Повезане вести

"Рекла ми је да се боји": Последње поруке које је тинејџерка (16) послала сестри, умрла после лечења зуба

"Рекла ми је да се боји": Последње поруке које је тинејџерка (16) послала сестри, умрла после лечења зуба

Мондо 21.10.2024
Џејла је преминула након компликације са поквареним зубом, а њена сестра је отворила душу и открила шта јој је последње рекла. "Из минуте у минуту слике ми пролазе кроз главу, сузе не престају, како даље? Јер њен одлазак је… »
Џејлина сестра не зна како ће даље након губитка: "Најтежи моменат је био пред последњу операцију"

Џејлина сестра не зна како ће даље након губитка: "Најтежи моменат је био пред последњу операцију"

Телеграф 21.10.2024
Препоручујемо. Ајла Драпић-Мемић, сестра покојне Џејле Драпић, тинејџерке која је преминула након лечења зуба у једној приватној ординацији, рекла је за Аваз да жели да се захвали свима на подршци и описала како су изгледали… »
"Секо, бојим: Се!" Ово су последње поруке које је Џејла послала сестри: Несрећна девојка умрла после лечења зуба

"Секо, бојим: Се!" Ово су последње поруке које је Џејла послала сестри: Несрећна девојка умрла после лечења зуба

Блиц 21.10.2024
"Из минуте у минуту слике ми пролазе кроз главу, сузе не престају, како даље? Јер њен одлазак је оставио огромну празнину", кроз сузе говори Ајла Драпић-Мемић, сестра покојне Џејле, тинејџерке која је преминула након лечења… »

Вести дана »