu Sremske Kamenice
Moj Novi Sad 21.10.2024
Rok za završetak radova u Ulici Ružin venac u Sremskoj Kamenici produžen do 30. oktobra, nakon čega će biti uspostavljeno redovno odvijanje saobraćaja, poručuje PR služba Grada. Od 2. oktobra, kroz redovno održavanje putne infrastrukture… »
Vesti dana »
"Prekjuče me je pozvao i 9 minuta: Molio..." Čeda Jovanović se oglasio povodom smrti Dragana Markovića Palme: "Jutros mi nije odgovorio na poziv" (foto)
Blic pre 6 satijoš 20 povezanih
Oglasilo se tužilaštvo povodom tragedije u Novom Sadu: Predložen pritvor za 13 osumnjičenih, za jednim raspisana poternica
Blic pre 6 satijoš 6 povezanih
Vučević se oprostio od Dragana Markovića Palme: "Uvek je posvećeno i predano radio u interesu Srbije"
Blic pre 7 satijoš 2 povezane